Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוב משמרת עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה קטנה ממביני החוק.

בשבת 30 לחודש אני עובד משעה 12 בצהריים עד 8 בערב, 8 שעות עבודה.

ואז אני חוזר בשעה 1:30 לפנות בוקר של יום ראשון שזה כבר בתאריך 1/5.

אין הפרש של 8 שעות בין המשמרות, אבל יש החלפת חודש, ורציתי לדעת איך יחשבו לי את השכר משעה 1:30 והלאה ביום ראשון.

האם כל מה שאני אעשה משעה 1:30 יחשב לנוספות, או שאולי זה יחשב ליום חדש ולכן השעות נחשבות לרגילות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מכיוון שאתה מתחיל לעבוד ב1:30 אלה הם שעות שנכנסות ליום ראשון 1.5.

השעות הם רגילות+תוספת של 50% לשעה בגלל שזה נחשב משמרת לילה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לא נותן כלום,כל עוד עובר תאריך.

לפחות ככה זה אצלי ואני עובד במקום מסודר שעובד לפי החוק ואף נותן מעבר למה שצריך.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ואם לצורך העניין אני עובד בשבת מ-20:00 עד יום ראשון בשעה 6 בבוקר, גם אז לא יהיו שעות נוספות אלא בשעה 12 זה מתאפס ומתחילים לספור לי משמרת חדשה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא.

במצב כזה אתה מקבל הכל כמשמרת אחת ,8 שעות רגילות+שעתיים נוספות בשיכלול אחוזים.

8שעות ש150% ועוד שעתיים של 175%.

לצורך חישוב ימי עבודה הכל נכנס ליום שבת.

שחכתי לציין שאם אתה עובד על בסיס שכר חודשי,שעות שבת נחשבות כולם כנוספות לאותו חודש.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

החוק כן מחייב. זה שיש מעסיקים שעוברים על החוק ועובדים שמקבלים את זה ושותקים בגלל שהם צריכים עבודה, לא אומר שזה חוקי.

תן לי שם של מקום שלא מכבד מה שציינת. אני אשמח לעבוד שם ולתבוע להם את התחת.

שונא גזענים !.

פורסם

החוק לא מחייב לשלם שעות לילה?

זה שהמון מקומות לא עובדים לפי החוק אני יודע,על תשלום פנסיה לכל עובד [מה שיש בחוק!] אין בכלל מה לדבר.

אבל לפי החוק חייב לשלם לילה,אני כמעט בטוח בזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מה מחייב?

תוספת לילה? נכון, משמרת לילה אמורה בעקרון להיות 7 שעות לכן השעה השמינית היא שעה נוספת של 125%,זה הדבר היחיד שהחוק מחייב. לרוב לא מקפידים על זה. תוספת שכר כללית בלילה אין בחוק.

שעות שבת? החוק אומר מכניסת שבת עד צאתה, אם מעסיקים מחליטים לשלם שעות שבת גם ביום ו' אחה"צ או במוצ"ש אז זה יוזמה חיובית שלהם, ולא משהו שקבוע בחוק.

V5

פורסם

אני לא רוצה סתם להתווכח על החוק,כי זה לא הנושא פה וגם אני מודע שאני מקבל הרבה פעמים מעבר לחוק,לכן אני לא רוצה להטעות סתם.

בגדול אתה צודק לגבי שעה 8 ומעלה וגם לגבי השבת.

אבל אני לא מאמין שבמקום מסודר לא ישלמו תוספת 50% עבור שעות לילה,רק בעסקים החאפרים שיש לנו מסוגלים להגיד אין תוספת.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...