Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן בלוגרים ב- Wordpress.org?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לעזרה עם איזושהי הגדרת קוד (או אולי איזה פלאגין שעדיין לא ניסיתי) עבור משיכת תמונה מפוסט לשיתוף בפייסבוק.

אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי, אודה לו מאוד!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

איזה מזל שאני כבר לא נעלב מתגובות ציניות או מתחכמות מדי...

מר ליביו היקר, אתה ידוע בתור מומחה לא קטן בתחום - חבל שאתה לא מנצל לטובה את הכשרון שלך. תן לאחרים קצת יותר קרדיט.

כבר כתבתי שעברתי על עשרות פלאגינים שונים. השיתוף עצמו בפייסבוק הוא לא הבעיה - אני משתף מה שאני רוצה ולא רק בפייסבוק. הבעיה שלי היא שכשאני רוצה לשתף בפייסבוק, אני לא מצליח לקבל את התמונות המוקטנות המשוייכות לאותו פוסט - אותן תמונות שיופיעו על הקיר בפייסבוק.

עכשיו יותר ברור?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מניסיוני, התמונה שנמצאת בPOST עולה באופן אוטומטי לפייסבוק, יש לציין כי אצלי יש תמונה אחת בלבד בכל POST.

מה בדיוק קורה? עולה הכותרת בלי THUMB ליד?

פורסם

אם כן - הבעיה היא לא בפלאגאין אלא בהתקנת הוורדפרס שלך או קינפוג אחר כלשהוא.

אתה הרי מבין שזה משהוא סופר בסיסי שאמור לקראת אוטומטית לגמרי כן?

זה בכלל לא אמור ליהיות קשור לוורדפרס - זה משהוא שפייסבוק עושים אוטומטית עם משיכת לינק.

רק כדי להקל עליו - הייתי מוסיף לאתר פלאגין של גוגל אנליטיקס ,XML MAP כלשהוא וSEO ששם תוסיף תמיד את התיאור של הפוסט.

הוא מושך לך את תקציר הפוסט - או כלום?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שקורה הוא כזה דבר: קודם כל אני משתמש בגרסה העדכנית ביותר של וורדפרס ואני דואג לעדכן בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה. דבר שני, אני משתמש בתבנית שהוסבה לעברית ודבר שלישי אני משתמש בפלאגין שנקרא Sexy Bookmarks עבור האייקונים לשיתוף בכל הרשתות החברתיות.

אני יודע שפייסבוק אמורים למשוך את זה לבד. זו בדיוק הבעיה שלי, שזה לא קורה ככה. כשאני לוחץ על שיתוף בפייסבוק עולה המסך שמקשר אותי לחשבון הפייסבוק שלי, ובגלריית התמונות המוקטנות או שאני מקבל איזשהו אייקון ברירת מחדל כזה (כנראה משהו אוטומטי של הפלאגין של השיתוף) או שאני לא מקבל אייקון בכלל. זאת אומרת שפייסבוק כן מושך, או לפחות מנסה למשוך" תמונה - אבל זה כאילו שהוא מושך מהמקום הלא נכון. ובנוגע לטקסט - אז שם אין בעיה בכלל: הוא מושך את הכותרת, עם השם של הבלוג וכן גם את התקציר. רק התמונה עושה לי בעיות.

ליביו, אתה יכול לפרט קצת יותר על הפלאגינים שהמלצת לי עליהם?

תודה רבה!

פורסם

אם אתה עושה Share Link דרך הפיד שלך בצורה ידנית בפייסבוק ומכניס את האתר שלך - הוא מושך תמונות נכונות?

לגבי הפלאגינים - XML Maps ממפה את האתר שלך לXMLים - מה שמקל על מנועי חיפוש ועל כל מני אפליקציות שבודקות את מבנה האתר.

All in one SEO pack זה אוסף של אופטימיזציות למנועי חיפוש שכל פוסט שאתה עושה - הוא דואג לפבלש כראוי לכל המנועי חיפוש הגדולים.

על הדרך הוא כולל עוד כמה שדות בפוסט שפיססבוק לדוגמא מעדיף למשוך ואתה יכול להכניס גם מילות קישור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשמע, אני ממש מסתבך עם הדבר הזה. במיוחד אחרי שהתקנתי את שני התוספים שהמלצת לי עליהם. אני בטוח שהם מאוד יעילים, אבל אני חושש שאני לא מגדיר אותם כראוי.

פורסם

טוב, לא יודע איך - אבל הסתדר לי. אני אפילו לא זוכר מה עשיתי אבל זה עובד. עכשיו אני לא נוגע בכלום יותר.

תודה על העזרה בכל מקרה!

• תוכן חדש...