Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש נייד 10-13 אינטש משקל של עד 1.2 קג עם חיי סוללה של בערך 4 ש' למטרות מינימליות כמו גלישה קוית ואלחוטית, מיילים, מעבד תמלילים ותוכנות קלות נוספות. במסגרת החיפושים קבלתי מחבר הצעה לנייד שאבחר מחב' טושיבה במחיר מוזל, בערך 15 אחוז מהמחיר הכי זול שמפורסם. עד היום עבדתי עם דגמים של IBM כמו ה X31 ואחרים ונהנתי מאכויות החשמליות והמכניות וכמובן של הפלסטיקים, והמקלדות המשובחות. מה שנשאר זה להחליט אם טושיבה זו הכתובת או שכדאי לוותר על ההצעה ולחפש דגם מתאים מיצרנים אחרים.

פורסם

לי יש נייד של טושיבה כבר 3 שנים,15 אינטש'. מכשיר חזק ואמין גם מבחינת פלסטיקה, תאמין לי שהוא עובר הרבה בידיים של הבת שלי כולל נפילות מגובה 60 -70 ס"מ ועד עכשיו הוא לא נזקק לתיקון.

פורסם

טושיבה מצויינים.

עובדים קשה אצלנו בעבודה ולמעט חכם אחד ששבר את המסך (וגם זה מכוסה באחריות מורחבת) אין תקלות כבר 4 שנים איתם.

פורסם

טוב לקרוא את הידיעות האלה על טושיבה, עכשיו מה שנשאר זה לבצע בחירה של נייד מתאים. נתחיל לחפש נייד בטווח מחירים סביר, אם יש למישהו הצעה נשמח לקבל.

פורסם

לי יש את הT130, אני מאוד נהנה איתו.

הוא נוח מאוד, יש לו יציאת HDMI שזה טוב במקום לקנות HTPC.

ביום רע, לאחר שהוא טעון 100% הוא מחזיק מעמד כ5 שעות.

כרטיס רשת בתקן N, שזה יהיה מעולה (במידה ואני אמצא מתישהו רשת זמינה עם התקן הזה). :D

קניתי אותו מפלאפון לפני עשרה חודשים בערך...

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

המחשב T130 הוא מעולה אבל חורג מבחינתי בגודל ובמשקל. היום יש לי נייד 12 אינטש 1.5 קג , זה ממש גבולי מבחינתי בשביל להתרוצץ איתו. טושיבה מוציאה ניידים מעולים ויקרים מאד שמתאימים לי, כנראה שאצטרך לוותר על ההנחה שהציעו ואבחר מחשב מיצרן אחר בטווח מחירים שפוי.

• תוכן חדש...