Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לקורות חיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הנדסאי ואני קצת מבולבל, כשאני מגיש קורות חיים, אני אמור לצרף אליהן רק את הדיפלומה או גם את גיליון הציונים(של ההנדסאי)? האם אני בכל זאת אמור לצרף צילום של התעודת בגרות או שאפשר להסתפק רק בנספח של המקצועות הריאליים?

פורסם

מנסיוני, ברוב המקרים כשאתה מגיש קורות חיים אתה לא אמור לצרף אליהם כלום. בקורות החיים שלך אמור כבר להיות כתוב שאתה הנדסאי, ואם יש משהו ראוי לציון (לדוגמה אם סיימת בהצטיינות את ההנדסאים, עשית התמחות מיוחדת, ביצעת פרויקט גמר חריג) אז חשוב לציין גם את זה בקו"ח. מעבר לזה, אם יתרשמו מקורות החיים שלך, יתכן ויבקשו ממך גם מסמכים נוספים (דיפלומה, גיליון ציונים וכו'), ואז הם יגדירו לך בדיוק מה הם רוצים.

מקומות עבודה שרוצים שתספק להם כבר בשלב הגשת קורות החיים תעודות מסויימות, יגדירו בדיוק במודעה הדרושים איזה מסמכים צריך לספק להם.

כל זה מנסיוני בלבד, ויתכן שיש נורמות שונות להגשת קו"ח בתחומים שאיני מכיר.

פורסם

כמו שנאמר- בקורות החיים שלך כתוב שאתה הנדסאי.

לפי מה שאני מכיר (ברשותי תעודת הנדסאי) יש דף דיפלומה ויש גיליון ציונים. שמור לך עותקים מצולמים משניהם ומסור מה שתתבקש.

ישנם מקומות, למשל משרדי ממשלה, שמבקשים בנוסף גם "תעודת רישום בפנקס ההנדסאים" (עניין של 50 ש"ח להוציא, אם אני זוכר נכון), לידיעתך הכללית.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...