Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה סגרו לי את השרשור הקודם? אני אכתוב הפעם יותר מסודר.

יש לי ברכב קומפוננט קליריון, רמקולים 5.25 קליריון מאחורה ומגבר 12V. התוצאה ביחד שזה מיץ של הזבל ואי אפשר לשמוע כלום זה כמו סכין חד שחותך באוזן לא משנה באיזה הגדרות אני מסדר את זה.

מה אני יכול לעשות כדי להגיע לסאונד נורמלי, לא אכפת לי מהנוסעים מאחורה ואני לא רוצה מגבר וסאב. אכפת לי רק איך הנהג שומע:

כל קומפוננט שאני אקח מקדימה בלי הגברה נורמלית לא יהיה שווה כלום?

מה אם אני אקח רמקולים רגילים לקדימה וזהו? חשבתי על הסט הזה של JBL

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

או זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

וזהו ככה אני אשמע סביר ברכב מבחינת הנהג ושלום על ישראל??

הבנתי שגם אם אני אקח מורל טמפו, או דוטק, או פוקאל או הרץ ESK בלי הגברה שאני אגביר למעל 20 אני אשמע צלילים שאי אפשר לשמוע בגלל זה אני שואל מה ההמלצה לרמקולים הכי נורמלים לקדימה ואולי גם למאחורה שהם לא קומפוננט? תודה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

כרגע הציוד אצלך, נכון? מה אפשרויות ההחלפה שלך?

אם הייתי במקומך, הייתי מחליף את כל הרמקולים (למרות שמעולם לא שמעתי רמקולים של קלריון) בקומפוננט מורל דוטק.

לא הייתי מוותר על סאב ועל מגבר.

אם אתה לא ממהר להחליף, תנסה לאתר חבר פורום באיזור שלך/מתקין טוב שיעזרו לך עם הכיוונים, כי פה בעצם הבעיה, פחות הרכיבים.

מתחדשת*

פורסם
כרגע הציוד אצלך, נכון? מה אפשרויות ההחלפה שלך?

אם הייתי במקומך, הייתי מחליף את כל הרמקולים (למרות שמעולם לא שמעתי רמקולים של קלריון) בקומפוננט מורל דוטק.

לא הייתי מוותר על סאב ועל מגבר.

אם אתה לא ממהר להחליף, תנסה לאתר חבר פורום באיזור שלך/מתקין טוב שיעזרו לך עם הכיוונים, כי פה בעצם הבעיה, פחות הרכיבים.

המגבר זה PCA 12 V 4.175 - מישהו שמע עליו?? איזו אופציה הכי טובה אם אני רוצה רק סאונד עדין ופשוט??

* קומפוננט של מורל מקסימו או טמפו מקדימה ואחורה עם חיווט נורמלי של אלומיניום ותושבות מעץ לכל רמקול?.

* להשאיר את הסט הנוכחי רק לשים תושבות מעץ לכל רמקול וחיווט נורמלי מאלומיניום בלי המגבר?

* מורל דוקט עם סאב ומגבר נורמלי וחיווט אני יגיע לאלפי שקלים ואני לא רוצה משהו מפואר משהו בסיסי.

* מה עם המבצע שיש לו שם בחנות סט של DSL ושירחיבו לי מאחורה ל6.9 ורק לחבר את הדסל הזה בחיווט מאלומיניום ותהיה תושבת מעץ לכל רמקול? אני לא צריך מגבר בשביל מה אני צריך מגבר חשוב לי רק מה שהנהג ישמע נטו הבנת?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
המגבר זה PCA 12 V 4.175 - מישהו שמע עליו?? איזו אופציה הכי טובה אם אני רוצה רק סאונד עדין ופשוט??

* קומפוננט של מורל מקסימו או טמפו מקדימה ואחורה עם חיווט נורמלי של אלומיניום ותושבות מעץ לכל רמקול?. טמפו מצוינים, למה אלומיניום? נחושת עדיף, תושבות עץ הכרחי.

* להשאיר את הסט הנוכחי רק לשים תושבות מעץ לכל רמקול וחיווט נורמלי מאלומיניום בלי המגבר?

* מורל דוקט עם סאב ומגבר נורמלי וחיווט אני יגיע לאלפי שקלים ואני לא רוצה משהו מפואר משהו בסיסי. לא מחייב.

* מה עם המבצע שיש לו שם בחנות סט של DSL ושירחיבו לי מאחורה ל6.9 ורק לחבר את הדסל הזה בחיווט מאלומיניום ותהיה תושבת מעץ לכל רמקול? אני לא צריך מגבר בשביל מה אני צריך מגבר חשוב לי רק מה שהנהג ישמע נטו הבנת?

איזו חנות זו? מי זה DSL? למה אתה חושב שצריך מגבר, אם לא בשביל לשמוע טוב?

מתחדשת*

פורסם
איזו חנות זו? מי זה DSL? למה אתה חושב שצריך מגבר, אם לא בשביל לשמוע טוב?

התכוונתי ל DLS, ולחיווט מנחושת כמובן. לא יודע אני חושב שמי ששם מגבר זה רק ערסים שרוצים לעשות רעש. מספיק לי הוואט שהרמקול בא איתו עם זה 200 וואט או 300 וואט. ואם חייב מגבר לכל קומפוננט אז אני לא צריך קומפוננט. מה שאני רוצה זה רק רמקולים נורמליים לצריכה בסיסית לקדימה ולאחורה. זה הכל. השאלה מה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות כדי לתקן את המצב?

* לשים של DLS לקדימה ואחורה בלי המגבר ועם חיווט נכון ותושבות מעץ?

* סט של מורל טמפו?

* מורל דוטק לבד עם הקלריון 5.25 שיש מאחורה?

* או להשאר ככה - פשוט להוציא את המגבר והטוויטרים להתקין את הרקמולים מחדש עם תושבוץ מעץ וחיווט מנחושת?

* מה עם מורל מקסימו?

פורסם

גם מורל מקסימו לא יעזור לך,לפי מה שאני רואה אתה צריך 4 רמקולים נצילים עם רדיו דיסק בלי מגבר.

קח לאחורה 6X9 של JBL תבדוק דגמים בערך כולם אותו דבר.

ולקדימה שים רמקולים 6.5 ותגמור את הסיפור.

לא הבנתי מה הקטע שאתה מדבר עם כבלים מנחושת,בשבילך לא משנה איזה כבל זה..העיקר שיהיה תקין!

Scan Speak

פורסם
גם מורל מקסימו לא יעזור לך,לפי מה שאני רואה אתה צריך 4 רמקולים נצילים עם רדיו דיסק בלי מגבר.

קח לאחורה 6X9 של JBL תבדוק דגמים בערך כולם אותו דבר.

ולקדימה שים רמקולים 6.5 ותגמור את הסיפור.

לא הבנתי מה הקטע שאתה מדבר עם כבלים מנחושת,בשבילך לא משנה איזה כבל זה..העיקר שיהיה תקין!

כי הבנתי שיש סוגים של כבלים מנחושת, ושהם פחות טובים הם מעבירים פחות מתח ובגלל זה אצלי שומעים כזה חרא המגבר מנסה להעביר מתח והוא לא יכול להעביר. וגם כבלים פחות טובים יכולים לגרום לבעיות עם החשמל

בכל מקרה זה נראה לי הדגם הכי טוב של jbl

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=417684

זוג רמקולים CS3196

אם אני שם את 2 אלה מאחורה עם רמקולים 6.5 מקדימה אני פותר את הבעיה שלי?

אין לי מקום לשים 6.9 מאחורה..יש שם 5.25 צריך לעשות חיתוך אבל זו עבודה של 10 דק

אני מחפש משהו עם סאונד עדין כמו שאני שומע במחשב עם הרמקולים של המחשב של Jbl?

או אם אני שם את המורל דוטק בלי שום הגברה בלי כלום רק מקדימה בלי רמקולים אחוריים?

יש עוד עצות?? מה מורל טפמו לא נצילים עם המערכת לבד??

פורסם

שאלה לפני שאני עושה את השינויים:

אם אני במצב הנוכחי אוריד את המגבר והטוויטרים וישאר רק הקומפוננט של קליריון מקדימה ומאחורה רמקולים 5.5 איך ישמעו?

אם אני אשים יריעות עץ וחיווט יותר טוב? או שעדיף לגמרי להחליף את כל הסט למורל טמפו או חברת DSL?

• תוכן חדש...