Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך יונדאי ידני החל משנת 98 ואף שנת 2001 . תוכל להשיגם במחיר שדרשת,

הם רכבם מעולים (כמובן אם הם טופלו טוב וכל זה -מה שנכון לכל מכונית),הם נוחות יחסית לנסיעה והם נוסעים די סבבה.

אם אתה מחפש רכב יותר זול-בסביבות ה5000 (כמובן שיש ישור קו או תיקונים קטנים) לך על פורד פיאסטה.

אני קניתי פורד פיאסטה 95 ב4.5K החלפתי מצבר ואלטרנטור (יום אחרי הקניה רק החלפתי) שזה עוד 1K בערך ..

פורסם

בקיצור, מחר אני נוסע על הבוקר עם חבר לראות מכוניות כיוון באר-שבע.

העצירה הראשונה זה פיג'ו 306 שנת99 1.8אוט' 5דלתות . יד ראשונה, לא עברה הרבה

אני די מבולבל מכל העניין של הבדיקה.

למשל האוטו מצא חן בעיניי ולא ראיתי שום דבר חריג והכל נראה אמין, אני לוקח אותו למכון בדיקה, משלם 500ש"ח ואח"כ יושבים עם הבוחן לסיכום. אני לא מבין גדול במכוניות, בעצם אני לא מבין כלום בעניין המכאני.

האם הבוחן מדבר בשפה הפשוטה ויכול להגיד ולהעיד על דברים שמורידים מערכו של הרכב ובשל זאת להוריד את המחיר?

האם כדאי לקחת את האוטו לא למכון בדיקה אלא למוסך רגיל שיכול להיות יותר יעיל ממכון בדיקה ולזהות תקלות וכו' ?

חבר שלי קנה אוטו בתל-אביב, הוא מכיר שם איזה מכונאי. הוא הביא את הרכב שהוא רצה לקנות לשם, המכונאי עשה סיבוב 20דק' על האוטו, אח"כ עשה לו בדיקה יסודית במוסך ורצח את המוכר (הוריד כמה אלפים מהמחירון).

עכשיו בעיה, אני לא מכיר מכונאים ומוסכניקים ..

מה אתם מציעים לעשות ??

פורסם

מה שתארת זה בדיוק מה שאני עשיתי כשקניתי את ה- 306 שלי לפני שנה. לקחתי אותה למוסך מעולה - האחים ימין ברח' גיסין פתח-תקוה. הם בדקו, נתנו הצעת מחיר וכך הורדתי את המוכר חזק במחיר, ובהפרש תיקנתי את הרג'קטים - גיר, קלאץ' וטיפול כולל ברקסים. מכון בדיקה תמיד יקטול רכב ישן ומרוב רג'קטים אתה עלול לצאת מבולבל מבלי לדעת מה אמיתי ומה סתם כסת"ח.

תריץ חיפוש באתרהזה על מוסך מומלץ באזור שבו תראה את הרכב.

פורסם

בתקציב שלך נכנס רנו מגאן שנת 2001.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

בקיצור חברים, עשיתי סיבוב קצר בדרום היום של כמה שעות וראיתי כמה רכבים.

מתוך איזה 6-7 רכבים שראיתי, התרשמתי מאד רק מרכב אחד.

היה עוד איזה רכב שלפי הרכב רשום קילומטרז' נמוך 100אלף, סיאט איביזה 98. אבל הבחור לא יודע שום דבר, האוטו רשום על חברת טרייד אין, הוא אומר שזה של המשפחה שלו, מישהו אמר לו להגיד שהוא לא מוכן לרדת במחיר אז הוא מתעקש ולא מבין אפילו למה הוא מתעקש. הוא רוצה עליה 500ש"ח מעל המחירון בגלל שהוא עשה לה קלאץ' חדש, צמיגים חדשים וכו' . .

הוא חושב שהוא יד שלישית, ברשיון רשום יד שנייה (01), לא עשו בכלל העברת בעלות.

קילומטרז' כזה נמוך ברכב כזה הגיוני ? יש סיכוי זיוף ?

יש פיג'ו 306 שנת 99, יד ראשונה. נפח 1800 אוטומט 4 דלתות סדאן

הבן-אדם מבוגר, נראה אמין לחלוטין, כל הטיפולים במוסך מורשה (שבוע הבא אנחנו נוסעים ביחד לראות ספר טיפולים וזה), פתחנו מכסה מנוע הכל נראה נקי ללא נזילות וקריעות בצינורות, בדקנו ת'נוזל של הרדיאטור הזה וזה לא מי ברז, זה נראה ירוק כזה.

עשיתי נסיעה, הכל עובד שקט, לא שמעתי רעשים מהמנוע גם עם המזגן. הידית הילוכים עם דבק סלוטפ, הוא אומר שהידית מתרסקת.

בקיצור מה אתה אומרים ?

הפחד הגדול שלי זה שהיא תשתה דלק כמו סוסהההה, אבל חלק מהאנשים אומרים שהיא תשתה רגיל, לא יותר מהנורמה ...

פורסם

בקיצור, אני די סגור על הפיג'ו הזו אבל אני מפחד שאני ידפק עם הדלק.

גם מצד אחד יש המלצות על רכבים אחרים וזה פשוט נדיר למצוא אוטו במצבים כאלו.

פורסם

בקיצוררררר חברים, אחריי עוד סיבוב בדרום-מרכז והשפלה, התכניות קצת השתנו !

ישנם שתי מכוניות שמצאתי, שמורות ! ופה אני צרייך את עזרתכם !

1. פורד פיאסטה 99, 1.3 ידני יד-3 (כל הידיים במשפחה), עברה 130אלף רוצים 10אלף מחיר סופי

2. רנו קליאו בי 99, 1.4 ידני, יד-2 עברה 150אלף רוצה עליה 11קיי מחיר סופי

*בקצרה, הפורד פיאסטה נראית פשוט בובה! לא נראו נזילות באיזור המנוע וכו', מבחינה קוסמטית היא גם בובה! מבפנים שמורה גם כן

בזמן נסיעה, נשמעו רעשים מהמנוע אבל ככל הנראה כי האוטו ישן והמנוע חלש, נכון ? אבל אני מתאר לעצמי שבנסיעה ב100קמ"ש זה יהיה מעצבן.

*חשוב לציין - אין ספר טיפולים! אומרים שטיפלו אצל מישהו שהם מכירים, חשוד אבל לאו דווקא נושא לדאגה נכון?

*הרנו, בחור רציני יודע מה הוא מוחר, מבחינה קוסמטית נראית טוב! אין נזילות וכו' .. בנסיעה, הבלמים טובים, נוסעת ללא רעשים, נוסעת ללא רעשים גם עם מזגן.

שתיהם מרחובות, אני מכיר מוסך שכנראה אני אכניס את האוטו שאני אבחר למוסך במקום מכון בדיקה, אולם את הפיאסטה אולי שווה מכון בדיקה.

מה אתם אומרים ? מאד חשוב, דילמה נוראית ומאכילת סרטים חחחחח

פורסם

בפיאסטה אם אני זוכר טוב יש רק 5 ספרות, יש מצב שעברה 230 אלף ולא 130 אלף.

תבדוק תמיד את הרישיון ותחפש מקוריות "השכרה" כי המון היו בחברות השכרה בעבר.

• תוכן חדש...