Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חייב ישר לפסול. אכן יש ספריי שמקפיא את המנעול.( ספריי חנקן נוזלי) ככה גנבו לאחותי את הקטנוע ריססו על השרשרת ומכה קטנה עם פטיש וזה נחצה לשתיים...

אם ספריי חנקן נוזלי הצליח להביא לשבירה של אחת מהחוליות בשרשרת, זו הייתה או שרשרת זולה מאוד, או שרשרת דקה מאוד, או שני המקרים גם יחד. שרשראות טובות בדר"כ עשויות מפלדות דלות נתך שעמידות גם לטמפרטורות גבוהות מאוד וגם לנמוכות מאוד.

יש שרשראות זולות יותר מפלדות אל חלד למיניהן, 440C או 316L בעיקר, שאני יכול להראות לך הרבה מאוד דרכים להרוס, גם כאלו חרישיות עד מאוד.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שצריכה לשמור על הרכוש של האזרחים היא המשטרה + ביהמ"ש עם עונשים כבדים שיכניסו אותם עמוק בפנים, במידה ושום גוף לא מתפקד אין מה לעשות, פשוט תעשו ביטוח מקיף - גם למכוניות יחסית ישנות.

גנב לא יפסיק לגנוב כל עוד הוא יודע, שיש לו זכויות, ששוטרים וחיילים "לא יכסחו לו את הצורה", כאשר מפעילים עליו רק כח סביר.

שמערכת הענישה מקלה עימם ומשחררת אותם לחופשי, והדבר היחיד שהם מקבלים הוא רישום פלילי ובלי עונש ממשי אשר יגרום להם להרתע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתה לי פעם סובארו ליאונה, וכשקניתי אותה התקין לי חבר מוסכניק מפסק שמנתק את זרימת הדלק למנוע. מפסק פשוט שבפשוטים, אבל מי שלא יודע על קיומו ומיקומו לא יבין מדוע הרכב נכבה פתאום. כמובן שכל אמצעי מיגון הוא רק עיכוב ותמיד יהיה גנב חכם יותר, אבל זה נראה לי הדבר היעיל ביותר, ובעיקר הנוח ביותר. ברכב שלי יש קודנית ולדעתי הנזק רב על התועלת.

פורסם

קודן, מנעול הגה, מנעול גיר זה הבייסיק למי שאין לו מקיף ורוצה פיתרון זול. גם הסנדל שהציעו זה פיתרון יעיל.

איתוראן ומקיף זה כבר קצת יותר יקר.

אני בטוח שיש פיתרונות יותר יצרתיים ויותר מתוחכמים שהם כבר קשורים למנוע, אבל אני לא מכיר אותם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לא מצליח להבין את התשובה של חלק מכם,(ביטוח מקיף) יש אנשים שהרכב בשבילם זה לא סתם רכב להגיע מנקודה AלB.

אני למשל אין לי מקיף לא מסכימים לבטח וגם עם היה לי לא הייתי ישן בשקט.

פורסם
לא מצליח להבין את התשובה של חלק מכם,(ביטוח מקיף) יש אנשים שהרכב בשבילם זה לא סתם רכב להגיע מנקודה AלB.

אני למשל אין לי מקיף לא מסכימים לבטח וגם עם היה לי לא הייתי ישן בשקט.

שמע, לא משנה מה תעשה. מה תשים.

בסוף בכל מקרה יכולים לגנוב לך את הרכב.

גם אם תשים 4 סנדלים. 3 מנעולי רב בריח ו5 מנעולי הגה.

מספיק שערב אחד תחזור עייף ותצטרך לצאת עוד 5 דקות אז לא תשים ובדיוק אז יגנבו לך.

פורסם
נסה את הפיתרון הזה, פטנט ישראלי והמערכת הכי מוצלחת היום

wMRt9WaR0Qg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תגיד לי, איזה גנב רכב מסתובב עם מחשב רכב פרוץ? איפה אתם חיים?

ונגיד והגנב מחליף את מחשב הרכב... נגיד.

אז עשיו הוא יביא מחשב פרוץ עם הכבלים.

יחתוך את הכבל שנכנס למחשב ואת זה שיוצא ממנו ויתחבר במקום עם הכבלים שלו.

פורסם

לפני כמה שנים, כשהייתי סטודנט בב"ש, היה לי GS500. ביטוח מקיף לא השתלם.

עשיתי מעקף לחוטים שמגיעים מחיישני הקרנק והעברתי אותם דרך שקע RC45, כזה של תקשורת. לקחתי תקע מתאים והצלבתי את החוטים בפנים בצורה שמחברת את החיישנים נכון.

לא ניסו לגנוב אותו למיטב ידיעתי אז ה'מערכת' לא עמדה במבחן הגנב, אבל אני עדיין חושב שהרעיון טוב - לנתק את מערכת ההצתה\הזרקה בצורה מהירה לתפעול (תקע או מתג). היתרון הברור בפתרון כזה הוא היחודיות שלו - יקח לגנב זמן להבין מי נגד מי.

אבל אולי גם אני ממעיט בערכם

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
לפני כמה שנים, כשהייתי סטודנט בב"ש, היה לי GS500. ביטוח מקיף לא השתלם.

עשיתי מעקף לחוטים שמגיעים מחיישני הקרנק והעברתי אותם דרך שקע RC45, כזה של תקשורת. לקחתי תקע מתאים והצלבתי את החוטים בפנים בצורה שמחברת את החיישנים נכון.

לא ניסו לגנוב אותו למיטב ידיעתי אז ה'מערכת' לא עמדה במבחן הגנב, אבל אני עדיין חושב שהרעיון טוב - לנתק את מערכת ההצתה\הזרקה בצורה מהירה לתפעול (תקע או מתג). היתרון הברור בפתרון כזה הוא היחודיות שלו - יקח לגנב זמן להבין מי נגד מי.

אבל אולי גם אני ממעיט בערכם

ייחודיות זה אכן יעיל אבל זה לא ימנע את הפירצה לאוטו והנזק שנגרם לו תוך כדי. עדיף לשים גם מיגון מרתיע כמו סנדל (שלטעמי זה הכי מרתיע).

בהצלחה ותתחדש!

• תוכן חדש...