Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פורד פיאסטה מודל 95

לרכב יש בעיית טורים כזו שאם אני לוחץ על הקלאץ' ולוחץ גז ועוזב הטורים יורדים, אבל נישארים גבוהים במידה מסויימת ויורדים לאט בחזרה.

קורה שהטורים עולים ויורדים לבד

כל זה גם כשהרכב חם

קראתי פעם שיש איזה חיישן שהוא מיתלכלך וכתצואה מכך זה קורה.

השאלה האם זה אכן הפיתרון לבעיה?

היכן החיישן המדובר נימצא ומה צריך בדיוק לעשות לו כדי שזה יפתר?

עוד דבר,

בזמן שהרכב מאיץ לכיוון ה70 קמ"ש מתחיל ליהיות רעש חזק מהחלק האחורי של הרכב. זה לא רעש בקטעים מסויימים.

זה רעש קבועה (לא מציק) בסיגנון של "בווווווו" מעל מהירות של 60 קמ"ש. (לא ניראה ולא נישמע שזה מהאגזוז)

אם היה לרכב הזה דריישאפט ההיתי אומר שזה נישמע מהאזור הזה, אבל זה הנעה קידמית.

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי בעיית הטורים, בדוק את חיישן מנוע הצעדים שמיתחבר אל בית המצערת, יש מצב שהוא מלוכלך וניקוי שלו בהחלט יכול לפתור את הבעיה. כמו כן עד הדרך אתה יכול לנקות גם את בית המצערת. כל זאת במידה ואתה יודע מה אתה עושה. אם לא אז תן למישהו שמכיר את הרכב ויודע לעבוד עליו שיעשה לך את הכל.

לגבי הרעש בחלקו האחורי של הרכב - בדוק מיסבי גלגלים אחוריים.

:)
פורסם
לגבי בעיית הטורים, בדוק את חיישן מנוע הצעדים שמיתחבר אל בית המצערת, יש מצב שהוא מלוכלך וניקוי שלו בהחלט יכול לפתור את הבעיה. כמו כן עד הדרך אתה יכול לנקות גם את בית המצערת. כל זאת במידה ואתה יודע מה אתה עושה. אם לא אז תן למישהו שמכיר את הרכב ויודע לעבוד עליו שיעשה לך את הכל.

לגבי הרעש בחלקו האחורי של הרכב - בדוק מיסבי גלגלים אחוריים.

שלום

יש תאור של החיישן?

איך בדיוק לנקות אותו ואת בית המצערת, אם סמרטוט וזסקאל\שמן חלודה\BW40?

תודה

פורסם

הניקוי היסודי ביותר לבית המצערת הוא פשוט לפרק אותה אל מחוץ לרכב ואז עם ספריי קרבורטורים לנקות אותה הייטב מכל הכיוונים. לגביי החיישן עצמו צלם את איזור המצערת אצלך ברכב והעלה תמונה ונסמן לך בדיוק על איזה חיישן מדובר. חיישן זה מגיע בכל רכב בצורה מעט שונה אבל עובד על אותו עיקרון.

פורסם

שלום

כשאני לוחץ על הגז בתוך הרכב, אז בתא המנוע זז קבל. זה האיזור של המצערת? שם נימצא החיישן? שם לצלם?

תודה

פורסם

הרכב מודל 95 כך שלדעתי הוא הזרקה

חד\רב נקודתית אני לא יודע.

בכל עינין איזה חלק גלוי של קרב'

לצלם איזור אחר?

פורסם
לא ניתן לראות מכיוון שבית פילטר האויר יושב בדיוק על בית המצערת. החיישן ניראה בערך כך:

אז אני יחפש את זה באזור שצילמתי ?

ואיך אני מנקה אותו?

ספרי שמן חלודה\BW40 וסמרטוט?

צריך לפרק את החיישן לפני הניקוי?

תודה

פורסם

אני בספק אם תצליח לאתר את החיישן בלי להוריד את בית פילטר האויר. בכל מיקרה אם מצאת אותו אתה מנתק אותו מבית המצערת עצמה ואתה תראה שעל החיישן מורכב בקצהו פין ברזל וקפיץ. לא לפרק אותו לגורמים אלא פשוט להשפריץ על אותו פין ספריי קרבורטורים ואל חיבור החשמל שבו אתה יכול לרסס ספריי מגעים כי יכולה להיות גם בעיה שהקונקטור לא מזהה הייטב את החיישן בגלל בעיית מגעים.

• תוכן חדש...