Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי דייהטסו אפלאוז 92 אוטומטית ששותה דלק בהגזמה (בערך 1:7). יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם זה משהו שניתן לפתור או שלא שווה להשקיע בגלל שזהו רכב ישן?

בנוסף אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין ולא יקר באיזור שדרות ושער הנגב.

תודה רבה :)

פורסם

ברוב המקרים, שיפוץ קרבורטור וכוונו ביחד עם מצתים תקינים וכוון הצתה נכון יגרמו לפעולת מנוע טובה יותר,

הנעת מנוע קלה וירידה בצריכת הדלק.

אם המכונית נוסעת ומתפקדת, אז כדאי לבצע השקעה זאת שהנה של בערך כ 500-600 ש"ח.

בברכה - רפי לין

פורסם
שלום רב,

יש לי דייהטסו אפלאוז 92 אוטומטית ששותה דלק בהגזמה (בערך 1:7). יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם זה משהו שניתן לפתור או שלא שווה להשקיע בגלל שזהו רכב ישן?

בנוסף אני אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין ולא יקר באיזור שדרות ושער הנגב.

תודה רבה :)

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אין קשר בין שנתון הרכב, וסכויי וכדאויות ההשקעה בקרבורטור, שמחזיר את ההשקעה בו, בחיסכון בדלק, תוך זמן קצר מהשיפוץ.

ראשית ניתן לפתור את בעיית שתיית הדחלק, על ידי נקוי שפוץ וכוון קרבורטור!

דווקא בגלל שהרכב ישן, ואחזקת הרכב כולה מכיסך, יש להשקיע לטווח רחוק, וההשקעה בקרבורטור מניבה לטווח ארוך כסף פנוי בכיס, למטרות אחרות, בוודאי שמרכיב הוצאות הדלק לאחרונה מרקיע שחקים.

אם רכבל היה חדש ומליסינג, הוצאות הדלק היו מכוסות על ידי הממשלה כהוצאה מוכרת של המעביד, ומכיוון שהרכב ישן וחשוב לתחזק אותו היטב, יש לטפל בלב המנוע שהוא הקרבורטור.

הכנסי לאופטופיק, ולקטגוריה " המלצות חמות על בעלי מקצוע" וחפשי שם המלצות חמות על מכון קרבורטורים.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי השנה אני מניח שזה קרבורטור נפח 1.6 16V

הרכב עצמו לא חסכוני ביכלל אפילו מחוץ לעיר (לרכב יש 3 הילוכים)

אבל עדיין לא צריך לישתות 1:7 בכל מיקרה כמו שאמרו מעליי

כיוון,שיפוץ,ניקוי,החלפת מסננים (פילטר אוויר\דלק) ומצתים לא איכותיים או שלא מתאימים לסוג הרכב ישנו את הצריכה ואת התגובה של הרכב

המצתים שאמורים להיות לך בתוך הרכב (אם מחליפים אותם) זה ב NGK תוצרת יפן והמקט : BKR6E-11

:)

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

אם האוטו עצמו תקין ואמור לשרת אותך לאורך זמן, שווה להשקיע.

ההשקעה היא בסביבות 1000 ש"ח, כ-600 ש"ח לקרבורטור ועוד 400 ש"ח לדברים מסביב.

במחירי הדלק היום, גם ירידה לצריכת דלק של 1:9 תחסוך די מהר את הכסף שבוזבז.

פורסם

אוף כל הזמן שמעתי שדייהטסו אמורים להיות חסכוניים אבל מסתבר שלא ממש, לפחות לא הרכב הספציפי הזה...

בכל מקרה אני מקווה שאחרי טיפול זה באמת יעזור.

שוב תודה!

אגב בנוסף לכל הצרות מחר אני לוקחת אותו למוסך ואז לטסט (מלחיץ...),

אולי אתם יודעים אילו תקלות ודברים נפוצים יכולים לצוץ בדגם כזה?

• תוכן חדש...