Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תופעה מוזרה ברכב, אחרי ההתנעה של הבוקר או אחרי שהרכב עמד איזה שעתיים ללא נסיעה,

אני מתחיל בנסיעה ולאחר כמה שניות בודדות אני שומע רעש כאילו שעליתי על חתיכת פלסטיק - כאילו מדוושת הגז

יש משהו לא חלק בהעברת ההילוכים.

במידה ובאותה נסיעה אני עוצר שוב את הרכב עצירה מוחלטת ומנסה "לשחזר" זאת שוב זה לא קורה - הרכב נוסע בובה.

שמתי לה שזה קורה רק בהתנעה ראשונית.

מישהו מכיר??

פורסם

הייתה לי בעייה דומה, אבל הרעש נוצר עם ההתנעה ולא בנסיעה, הצטרכתי להחליף חלק שנקרא "פולי" אם אני לא טועה

אני אברר כמה עולה החלק כי אבא שלי לקח את האוטו למוסך באותו יום לא אני.

הרכב שלי הוא מגאו 2 5 דלתות 2004

מקווה שזה יעזור

אייל

פורסם

אצלך החליפו את פולי הדיפייזר, "מחלה" ידועה במגאן II של השנים הראשונות. כאן תיאור התקלה לא תואם לבעיית הפולי, מה גם שהיא נפתרה בדגמי 2006 או 2007 ואילך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו בדיקה עצמית של מערכת ABS, תופעה תקינה.

מערכת ABS מבצעת בדיקה עצמית רק פעם אחת לאחר כל התנעה, לאחר נסיעה של כמה מטרים.

אם אתה עוצר את הרכב ולא מכבה את המנוע - לא מבוצעת בדיקה עצמית של ABS ואתה לא מרגיש את הרעד הזה.

• תוכן חדש...