Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפושים מייגעים, לא הצלחתי לקנות את הרכב הראשון שלי. התקציב שעומד לרשותי הוא 25000~ .כל הרכבים שראיתי עד היום לא סיפקו אותי מכל מיני סיבות. הרכבים בתקציב הזה ישנים מדי, בערך שנים 2000-2002, ויהיה צורך להשקיע בהם הרבה כסף לאחר הקנייה.

אז התחלתי לשקול אפשרות לקנות רכב ממגרשים גדולים כמו אלדן, טראד מובייל וכו'

השאלה שלי כזאת: האם כדאי להשקיע את הכסף ברכב משנת 2008 ולקנות רכב ממגרש עם תוכנית מימון למספר שנים, או בכל זאת לנסות לחפש רכב טוב בתקציב שלי מידיים פרטיות?

תודה מראש

פורסם

אני אומר בכל זאת לנסות למצוא מיד פרטית,

כשאתה לוקח מימון אתה משלם מחיר קבוע על רכב שיורד בערכו כל חודש גם ככה,

יוצא שכשסיימת לשלם על הרכב הערך שלו ירד, אני הייתי לוקח רכב קצת מיושן אבל אמין,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש גם מגרשים פרטיים עם מבחר מכוניות משומשות מידיים פרטיות, כולל כאלה שעולות בתחום המחירים שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהנחה שאתה בחור צעיר שמחפש רכב מיני\סופר מיני עד 25,000 ש"ח - קשה למצוא רכבים שמורים ומטופלים. עמישראל ידוע בחוסר הבנתו, אחריותו וקמצנותו בכל הנוגע לתחזוקת הרכב וזה בא לידי ביטוי בעיקר ברכבים ישנים.

בלא-הרבה מעל התקציב שלך בהחלט ניתן לרכוש רכב יוצא ליסינג שיהיה בטיחותי (וסביר להניח אמין) פי כמה מכל גרוטאה מתחילת שנות ה 2000 שמסתובבת לה בחוץ. אופציות המימון היום והמחירים של אלפי המכוניות במגרשים קורצים ומשתלמים ברוב המקרים, במיוחד לאלה שהממון אינו מצוי בכיסם.

יש לשים דגש על בחירת רכב שמור ומטופל אשר סטטיסטית יש לו סיכוי טוב יותר להמנע מהפתעות בעתיד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סתם מחשבה...

20,000 מקדמה

690 ש"ח בחודש

16000 בסוף

יש לך פיקנטו חדשה 2011

חישוב פשוט של חסכון בדלק ועלויות אחזקה של רכב ישן יצמצם את עלות התשלום החודשי.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
שלום לכולם

לאחר חיפושים מייגעים, לא הצלחתי לקנות את הרכב הראשון שלי. התקציב שעומד לרשותי הוא 25000~ .כל הרכבים שראיתי עד היום לא סיפקו אותי מכל מיני סיבות. הרכבים בתקציב הזה ישנים מדי, בערך שנים 2000-2002, ויהיה צורך להשקיע בהם הרבה כסף לאחר הקנייה.

השאלה שלי כזאת: האם כדאי להשקיע את הכסף ברכב משנת 2008 ולקנות רכב ממגרש עם תוכנית מימון למספר שנים, או בכל זאת לנסות לחפש רכב טוב בתקציב שלי מידיים פרטיות?

תודה מראש

זה המצב הכי מסוכן שקיים בחיפוש רכב ראשון ,בשוק כה רווי עם מבחר ושפע הזדמנויות במחירי רצפה ולא מצאת זה המתכון לנפילה הראשונה ,תכלכל צעדיך בתבונה ,כי מכאן קל להחלק למטה .

מקווה שהבנת .

פורסם

תודה לכולם על התגובות

אחת הסיבות שעד היום לא הצלחתי למצאו רכב זה שהרכבים הישנים הם כמו חתול בשק... אתה יכול בכיף למצוא רכב בתווך התקציב שלי אבל אחרי זה תשקיע יותר כסף בתיקונים. כאשר אתה בודק רכב משנות ה -2000 קשה להעריך איך טיפלו ברכב הזה כל השנים האלה, במיוחד בשבילי, כי זה הוא רכב הראשון שלי, ויש סבירות גבוהה שאדם העומד מולך ומנסה למכור לך את האוטו הוא מנסה לעבוד עליך ולמכור לך חרטה. לדעתי אם הרכב טוב אז ברוב המקרים לא מנסים למכור אותו, תקנו אותי אם אני טועה.

לאחר רפרוף באתרי חברות גדולות למכירת רכבים, שמתי לב שהרכבים שהם מציעים, לצורף העניין שנת 2008, הם בעלי קילומטראז' מאוד גבוהה. מה הסבורות שרכב כזה יהיה במצב טוב? אולי יותר שווה לחפש רכב משנים 2000-2002 שיהיה במצב טוב ולהשקיע בטיפולים שלו או בכל זאת לקנות רכב ממגרש עם ק"מ גבוהה?

פורסם
זה המצב הכי מסוכן שקיים בחיפוש רכב ראשון ,בשוק כה רווי עם מבחר ושפע הזדמנויות במחירי רצפה ולא מצאת זה המתכון לנפילה הראשונה ,תכלכל צעדיך בתבונה ,כי מכאן קל להחלק למטה .

מקווה שהבנת .

איזה עידוד. טוב שזה לא דירה...

שם המשחק הוא סבלנות ואורך רוח. רוב המכוניות שמגיעות לסוכנויות/סוחרים, אילו מכוניות שכנראה קשה למכור (תאונות, אי סחירות, או בעיות אחרות ). אני מתכוון למכוניות ברמת המחירים שהיא תקציבך, כפי שציינת.

אני אישית לא הייתי לוקח הלוואה לקניית רכב, אבל אולי לך זה יכול להתאים (תבדוק את עלויות ההחזרים החודשיים) - ניתן לגשת למגרשי טרייד-אין של אחת מחברות הליסינג הגדולות. אני מניח שיש שם מבחר מכוניות, וגם תקבל אחריות לפרק זמן מסויים. כך תוכל לרכוש לך רכב חדיש יחסית.

מצד שני - רובנו (כולל אני), חושבים שבשוק הפרטי, תוכל למצוא (בתקציבך המקורי) רכבים במצב טוב (לגילם), וגם מטופלים. זה ידרוש כמובן השקעה (גם בחיפושים וגם ביישור קו שאחרי הקנייה).

alfa 156 2.5.

פורסם

בהתחשב בזה שהמרחק בין דייהטסו סיריון 2008 שנמכרת עכשיו במבצע של באדג'ט, לבין התקציב שלך - הוא בסה"כ 20 אלף ש"ח, אני הייתי הולך על הסיריון.

נכון ש-20 אלף ש"ח זה לא מעט, אבל מצד שני - אם תקנה רכב ב-25 אלף ש"ח, כמעט בוודאות מצפה לך יישור קו של 4-5 אלף ש"ח. כבר צמצמת את ההפרש.

תוסיף לזה את העובדה שאתה יכול לקנות רכב משנת 2004 בערך, במקום 2008 - ואתה חושף את עצמך לתקלות רבות יותר, שגם הן עולות כסף - ותראה שיותר שווה לקחת הלוואה כלשהיא ולרכוש את הרכב החדש.

אני אישית מעדיף רכב בן 3 עם 100 אלף ק"מ מאשר רכב בן 8 עם 100 אלף ק"מ. מה לעשות, הזמן הוא האויב הכי גדול של הרכבים.

פורסם
שלום לכולם

תודה מראש

שלוש פעמים בחלוף חיי רכשתי ממגרש או מסוחר ,בכל הפעמים נסעתי ברכב בין חמש עד שבע שנים והייתי מרוצה .

בכל הפעמים הורדתי את מחיר הקנייה לכמעט מצחיק .זה מהנסיון שלי .

חלק ממכוניות הקלאסיקה והאספנות שלי נרכשו מידים פרטיות וגם שם הקנייה הצליחה .

פורסם

בזמן אחרון אני מתחיל להשתכנע שכדאי לקנות רכב ממגרש.

השאלה היא איזה מגרשים כדאי לבדוק? היום קראתי פה בפורום שלשלמה סיקסט לא כדי להתקרב

מה לגבי מגרשים אחרים?

פורסם

אם אתה צפוני, אני יכול להמליץ על מגרש מעולה. יכול להיות שאני בדרך כבר לעסקה רבעית רצוף איתם בימים הקרובים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה הכוונה צפוני?

אשמח לקבל המלצה למגרש באזור חדרה, או באזור רחובות

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

אני מכיר מגרש מעולה בעפולה. אמין מאוד, הרכבים טובים, היחס מעולה. אני לקוח חוזר לשם כבר 4 פעמים. מחדרה לכל היותר 40 דקות נסיעה. הפעם הרבעית הייתה היום :-P.

המגרש ניקרא רכב תמר, נימצא ביציאה מעפולה לכיוון חדרה. כאשר אתה נוסע מכיוון חדרה ופונה ימינה לעפולה, אתה עובר כיכר הראשונה ומצד ימין רואה תחנת דלק. אתה לא נכנס לכניסה של תחנת דלק, אלא ישר אחרי (לפני הכיכר השנייה שהיא לתוך העיר).

• תוכן חדש...