Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה, אמנם אני לא חדש אבל חזרתי לפורום לאחר הרבה זמן ומעולם לא כתבתי בשרשור הזה.

אני יוני מהשרון, חובב ספורט אתגרי (אדרנלין זה הסם האהוב עלי :p) ובעיקר נהיגה ספורטיבית, תחביב שקצת קשה לממש בארץ :S

מקווה לרכוש בחודשים הקרובים לאחר שאתארגן על קצת כסף את הרכב שהכי נהנתי ממנו ממנו מכל הרכבים שנהגתי בהם (קליאו 172), למרות שנסיעה של חצי שעה כטרמפיסט ב c 63 amg היתה יותר מהנה :p

מקווה ללמוד ולהחכים מאנשי הפורום ובעיקר מאלו בעלי הידע הטכני והמקצועי.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

שמי יוסי גבאי מאיזור השרון, בן 37 (עוד מעט 38)

אוהב מאוד רכבים, ביצעתי קורס נהיגת מירוצי קארטינג בימי מסלול נחשונים לפני בערך 14 שנה !!!

מאז לא "מימשתי" את רצוני לנהיגת מירוצים למעט קורס היכרות-ראלי של יום אחד מבית היוצר של ניסני - היה מעולה, ותחרות הג'ימקאנה שהייתה בראש העין לפני מספר שנים...

היום אני בעיקר ממש את אהבתי למכוניות ומירוצים מול הטלוויזיה בסלון עם מכשיר PS3, הגה והמשחק GT5 - פשוט מעולה !!!

פורסם

אהלן שלום לכם אשמח מאד אם למישהו יש מידע האם אני יכול להוסיף ספסל שלישי לפולקסוואגן טוארג בדגמים של 2004 - 2009 ומה הפרוצדורה בזה... ואיזו חברה מטפלת בזה..?.. תודה

פורסם

שלום לכולם

שמי ערן ,עד היום הייתי קורא את דפי הפורום אך לאחרונה חל שינוי בחיי וחשבתי לשתף.

לאחר כ 17 שנות רכיבה על אופנועים מכל המינים והסוגים,עברתי לפחית (במובן החיובי).

השינוי נגרם בעקבות 2 זאטוטים שמתרוצצים לי בין הרגליים (בן ובת) ולא נותנים לי רגע לעצמי :)

אז מכרתי את האופנוע וקניתי לי גרנדה פונטו 2008 ,גיר רגיל כמובן!

בסוף השבוע האחרון ,בערב של שכרות (ללא נהיגה) ישבתי עם חברי משכבר הימים והעלנו זכרונות

מתקופת התיכון ,למי היה איזה רכב ואיזה רכב היה משופר וכו וכו

כמובן שניצת בי גיץ נעורים שכזה ופניתי לחבר מאותה תקופה (אז היה המתקין השכונתי ,היום בעל עסק בתחום)

ששמח מאוד לשמוע ממני ולהפגש איתי ,לא עברו להן מס שעות וכבר ביצעתי הזמנה של מערכת סטריאו דנדשה לרכב

(ממתין על קוצים עד שתגיע).

מבטיח להעלות תמונות בקרוב ופרטים נוספים

ערן

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם

שלום אני מאור מירושלים נוהג בסובארו אימפרזה שנת 2000 1600 אוטומט

חולה רכב מושבע

רכב אהוב כרגע הוא סקודה אוקטביה שנת 2011 1200TSI אוטומט עם 105 כוחות סוס

פורסם

שלום לכולם

אני וויליאם מקיבוץ אור הנר (זה בדרם ליד שדרות)

יש לי גולף 1800 טורבו שנת 96 שעשיתי עליה פרוייקט שלם נראת ממש טוב

רציתי לדעת איפה אני יכוך לעלות תמונות שלה כדי שתראו

תודה לכולם

• תוכן חדש...