Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בדיוק טידה עדיפה על I30 ? אתה רציני? :lol:

המנוע ב-I30 מוציא 126 כ"ס (לעומת 110 בטידה) והגיר עובד בשילוב נפלא עם המנוע וכפועל יוצא הרכב מהזריזים בקבוצה הזאת יחד עם צריכת דלק טובה.

הרבה יותר מודרנית ומאובזרת ה-I30. בין היתר 6 כריות אויר, תא כפפות מקורר, מערכת מתקדמת יותר וציון ריסוק של 5 כוכבים שהטידה רק יכולה לחלום עליו (כל זה מגיע בכל הגרסאות כסטנדרט ועוד לא מעט אבזור).

מלבד זאת המושב האחורי גדול ומרווח יותר בטח בממד הרוחב, הטידה מאוד צרה.

אבסולטית הטידה מעט נוחה יותר וזה היתרון היחידי שלה אבל הסחירות שלה נמוכה מאוד.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לגבי הכל למעט עניין הגיר.

ליונדאי יש התעקשות מרגיזה לפעמים לא להרדת להילוך שלישי, ניתן בלקות להוריד ע"י הבורר אבל בלחיצה על הגז הרכב מתנגד.

לטידה יש גיר אוטומטי יפני אופייני חלק ומאוד נעים לשימוש. היא מעט שקטה יותר ונוחה יותר אבל כאן נגמרים היתרונות.

היונדאי היא רכב עדיף.

לפותח השרשור, אכן מומלץ לרכוש מחברות הליסינג הגדולות בלבד ולא בכל המגרשים המקומיים.

גם מקומות כמו טרייד מובייל או אוטודיל לדוגמה הם אופציה טובה משום שהם משמשים כטרייד אין של יבואנים מסויימים ומקבלים המון מכוניות מיד ראשונה ופרטית.

בהצלחה.

פורסם

אתם סתם עושים רצח אופי לטידה, בהנחה שמדובר בגירסה המאובזרת לאינספייר חוץ מהUSB שיש ליונדאי היא עדיפה. קיבלנו את הטידה בחמישי, יום לפני ברביעי היה לנו אירוע של קרוב אז השכרנו I30 ליום אחד. המכונית היתה ממש מאכזבת, לא נוחה, זריזה כל עוד לא מעלה או מורידה להילוך שלישי. החלון שמש היה נחמד ובזה זה נגמר. מבחינת מרחב פנים, קל להסתכל על ה8 סמ ביחס לשאר המכוניות, הם טיפה יותר רחבות אבל המרחב ראש רגליים וברכיים ממש על הפנים ובשום משפחתית לא נוח לשבת 3 מבוגרים מאוחרה(I30, 3 או קורולה). בזמן שכולם פותחים רגלים מאוחרה בשאר המכוניות, בטידה אפשר לשבת זקוף מבליל הצורך לכופף רגליים.(מבחינת 2 אנשים מאוחה הטידה לוקחת את כולם מבחינת המרחב). היינו עוד רגילים לסניק 2:roll:

אם מדובר בגירסה המאובזרת של הטידה(מערכת שמע מקורית,דיבורית BT, ו6 כ"א).

הספק זה לא הכל, ה126 כס מרגישים ממש עצלים בהילוך שלישי בעוד ה110 שקל הטידה מרגישה זריזה ומהירה)

פורסם

אף אחד לא עושה לטידה רצח אופי, אך היונדאי I30 מכונית טובה יותר ברובם המוחלט של הפרמטרים, ומרגישה ומתנהגת ברמה גבוהה יותר.

האמת שמול מכוניות כמו המאזדה 3, םורד פוקוס או I30 אין לטידה הרבה מה להציע, וחבל שתומחרה קרוב מידי אליהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי טוב היו עושים בקרסו אם בערוב ימיה היו ממצבים אותה אל מול רכבים כמו היונדאי I25, מאזדה 2 סדאן, סקודה פביה ספייס ואיביזה פלואו. במידה מסויימת גם מול סוזוקי SX4 סדאן.

היא יותר קרובה אליהן במימדים מאשר למשפחתיות וגם בסעיף האיכות והמרווח היא לא עומדת בקו אחד מול המשפחתיות.

אני חושב שהמיצוב הזה מתאים יותר וגם יגדיל את המכירות.

פורסם
לדעתי בתנאים האלה אין טעם לקנות מליסינג, במצב של היום ניתן לרכוש i30 פרטית במחיר דומה.

מגוון המכוניות הפרטיות i30 יד ראשונה עם ק"מ נמוך אינו גבוה.

תפתח יד 2 ותראה שמספר המודעות העדכניות מאיזור המרכז שעונות על הקריטריון - 2-3 מכוניות בלבד.

הרעיון לקנות מליסינג זה גם לחסוך זמן בחיפושים והתעסקויות. ליסינג זוהי לא מילת גנאי.

ומכיוון שאני מחזיק רכב כמה שנים טובות , לא חושב שזו תהיה בעיה.

בכל מקרה יש לי הסכם של buy back תוך 3 שנים אז אם ארגיש שיש בעיה תמיד אוכל להחזיר את הרכב תמורת המחירון פחות ההנחה שקיבלתי (שברור שמבחינת אחוזים תהיה עכשיו יותר גבוהה).

והרי ברור שאם רציתי את ההנחה הגדולה, מספיק שהייתי אומר שבמקום 32K ק"מ אני מתפשר על 60K ק"מ, מגוון האפשרויות מליסינג גדול לעשרות מכוניות והמחיר ירד בעוד כמה אלפי שקלים.

ובנתיים הצלחתי להוריד את המחיר בעוד 2K.

טוב, נחזיק אצבעות שהבדיקה תהיה תקינה.

פורסם

יש לך הצעה לרכב מצב טוב (אולי כמו חדש), בהנחה של 10%, ואתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים.

בגלל המודגש לא הייתי מתייחס יותר מדי למקוריות של הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

שאלה נוספת ברשותכם.

ברכב שנרכש מליסינג ונשארה יותר משנה לאחריות היצרן.

מה מקובל ? שהחברה המוכרת נותנת שנה אחריות כרגיל , או שמה שתופס זוהי אחריות היצרן ?

במקום בו אני רוכש, הם לא נותנים אחריות שלהם במידה ואחריות היצרן תופסת. האם זה משהוא מקובל ? משהוא שאפשר/כדאי להתמקח עליו ?!

תודה על כל עצה.

פורסם

תבדוק קודם, שיש לרכב אחריות היבואן.

יש חברות השכרה\ליסינג, שמהתחלה מוותרות על חלק מהאחריות בתמורה להורדה במחיר, במיוחד החברות שמחזיקות רשת מוסכים משלהן.

אם יש אחריות היבואן, תמשיך איתה, כי זה מפגוש עד פגוש. אחריות של ליסינג זה בדרך כלל על מנוע,גיר, מיזוג, הגה.

מה שכן, אם צריך להחליף צמיגים, תבקש אולי זיכוי ולא הצמיגים של חברת ליסינג (אחרת תקבל צמיגים זולים תוצרת סין).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם נהוג שחברת הליסינג המוכרת מציגה טופס בדיקה לקונה ?

במקרה שלי, הם לא עשו בדיקה במכון, ואמרו לי שאני יכול לקחת לבדיקה היכן שארצה (וזה מה שאני עושה)..

אבל האם זה הנוהג ?

פורסם

כאשר רכשתי רכב מלובינסקי טרייד, שהיה בפריים ליס, גם הם לא ביצעו בדיקה לפני המכירה.

שאלתי אותם, מה הסיבה, והוסבר לי, שבכל מיקרה הקונה לוקח את הרכב לבדיקה מטעמו.

לכן הם לא מוצאים לנכון להשקיע בבדיקה לפני המכירה.

אבל הרבה חברות ליסינג נוהגות לבדוק את הרכבים לפני הוצאתם למכירה.

פורסם

טוב, הרכב נלקח לבדיקה.

מסתבר שהיו שני תיקוני פחחות בכנף קדמית וכנף אחורית.

עפי הבדיקה: שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה - תיקוני פח וצבע במרכב סביב, לחיצות בפח ופגמים בצבע, תיקונים בפגושים, לתקן סגירת דלת מטען.

לטענת הבוחן - לא משהוא רציני. יכול להיות פגיעה בחניה או משהוא כזה.

בעיית סגירת דלת מטען - היא נסגרת רק בטריקה חזקה. לטענת הבוחן יתקן והטמבון קיבל מכה קטנה שלא רואים ואולי בגלל זה.

מה שמפריע לי יחסים בבדיקה: מערכות היגוי - נקישה בתיבת הגה .

מקריאה פה בפורום הבנתי שזה כסת"ח, והבוחן אמר לי שככה זה בכל היונדאי i30.

בכל מקרה, בסוכנות הליסינג הבטיחו לבדוק ולהחזיר לבוחן לחתימתו. נראה לי הוגן.

האם יש דברים בגו ? או שזה באמת סתם כסת"ח ?

ושאלה כללית: על תיקוני פחחות שכאלו יש ירידת ערך כלשהיא ?

ובקיצור - דעתכם המלומדה בבקשה :)

פורסם

אחוז גדול מאוד של רכבי ליסינג עובר תיקוני פחחות מסביב.

אין ירידת ערך על התיקונים האלה.

הבוחן בעצמו אמר, שבכל יונדאי i30 רושמים את עניין הנקישות בהיגוי, פירושו כסת"ח.

חברת ליסינג תתקן את הדלת של הבגאז', תבדוק מערכת היגוי ו...

תתחדש.

• תוכן חדש...