Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז הפיק שמסומן בתמונה הוא החיישן תנועה או שזה שני דברים שונים?

והבחור שאמר שהוא מיתכוון לפרק מכלולים - בבקשה תצלם ותתעד בכתב + - מהן החלקים שאתה מפרק ומנקה בשביל שכולנו נוכל ללמוד :wink:.

תודה.

HEBO, לפי מיטב הבנתי, מנוע הצעדים הוא לא חיישן. חיישן זהו רכיב ששולח מידע. מנוע הצעדים זהו רכיב שמבצע תנועה של פין קדימה ואחורה לפי פקודה שהוא מקבל. זה מה שהבנתי מקריאה כאן בשירשורים תחת המשפט מנוע צעדים.

מה שראית מוקף בעיגול זהו מנוע הצעדים. תפקידו בגדול הוא לווסת את הסל"ד בסרק שמשתנה בעקבות הפעלת מזגן, אורות וכיוצא בזה.

אני אפרק כי צריך לנקות בכל מקרה כפי שראית בתמונות. אני אשמח לצרף תמונות.

יום טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהוא לא מתפקד אצלך.

תדחוף אותו בעדינות כלפי פנים - הוא אמור לצאת שוב לנק' שבה הוא אמור להיות.

מעבר לכך אתה מוזמן לפנות לחברי הפורום בני\רפי\דניאל. הם בטוח מכירים את העסק טוב ממני.

פורסם

ואם כבר, תבדוק אם יש לך צינורות קרועים ( כמו בתצלום למשל )

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לא ניתן לראות בתמונות את מנוע הצעדים, אם זה הזרקה בטח מערכת שונה לא מכיר מה יש ברכב שלך .כמו שיניב אמר המנוע זהה.

אם תצלם תמונות נוספות במרחק קצת אולי י היה אפשר לזהות.

כרגע אצלי הקירטועים ירדו כמעט לגמרי ככה שבאמת אין לי מושג קלוש אולי זה קשור לטמפרטורה או ליוניט חום מנוע.

פורסם
איפה שסימנתי X למטה יש פין מתכת שהוא זז ודוחף את המצערת בסרק.

אצלי פעם היה עליו פיח לכן הוא לא חזר חלק.

פרק - תנקה - תחזיר.

ד"א החלק הצהוב במרכז הוא קונקטור לדיזת הזרקה מהמחשב.

מנוע הצעדים אינו נוגע כלל בפרפר המיצערת אלא פותח תעלה נוספת לכניסת אויר ובכך עולים יחסי אויר ודלק מה שמשפיע על סיבובי המנוע שעולים. (אלא אם כן מנוע הצעדים שונה בפיאסטה)

:)

• תוכן חדש...