Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קניית רכב בהנחה של נכה 50 %


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי שאלה קטנה...

אחי נכה 50 %,ואין לו רישיון לרכב.

האם אפשר לקנות רכב מיד ראשונה ולהעביר את הרכב על שמו?

דרך הגב הנכות שלו זה לא בגפיים או משהו פיזי גופני.

תודה רבה לכל העונים...

פורסם

כמה שאני יודע, נכים לפי אחוז הניידות מקבלים סכום מסויים לכיסוי המכס. אם נניח יש רכב שעולה 100K והמכס אליו הוא 30K, אבל ביטוח לאומי הקציב 40K, הנכה יאלץ לשלם 70K.

באותו אופן, אם מכס 50K לרכב שעולה 100K. הנכה ישלם 60K. לכן הכי משתלם לקחת רכב שהכיסוי של ביטוח לאומי מכסה כמה שיותר את המכס ואחרי זה לא נשאר מה לשלם.

 

כיסוי מכס של ביטוח לאומי לרכב חדש בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טוב תודה רבה לעוזרים.

ולא אין לו בעיה של ניידות.

זה אחוזי נכות שיכלית...

 

אם אין לו ניידות הוא לא זכאי לרכב

×
×
  • תוכן חדש...