Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה/אבראט/GTI מתלבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט בין שלושה מכוניות שראיתי

איביזה קופרה 2010

פיאט אבראט 2010

גולף GTI 2008

הם בערך באותו טווח מחיר אך כולם שונות האם אתם יכולים להמליץ לי אולי מישהו עם נסיון במכוניות האלה כמו שראיתי בפורום

(דרך אגב ראיתי מישהו פה עם אבראט בפורום שהוא מאוד פעיל הייתי שמח אם הייתי יכול לדבר איתך בפרטי תודה)

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב בדיוק ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הגולף טובה משתי האחרות במרבית המובנים, אבל כמובן ישנה יותר ויקרה יותר לאחזקה - וזה כבר עניין כלכלי נטו.

מבין האיביזה/פונטו - הפיאט יותר ייחודית במראה, אבל כאן בערך מסתכמים יתרונותיה. האיביזה עדיפה במרבית המובנים הספורטיביים, כולל מנוע, היגוי ואפילו התנהגות כביש. יש גם עניין של בחירת גיר - האיביזה היא אוטומטית DSG, בעוד הפונטו ידנית נטו (אם כי התיבה הידנית שלה לא ממש מרשימה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על איזו אבארט מדובר?

יש גם 500 וגם פונטו איבו, התשובות שתקבל יהיו שונות בקשר לכל אחת מהן.

אם זה משומש 2010 אז יש רק 500.

פורסם

צודק! משום מה הייתי משוכנע שמדובר בפונטו. אם מדובר על ה-500 אני משנה את הבחירה - בינה לבין האיביזה הייתי בוחר בפיאט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל הייתי מגיע להחלטה לגבי השנתון (רכב חדש יותר עם אחריות או רכב ללא).

אח"כ צריך לבדוק את עניין הפקרקטיות, האם סופר מיני מספיקה מבחינת מרווח/ תא מטען.

בדוק את הלוחות לגבי אפשרויות או אף אפשרויות אחרות: קליאו ספורט 09, VRS ולאון קופרה/FR.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על כול אלה שעזרו לי דבר שני סליחה על השגיאות שלי מדובר בפיאט 500 אבראט ה"רגילה"

לגבי שאר השאלות תא מטען מרווח פנים וכאלה לא נוגע לי בגלל שאני עדיין צעיר בלי משפחה וכאלה אכפת לי היופי מבחוץ

(שפה האבראט לוקחת בגדול מבחינתי) וההתנהגות של הרכב בכביש כולל מיהרות,מידת הכיף בנהיגה וכול אשר קשור לכך

תודה

פורסם

אם כך, בצע נסיעת מבחן על האבארת' ותראה אם היא מתאימה לך. הגולף גדולה יותר, מרגישה איכותית יותר, חזקה יותר משמעותית ולא פחות מהנה לנהיגה (אם כי בדרך מעט שונה). אם אתה יכול לנהוג גם עליה - מה טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...