Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעפת - פוקוס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 2 שאלות:

1. האם הצעת המחיר הבאה סבירה: 2,371 ש"ח לסעפת מקורית+540 ש"ח עבודה (מוסך מורשה פורד)?

2. ממה יכול להיגרם נזק לסעפת שמצריך את החלפתה? קראתי קצת על הנושא וראיתי שלא ניתן לתקן סעפת, רק להחליף..הלכנו למוסך כי שמענו רעש שלא היה בעבר בזמן הנסיעה, בזמן שלוחצים על הגז היה צליל שמזכיר חור באגזוז.

פורסם

http://yad2.junkyard.co.il/site/SearchResult.aspx?man=90&model=2785&year=2000&part=108&area=&txt=&yearf=2000&yeart=0&prtType=&gear=&engine=&evolume=&page=0&ctype=6&evolumef=&evolumet=&hdn=0

שים לב יש פה סעפת פליטה לרכב כמו שלך מפירוק ואפילו אחד פרסם מחיר 500 ש"ח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מיותר להתאמץ לחפש בפירוקים, או שתמצא סעפת מפוצצת או שתמצא סעפת שתתפוצץ לך כעבור זמן לא רב, או שתיסע עם הרכב ככה עד שתכשל בטסט הבא, או שתשקיע בסעפת חדשה.

אין לי מושג על מחירים, אבל אני יודע שיש בעיה בסעפות של פוקוס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מיותר להתאמץ לחפש בפירוקים, או שתמצא סעפת מפוצצת או שתמצא סעפת שתתפוצץ לך כעבור זמן לא רב, או שתיסע עם הרכב ככה עד שתכשל בטסט הבא, או שתשקיע בסעפת חדשה.

אין לי מושג על מחירים, אבל אני יודע שיש בעיה בסעפות של פוקוס.

זה לא נכון,

ישנן סעפות מפירוקים במצב לא רע בכלל שיכולים עוד להחזיק שנים.

המחיר במיקרה זה לא זול בכלל וחבל על הכסף שאפשר לחסוך ממנו לפחות כ-2000 ש"ח בכיף עם סעפת מפירוק.

:)
פורסם

אני אישית חושב שזה לשים כסף על קרן הצבי, בשיטת מצליח, אולי זה יצליח ואולי לא.

אם הבעלים מחזיק את הרכב לאורך זמן, עדיף להשקיע בסעפת חדשה (כמעט בטוח שיש אפשרות לארגן סעפת ממקור יותר זול מאשר היבואן)

עוד אופציה: נסה לחפש סעפת אצל יבואן מנועים, אלו עשו פחות ק"מ ויתכן כי תוכל למצוא משהו שבאמת ראוי קניה ובמחיר סביר.

פורסם

עוד מעט נמליץ לו על TIG ART שיבנה לו סעפת פליטה מנירוסטה שלא תיסדק, אני אל רואה סיבה הגיונית אחד לשלם 2317 ש"ח לסעפת מקורית כשמחיר הזה אתה יכול לקנות 4 מפירוקיות ומי אמר לך שאלו מפירוקיות יהיה איתן בעיה? זה גוש מתכת ועוד אתה אומר שזאת מחלה ברכבים האלו אני היית מרגיש יותר טוב עם הייתי יודע שנסדקה לי הסעפת שקניתי ב 500 ש"ח ולא ב 2317 ש"ח דעתי האישית, אני וכל חברי משתמשים בחלפים מפירוקיות ואני לא זוכר שנתקלתי במקרה שקניתי משהו מפירוקיה וזה אכזב אותי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יציקה.

ולמה אני אומר שזה נסדק ?

היה לי מקרה עם 2 פורדים שונים אותה תקלה, ב2 המקרים חיפשנו לקנות בפירוקים, פעם אחת מצאנו סעפת מפוצצת ופעם 2 כלום, עכשיו תבין מה שאתה רוצה.

ו500 מול 2300 זה שאלה של כמה זמן יקח לסעפת ב500 שח להסדק, כי לסעפת חדשה יקח יותר זמן.

דבר אחד בטוח, העבודה היא מוגזמת לכל הדעות 500 שח.

פורסם

תבדוק אז מה המוסך מציע לך, אולי ניתן להרכיב סעפת מצינורות ברזל.

זה מופיע בשנתונים גבוהיים יותר(אם כי האמת חשבתי שבשנת 2004 פורד כבר עברו לסעפות מצינורות ברזל).

במידה ובמורשה הציעו לך מחיר כזה על סעפת מצינורות בזרל אז לך על זה, סעפת צינורות ברזל עמידה בפני סדקים, משקלה כחצי מסעפת יניקה והיא תישמר לזמן ארוך יותר.

אם זאת סעפת יציקה רגילה כמו במקור, אני חושב שגם סעפת מפירוק תספיק.

קובי

פורסם

קודם כל תודה על התגובות. נתקלתי כבר בסעפת הנ"ל שמוצעת מפירוק, לצערי אני לא מהמרכז ולא כ"כ מבין בחלפים מפירוקיות ואין לי כ"כ זמן להתעסק עם זה דווקא עכשיו (כל העניין נפל על תקופה קצת בעייתית, מילואים וכו'). בכל אופן הסעפת הוחלפה במחיר שרשמתי, בעיקר מאחר ובעל הרכב (לא אני) העדיף ללכת על בטוח ולשים חלק מקורי (שכולל אחריות)..העבודה התבצעה במוסך מורשה כך שלא ציפיתי למחירים שוברי שוק בכל מקרה. אני לא בטוח באיזו סעפת מדובר (צינורות ברזל? איזה עוד סוגים יש?), אתם אומרים שבמידה וכן המחיר סביר? אני אברר את העניין, ושוב תודה על התגובות, החכמתי.

• תוכן חדש...