Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כשבוע הלכתי למוסך בשביל להחליף את הרצועת טיימינג.

ובמוסך גילו נזילה בין הגיר למנוע + שצריך להחליף את כל המערכת טיימינג!

הוא אומר שזה יעלה הרבה כסף כי צריך לפרק את הכל וזה לוקח יום שלם הוא נתן לי מחיר ל2 הבעיות - אם חלקים גרמנים זה 5 אלף ואם לשים חלקים סיניים (שהוא לא ממליץ בכלל) 3 אלף. זה מחיר סביר?

תודה

פורסם

תשאל אותו מאיפה בדיוק הנזילה, לפי מה שאתה אומר זה נשמע כמו מחזיר שמן ובמקרה הזה החלק לא יקר, אבל העבודה כן כי היא מרובה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הנזילה היא בין הגיר למנוע. והוא הראה לי את הנזילה כשהאוטו על ליפט.

וכן העבודה מרובה בגלל שזה בין הגיר למנוע צריך לפרק את הכל וזה לוקח המון זמן ובגלל זה המחיר.

ולגבי המערכת טיימינג אני לא מבין בזה בכלל אני רק יודע שאני צריך להחליף את הרצועת טיימינג והוא אמר לי צריך להחליף את כל המערכת טיימינג.

?

תודה

פורסם

אם מרבית העלות היא העבודה, אין סיבה להפרש כך כך גבוה בין חלפים מקוריים לחלפים סיניים. (יש גם חלפים תואמים למקורי שאינם סיניים ואיכותם זהה)

בדרך כלל לא מחליפים רק את הרצועה, יש גם מותחנים ולעיתים מחליפים משאבת מים.

בקש פירוט של החלקים המוחלפים.

מציע שתבדוק הצעות מחיר נוספות.

• תוכן חדש...