Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4

eliazimov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצר אחרי לבטים ארוכים החלטתי בסוף לבטל את ההזמנה של הספארק ולעבור למשהו קצת יותר גדול.. מצאתי לי B4 חמודה שנת 2004, 89000 ק"מ, בצבע כחול מהמם.. מחר אני הולך לעשות לו בדיקה ובע"ה אם הכל יעבור בהצלחה אני קונה אותו. אם למישהו יש משהו להגיד בעניין שיגיד עכשיו או שיקח את זה איתו לקבר :evil:

ממתין לתגובות:

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אם אפשר לשאול מה גרם לביטול? האם גודל הרכב בלבד?

ומה הדרישות שלך מהרכב לא ציינת, אלא אם אתה סגור על ה-B4?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
אם אפשר לשאול מה גרם לביטול? האם גודל הרכב בלבד?

ומה הדרישות שלך מהרכב לא ציינת, אלא אם אתה סגור על ה-B4?

הדרישות שלי מהרכב שיהיה נוח ויפה ויעיל בעיקר, כמובן גם נושא החסכון נכנס לתמונה, אם הספארק שבא מסגמנט המיני שהוא בעצמו רכב חסכוני, ה-B4 שאני ירכוש בעעעעעעעעעזרת השם יקבל מע' גפ"מ חדשה דנדשה ויהיה רכב חסכוני לכל דבר ועניין.

יש הרבה סיבות למה ביטלתי את הספארק. אחת מהן שהדגם הוא יחסית חדש בארץ ועדיין לא מוכר, אני מעדיף לתת לאנשים אחרים להתנסות עליו מבלי שאני יפגע מזה(אולי זה נשמע מגעיל אבל אם אני כבר משקיע כסף אני רוצה לקבל תמורה). כמובן הרכב עצמו הוא קטן. בקיצר יש הרבה סיבות למה לא..

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

נראה שפונקציית המטרה שלך היתה "רכב חסכוני בעלויות דלק (גז) בעלות עד 60K"

קח בחשבון שB4 תזדקק לעלויות תחזוקה שכמעט לא יהיו בספארק

כך וכך אלפים לישור קו ולא מעט לאחר מכן בשוטף (אם אתה רוכש גז אני מניח שאתה הולך לנסוע לא מעט)

פורסם
מאוד מוזר שעברת מספארק ל-B4 בת 7. זה מראה על חוסר מיקוד שלך בחיפוש הרכב. שיהיה בהצלחה.

אני מסכים.

קפצת 3 סגמנטים למעלה.

אם אתה מחפש חסכוני, הסובארו יעלה לך כפול. ביטוח, טיפולים וגם אם תסב אותו לגפ"מ ותשכלל את עלויות ההסבה, זול זה לא יהיה.

אני לא חושב שהספארק, למרות שהיא חדשה, מהווה איזו סכנה ויש צורך לתת לאחרים להתנסות בה.

היום כבר לא מיצרים מכוניות גרועות, במקרה הגרוע, המכונית תהיה בינונית.

בשנים האחרונות האמינות הקוראנית מוכיחה את עצמה ולא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

שלא תבין נכון, הB4 מכונית מצויינת, נהגתי עליה לאילת וחזרה החסרונות שלה היו מעט קשיחות יתר ומושבים לא מספיק נוחים (לדעתי). אבל מבחינת הנאה ודינאמיות (מצפה רמון) הרכב מצויין.

בכל מקרה, מה שלא תחליט, שיהיה בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברור לי שיש פה קפיצה רצינית בין סגמנטים אבל העניין הוא שעלויות האחזקה(אם מטפלים ברכב בזמן) לא אמורות להיות יקרות. גם אם זה יהיה יותר יקר מהטיפולים של הספארק זה עדיין שווה בעניי את ההשקעה כי התמורה שמתקבלת כאן היא הרבה יותר גדולה. בגדול הקפיצה מהקטן לגדול נובעת מזה שיש לי הרבה דרישות שונות מרכב ועשיתי לעצמי סדר עדיפויות שלפיו ה-B4 עונה לי על הדרישות בצורה יותר משמעותית בשלב הזה.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

בוקר טוב,

אני רואה את ההיגיון שיש בשינוי הזה, כי ה-B4 (ומכוניות מנהלים ישנות בכלל) נותנות תמורה טובה לכסף באופן כללי. אני רק מקווה שאתה מבין שעלויות האחזקה כאן יהיו בסקאלה שונה. ה-B4 תעלה לך הרבה יותר במוסך ובמיוחד בדלק מהספארק, גם אם תתקין מערכת גז (גם ההתקנה עולה כסף, לא?). הבחירה שלך לא רעה, פשוט תיהיה מוכן נפשית לעניין.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הספארק תעשה לך 1:14 לפחות, חדשה, אחריות

הסובארו במקרה הטוב תעשה לך 1:8.5 עד כמה שידוע לי, לא חדשה, אין אחריות

קפצת מבינבה לסירת משוטים קרבית :-D

אני מניח שהורדת לעצמך כאפה ברגע שקלטת את העובדה שלמרות שהאוטו חדש, אתה הולך להוציא 65K על קופסאת סרדינים הא?

לפעמים קופסאת סרדינים עדיפה על מיטת קינג סייז על ארבע גלגלים.

תלוי בסוג הנסיעות שלך - אם אתה נוסע בעיקר בתוך עיר וחונה במקומות צפופים - אתה תגלה שרכב בגודל של הB4 מסרבל את החיים.

אני נדהמתי לגלות עד כמה זה נכון ברגע שעברתי מקורולה 07 לאוונסיס 06

הרכב השני הוא קורולה 96 שמרגיש ליד האוונסיס כמו סופר מיני עם היגוי סופר קל.

כשאני נוסע בתוך העיר אני בכלל לא ח-ו-ש-ב על להתניע את האוונסיס וישר הולך לקורולה, להגיע לחניון בחדר כושר עם האוונסיס זה עונש והתמרון שם נראה כמו בסרט של מייק מאיירס (אוסטין פאוורס) שהוא מנסה לנווט עגלת גולף בין שתי קירות כשיש לו פחות מ5 ס"מ מכל צד לעשות את הסיבוב :roflmao:

לגבי עלויות התחזוקה - הסובארו מאוד אמינה, סביר להניח שאם תטפל בה בזמן - לא תראה ממנה הרבה צרות אז לא נראה לי העניין כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבעלים של B4 שנת 2005 כבר מעל שנתיים אני ממליץ על הרכב.

עד היום הייתה לי רק תקלה אחת (חמסה) - מנוע חשמלי של נעילת אחת הדלתות התקלקל.

האוטו בליגה אחרת מאשר הספארק..

צריכת דלק בעיר 1:8 בין עירוני 1:12

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...