Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה עקרונית, יש לי 2 מגברים של זאפקו. הראשון 4 ערוצים והשני מונו לסאב.

בעוד כחודש מגיע הרכב החדש - ספארק.

בעבר המגברים היו מחוברים בעזרת 3 כבלי RCA. קומפוננט ואחוריים. וסאב.

איך אני מחבר את המערכת ביום בעזרת המנחתים ? והאם אני זקוק ליותר מ-2 ? או ליתר דיוק, איך אני מחבר את הסאב ?

תודה,

אלון

פורסם

ברדיו דיסק המקורי של הספארק אין לך שליטה על הסאב ולכן אני הייתי מחבר את המגבר של הרמקולים הקדמיים והאחוריים ליציאה הקדמית של הרדיו דיסק( עם שימוש במפצל Y ) ואת המגבר של הסאב הסאב הייתי מחבר ליציאה האחורית של הרדיו דיסק

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

ז"א שלספארק יש רק יציאות של קדמי ואחורי ?

מחוסר ניסיון אני שואל,

תוכל להסביר למה לתת לסאב יציאה משלו ? היות והוא מחובר למגבר שנותן לו את הכוח.

ולא לעשות לדוג' פיצול Y לאחוריים לרמקול אחורי וסאב, והקידמי לבד.

זה יעזור בכלל לחלוקת סאונד ?

וכמה מנחתים אני אצטרך במידה ואני מפצל ? עדיין 3 ?

תודה,

אלון

פורסם

לרדיו דיסק של הספארק יש חיבור לרמקולים אחוריים + קדמיים סה"כ 4 חיבורי hi level , כלומר תוכל לחבר מנחת שמקבל 4 כניסות hi level ומוציא 4 RCA.(או 2 מנחתים שמקבלים 2 כניסות hi level ומוציאים 2 RCA כל אחד)

לפי מה שהנתי אתה מעונין לחבר קדמי +אחורי + סאב.

לצורך כך תצטרך 6 חיבורי RCA כך שלפי מה שאני רואה אין לך ברירה לחבר 2 חיבורי Y ל-2 יציאות RCA מאחד מהמנחתים.

לגבי איך לחלק את החיבורים אני ממליץ לך להמתין לתגובות נוספות מחברי הפורום.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

עכשיו הבנתי טוב יותר,

ז"א מכל מקום, אני זקוק או למנחת של 4 כניסות או ל2 מנחתים של 2 כניסות.

ואח"כ נפצל.

סבבה. המון תודה,

אלון

פורסם

מורל, קומפוננט ואחוריים, דגם טמפו אני חושב. 2 מגברים של זאפקו - מעולים. וסאב מוקטן עם יחידת קירור.

• תוכן חדש...