Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש-חודשיים הקרובים אנחנו מתוכננים לקבל רכב חדש.

מה שיש לנו כרגע זה פוקוס 2010 או 2009, לא זכור לי בדיוק.

הפרטים שניתנו לי כרגע זה שאפשר את המכוניות האלה:

פוקוס

מגאן

פלואנס

קורולה

לא בטוח אבל יכול להיות שגם קרוז

אני מתאר לעצמי גם שהדגמים יהיו במקרה הכי טוב 1.8, אז תסתמכו על הנפח הזה ומטה.

אז לפני שאנחנו מחליטים ומודיעים איזה רכב אנחנו רוצים לקבל אני רוצה להתייעץ, כי בתאכלס זה האוטו היחיד שאני יכול לנהוג עליו בבית מסיבות מסוימות.

בעקרון הדברים החשובים זה שהאוטו יהיה נוח, גם בהתנהגות כביש, לא צריך מרווח יתר על המידה אבל גם לא צפוף מן הסתם וכמובן בטוח.

בשילוב עם הדברים האלה גם לי חשוב שהוא יהיה קליל, מהיר, כיף לנהיגה.

חשוב לציין שהדגמים שאמורים לקבל הם 2012 ולא 11, אז...

תודה מראש.

פורסם

שלום,

תצטרך לבנות סדר עדיפויות, כי פוקוס, פלואנס ומגאן (שזה פלואנס האצ'בק) בטיחותיים ונוחים מאוד, אבל אי אפשר לקרוא להם קלילים ומהירים. אם אתה נוסע עכשיו בפוקוס, אתה יודע על מה אני מדבר.

קורולה כן יותר קלילה, אבל לטעמי היא פחות נוחה ולמיטב זכרוני דגם ליסינג של קורולה נחות מהאחרים באיבזור בטיחותי.

כל הרכבים שהוזכרו כאן מרווחים יחסית, פלואנס\מגאן קצת יותר. מגאן ( 5 דלתות) קצת פחות כבדה מפלואנס סדן ולטעמי יותר יפה.

אם קרוז גם כן אופציה, תזמינו נסיעת מבחן עליה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברור לי שאף אחד מהם לא יאיץ מ0 ל100 ב7 שניות, אבל שירגיש קליל ויהיה מהיר באיזור של הפוקוס או יותר...

פורסם

מגאן, למרות שאני לא יודע איך יהיה הדגם של 2012, אבל אני לא חושב שיהיו שינויים מעכשיו.

הפלואנס 1.6 עגלה וההיגוי שלה מנותק משהו. אני לא מתכוון שאם תרצה לנהוג ספורטיבי זה ירגיש לא משהו, אני מתכוון שנהיגה בדבר הזה מרגישה כמו משחק מחשב זול, אין קשר בין מה שאתה עושה עם ההגה למה שקורה על הכביש.

במגאן המצב יותר טוב משתי הבחינות, אבל היא פחות מרווחת מאחורה.

פורסם

אם אתה אמור לקבל את הרכב בחודש חודשיים הקרובים הוא יהיה דגם 2011.

בצע נסיעת מבחן בכל אחת מהמועמדות - ותחליט.

הפלואנס 1.5 היא דיזל ידנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי מתרחק מהפלואנס. כסאות לא ממש נוחים ועגלה אמיתית.

הפוקוס עדיפה לטעמי (למעט במרווח, אבל הבנתי שזה לא קריטריון דרמטי).

המגאן היא היפה ביניהן, אבל לא נהגתי בה ולכן אינני יודע אם היא שונה מהפלואנס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דעתי על הפלואנס דווקא טובה מאוד.

אכן הרכב מעט כבד, אבל לא מרגיש כבד יותר מהפוקוס המזדקנת - אגב, אחרי 15,000 ק"מ הורגש שינוי משמעותי בתאוצה ובתגובת הרכב.

בכל הנוגע לכסא הנהג, קשה לי להבין על מה אתה מדבר, מבחינתי הכסא תענוג ונח בצורה בלתי רגילה, לפני חודש נהגתי עליו לאילת הלוך וחזור ובתור אחד שיש לו 4 פריצות דיסק בגב, סיימתי הנסיעה רענן ונינוח.

אמא שלי, שאוהבת האצות מהירות ונהגה לפני זה על מאזדה 3 (כפול 3) 2005, 2007 ו 2009 עברה עם הפלואנס כבר 33,000 ק"מ בשנה האחרונה ומרוצה מאוד לטענתה : "אין לרנו את הפלפל של המאזדה, אבל שום דבר שלחיצה הגונה על הגז לא מסדרת"

פורסם

בכל הנוגע לכסא הנהג, קשה לי להבין על מה אתה מדבר, מבחינתי הכסא תענוג ונח בצורה בלתי רגילה, לפני חודש נהגתי עליו לאילת הלוך וחזור ובתור אחד שיש לו 4 פריצות דיסק בגב, סיימתי הנסיעה רענן ונינוח.

+1

מושב הנהג נהדר, תנוחה גבוהה גם תורמת לנוחות הישיבה.

המושב בפוקוס לטעמי הרבה פחות נוח.

יש להורים של אשתי מגאן חדשה 2011 - מכונית מפנקת, יפה .

המושב האחורי לא צפוף בכלל (בניגוד למה שנאמר כאן) ובגאז' לא קטן ושימושי מאוד הודות לדלת חמישית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...