Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לקראת טיפול שגרתי ברכבי (הונדה 05) מלבד החלפת השמנים והפילטרים למינהם חשבתי לבצע כמה דברים ואני צריך הבהרה של כמה מושגים ועזרה:

1- ניקוי מצערת, אני יודע שברכבי ישנה מצערת אלקטרונית? לא מכנית, מה זה אומר מבחינתי? והאם מומלץ לבצע? האוטו עבר 114K. (הבנתי שזה מומלץ

2- הכבל גז (או מה שזה לא יהיה שמחובר) שאני לוחץ על דוושת הגז היא לא נלחצת "חלק" זה מאד מפריע לי, כאילו יש מן חיכוך כזה (וזה לא השלב של הקיקדאון זה ממש בהתחלה) הדבר גורם לזה שפקקים או נסיעה איטית אני בתחילת נסיעה סתם מקפיץ טורים, מן מן גז בהגזמה ואז מאט בגלל הדבר, האם ישנה אפשרות לשמן/לגרז/לטפל בנושא הזה ואיך?

3- מזגן - ימים חמים עוברים עלינו ברצוני להחליף גם פילטר מזגן ולמלא גז, יש משהו מיוחד שצריך לבצע למערכת בנוסף או שזה מספיק?

אודה לתשובות תודה רבה!

פורסם

1.במידה ובאמת ישנה ברכב שלך מצערת אלקט', והיות והרכב שלך הוא גם לא ברלינגו HDI אז לפי הבנתי אין לך כבל גז.

2.הייתי מבצע ניקוי אבל לא ע"י כל מיני חומרים, ממיסים וכו' אלא ע"י סמרטוט עדין ואולי קצת רטוב בחומר.

3.אם המזגן שלך מקרר אז אל תחפש לך הוצאות מיותרות אבל במידה ועוצמת הקירור ירדה משבעבר אז כדאי לעשות ואקום עמוק ומילוי גז חדש.

פורסם

תודה על התגובה roeiw.

כמה נק': לגבי הגז, הנושא מפריע לי כבר כמה זמן, מה אני יכול לעשות עם הקטע של הדוושה שנלחצת "בשלבים" ולא יורדת חלק?

לגבי הניקוי מצערת (שלא קשור לבעיה הקודמת) אני אחשוב על זה.

והאחרון לגבי המזגן: הוא מקרר טוב אבל 5 שנים נראה לי לא הוחלף גז הגיע הזמן לרענון, מזה ואקום עמוק?

פורסם

רועי - יש עוד מכונית חוץ מברלינגו HDI עם מצערת אלקטרונית וכבל גז.

במכוניות אלו חיישן דוושה מורכב במקם כלשהו בתא המנוע ומפעל על ידי כבל מדוושת הגז.

-

לפותח השירשור - אם אין חוסר גז במערכת - אין צורך למלא ואין צורך לרענן אותו.

פילטר מזגן אתה יכול להחליף לבד, באוטו שלך פילטר מזגן מיועד להחלפה על ידי בעל הרכב. נמצא מאחורי תא הכפפות והחלפתו פשוטה ביותר, לוקחת 20 שניות בדיוק.

פורסם

תודה בוקי, כפי שציינתי המזגן לא מקרר בצורה מספיק טובה לטעמי. אני מעדיף לנסות למלא גז ולראות אם לא משתנה כנראה ככה המזגן.

עדיין בנוגע לגז לא ברור לי אם יש משהו שאני יכול לעשות (ניקוי כלשהו / גירוז) על מנת ליצור פעולה חלקה יותר של הדוושה.

• תוכן חדש...