Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג רמקולים של bose אני מביא תמונה בהמשך אני יכול לחבר אחד למגבר ולישמוע טוב ??

ועם כן כמה יעלה לי מגבר לזה

2Q==4000XL1.jpg

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

נכון אני שואל עם אפשר לחבר אותם לאוטו

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

אתה מתכוון לפרק את הרכיבים ולהתקין אותם בנפרד עם זויות ונפחים מתאימים?

או שלהניח רמקול בודד על המגש האחורי?

הכל אפשרי, אבל התוצאה בהתאם להשקעה.

מתחדשת*

פורסם

להשאיר אותם היצרן בנה אותם. קשה לי לאמין שהוא לא חישב נפח נכון

פורסם

עם זה אני בד"כ מסכים, אבל השאלה היא איפה אתה מתכוון להתקין את הצורה הפיזית הזו בתוך הרכב?

אל תענה, זו שאלה רטורית.

כמובן שיש אפשרות לפרק את האלמנטים וליצור תיבות בנפחים מתאימים בסביבה מתאימה ברכב, אבל זה כבר דורש תקציב שמוציא את הרלונטיות של רמקול, רק בגלל שהוא קיים.

טוב, קראתי את מה שכתבתי וגם לא הבנתי :lol:

מה שהתכוונתי לומר הוא, שהתקציב שדרוש כדי לבנות תיבות מתאימות לרמקול מסוים ברכב הוא גבוה מאד, עד לרמה שאם קיים תקציב כזה אז כבר מחפשים רמקול שאוהבים/נותן תמורה בהתאם, ולא מסתפקים ברמקול רק בגלל שהוא כבר בנמצא.

מתחדשת*

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, פה זו לא מעברה. קרא את כללי הפורום*** אני חולה על הצליל שלו ממש. ואני רוצה אותו באוטו אני רק שואל עם אפשר לחבר אותו.

ועם צריך מגבר לזה ?

פורסם

מה זאת אומרת פיזית .

פשוט כמו שהוא בבגז

פורסם

***הקפצה מותרת לאחר 24 שעות. קרא את כללי הפורום***

פורסם

איזה מהצליל שאתה כל כך חולה עליו, תקבל אם הרמקול יהיה בבגאז'?

טוב, בגדול, אפשר לחבר את הרמקול ליציאה של הרדיודיסק במקום רמקול רגיל.

אבל באמת שאל תבנה ציפיות, חבל על האכזבה שמצפה לך.

מתחדשת*

• תוכן חדש...