Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי הרכב הנ"ל

1.איך האמינות שלו?,האם יש מחלות כלשהו?

2.תצרוכת הדלק היא באמת כה נמוכה?

3.הם נוח לנסוע בו למרחקים ארוכים? התנהגות הכביש שלו כלומר

4.מה אני צריך לבדוק לפני שאני רוכש אחד?

פורסם

הכל תלוי באיך שטופל, אצלי הסוויפט הגיעה מ1-15 ל1-8 בגלל טיפול לקוי.

גם מבחינת אמינות תלוי איך טופל, אבל בעיקרון זה רכב חסכוני אמין עם מזגן מעולה, ועם טיפול ראוי הוא מאוד אמין ושורד.

חשוב לבדוק נוזל קירור ירוק!

פורסם

צריכת הדלק תלוייה בסוג תיבת ההילוכים.

הגיר הרגיל עושה 1:15

הגיר האוטומטי (שיש לו רק 3 מהירויות) עןשה 1:7

כל זאת בהנחה שמדובר בדגם ששווק בין 1989-2003

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאמא שלי יש 9 שנים סוזוקי יורוסוויפט שנת 2002. פרט לטיפולים שוטפים ובלאי של חלקים כמו ברקסים וכו' - לא התקלקל שום דבר. כנראה עקב טיפול קנאי, והעובדה שהיא נוסעת בממוצע 8000 ק"מ בלבד בשנה.

צריכת הדלק - היא נוסעת 99% מהזמן בתוך העיר עם מזגן ועושה בערך 1 ל-8. עם זאת, במעט הפעמים שנסעתי איתו מחוץ לעיר כמעט ללא מזגן (מרמת גן למכללת ספיר - כמעט ללא רמזורים בגהה) - עושה בערך 1 ל-16 (!)

התנהגות כביש וכו' - רועש במהירויות גבוהות. כפי שאמרו רק שלושה הילוכים ומרגישים את זה.

לסיכום, אוטו אמין בבסיסי ביותר שישרת אותך נאמנה.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

סוזוקי סוייפט הוא רכב נהדר, השאלה היא כמה ישן הוא?? אם הוא ישן מאוד סביר להניח שלקנות אותו לא ישתלם כיוון שצטרך לראות מוסך- יותר מידי פעמים, אבל באופן כללי כל מה שקשור במוסכים וטיפולים המחירים סבירים.

• תוכן חדש...