Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אספנות ברמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא התכוונת אבל ... גם זאת הכללה קבוצתית ובניית סטיגמה שמשמעותה התנשאות ... :(

אתה מחפש בקטנות ולפעמים מוצא איך לעקוץ .

ההבדל ביננו ואני עונה בשמי ולא בשם בני שאנחנו מקבלים גם את השונה באהבה ולא מחפשים דרכים להיבדל ממנו.

אני בכלל מפרדס כץ אבל "היתקדמתי" היום אני גר בגבעתיים.

(טוב ניראה לי שלפי הכתוב בהודעה המקורית גם בני)

פורסם
לא התכוונת אבל ... גם זאת הכללה קבוצתית ובניית סטיגמה שמשמעותה התנשאות ... :(

תקרא את ההודעה הפותחת את השירשור ותבין את האירוניה בדבריי

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אתה מחפש בקטנות ולפעמים מוצא איך לעקוץ .

נכון !

לצערי בפורום זה ובעיקר בתת פורום האספנות יש שני תופעות - שימוש בניסוח בוטה מידי וצורך חד להגן על דעות.

מעבר על כלל ההודעות בשרשור יראה שהניסוח של כל המעורבים והפתוס הרב הם אלו שמשלהבים את האווירה יותר מאשר הנושא עצמו.

ניסוח טיפה שונה ופחות מתלהב של פותח השרשור ותגובה פחות מתלהמת של המגיבים היתה גורמת להעלמות השרשור במהירות.

ההתיחסות שלי לדבריו של בני הספל היתה אירונית ומהותה להראות כיצד כל כוונה טובה עלולה להתפרש כמעליבה ויכולה לייצר מיני היסטריה (עובדה שיש כבר 5 הודעות בנושא).

ולענין - קמו כל כך הרבה מגינים על מפצחי הגרעינים אבל אף אחד על תושבי בת-ים ... תחשוב על כך, על חוסר ההגיון שבכך. ברור שגם מפצחי הגרעינים וגם האוהדים לכל דורותיהם ותפוצותיהם לא באמת מעודדים ומכבדים את יורקי הקליפות בציבור (מינימום נימוס) מהכרות עם מגוון רחב של אנשים ביניהם גם הרבה מפצחי גרעינים (כולל אותי) המנהג של היריקה על המדרכה/כביש/רכב אינה אופינית למנומסים ביניהם.

גם בקרב עושי הרעש למיניהם יש מיעוט שהם באמת מן המשתייכים למועדונים ורוב אלו שמתפרעים לא עושים זאת על בסיס ידע ויכולת טכנית אלה דווקה בגלל שלא. אז גם פה התיחסות לגופו של ענין ולא לגופו של התנסחות היתה מקטינה את הדרמה.

אינני אהבתי את ניסוח ההודעה הראשונה של גסטון, גם אני הרגשתי חלק מהתחושות שבאו לידי ביטוי בהודעות אבל בסופו של דבר מדובר בעיקר על ניסוח הודעות יותר מאשר על התוכן שלהם.

קצת פרופורציה לא תזיק (נאמר על ידי גיינגי קרח שטועה גם הוא לא פעם בתגובות נמהרות וקסחניות).

פורסם

מענין מי הוא / היא "פיסטון"!

יש לו/לה שם?

כל עוד איננו יודעים מה שמו או מה שמה, אין בכל האמור דיבה.

כי דיבה יכולה להיות כנגד אדם ספציפי (אחד שניתן לזהות אותו בשם) אבל אין דיבה על כבודו של "פיסטון", גם לא נגד פיסטון אירופאי ברמה או פיסטון אחר שבור ועקום. (לא שאמרתי שה"פיסטון" שלנו הוא אירופאי או שבור או עקום).

מכל מקום ומתוך זהירות וסקרנות ירדתי הערב למוסך שלי ודיברתי שם עם 36 פיסטונים שמתחבאים שם בתוך מנועים.(שמונה בקדליאק,שמונה בשברולט, שישה בקדילאק אחרת, שישה באודי, ארבע בספיטפייר וארבע במיני מיינור ועוד פיסטון אחד מסכן שבור ועקום בארון... ששימש בזקנתו כמאפרה לסיגריות, סיגרים וקליפות גרעינים. בעצם פיסטון בודד ומסכן ולא חשוב מאיזה מוצא אבל בהחלט היה פעם פיסטון ברמה.

כששמעו הפיסטונים על הדיון בפורום טענו כל הפיסטונים, פה אחד, שבכל סיבוב הם ברמה, למעשה כמעט ברמה הכי גבוהה במנוע, (קצת מתחת לשסתומים והראש). הם סיפרו לי שיש במנועי בוסר פיסטונים ברמה נמוכה.

חלק מהם אפילו סיפרו לי, בסוד, שהם הגיעו "כמעט" מאירופה (אנגליה זה ליד אירופה) וחלק אחר ממש טענו שהגיעו מאירופה "התרבותית", כלומר מגרמניה אבל מה לעשות לתורכים היתה נגיעה בחלק מהם.

הפיסטונים הכי "פושטים" הגיעו מארצות המהגרים כמו אמריקה וישראל.

כל הפיסטונים הנ"ל הכחישו כל קשר לפורום או לדברי ה"פיסטון" הבודד... אחדים מהפיסטונים טענו שאולי הבעיה היא ברינגים של פיסטון הפורום, שנשמע כאילו הם שחוקים ובלויים!

אז מי הוא/ היא זה ה"פיסטון" הזה?!

כיצד נעזור לו להתקין רינגים לעשות ראש, שליפ סופפים, לעבור אוברול, ולאחר התיקון להסתובב בשמחה, עם כל חבריו?

כדי לסייע בשיפץ הפיסטון הבודד המנועים דורשים שם, תמונה וכתובת!

אני בדעה כי הפיסטונים טועים!

לכל פיסטון יכולה להיות כל דעה! אפילו אם היא מוטעית בעיני, אפילו אם הוא מסתתר, אבל רק בתנאי כי דעתו אינה פוגעת בכבודם של אנשים אחרים.

שלמה דן גדרון

פורסם

ה"פיסטון"

שלמה יכול להיות מצב של פיסטון של מנוע חד צילינדר שלא רוצה להסתובב עם פיסטונים אחרים במנועים רב בוכנתיים.

ככה הוא קובע את הטון,הוא יכול להיות תקין,אבל הוא נע במנוע משלו,ושם הוא הדומיננטי.

לגבי זהות הפיסטון נראה לי שהוא מעדיף שלא יפרקו לו את הראש מנוע ושהוא ישאר חבוי בתןך הצילינדר שלו.

מקסימום ישנה שם משתמש מאימת הפיסטונים האחרים שקשורים (בניגוד אליו)לגלי ארכובה שונים.

שבת שלום לכולם

פורסם
לדעתי האנשים.

המכוניות באות ממילא.

רק המכוניות עושות את המפגש! בתור נילווים הן סוחבות את המשרתים =הנהגים.

אבל ברצינות, רן ובני הספל צודקים.

האנשים עושים את המפגשים.

המפגשים המוצלחים יותר הם כשגם באים בני אדם...:lol:

שלמה דן גדרון

פורסם
שאלת תם:

מה "עושה" את המפגש, המכוניות או האנשים? - רן

זהו בדיוק ההבדל בין רוב אנשי הפורום למר יואב אשר ידוע יותר בכינוי "פיסטון"

קרא את ההודעה הראשונה בשרשור ותבין.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש לו/לה שם?

כי דיבה יכולה להיות כנגד אדם ספציפי (אחד שניתן לזהות אותו בשם) אבל אין דיבה על כבודו של "פיסטון", גם לא נגד פיסטון אירופאי ברמה או פיסטון אחר שבור ועקום. (לא שאמרתי שה"פיסטון" שלנו הוא אירופאי או שבור או עקום).

זהו בדיוק ההבדל בין רוב אנשי הפורום למר יואב אשר ידוע יותר בכינוי "פיסטון"

קרא את ההודעה הראשונה בשרשור ותבין.....

אולי עכשיו יש עילה לתביעה... :-)

ארז רונן

פורסם

יש לו/לה שם?

מכל מקום ומתוך זהירות וסקרנות ירדתי הערב למוסך שלי ודיברתי שם עם 36 פיסטונים שמתחבאים שם בתוך מנועים.(שמונה בקדליאק,שמונה בשברולט, שישה בקדילאק אחרת, שישה באודי, ארבע בספיטפייר וארבע במיני מיינור ועוד פיסטון אחד מסכן שבור ועקום בארון... ששימש בזקנתו כמאפרה לסיגריות, סיגרים וקליפות גרעינים. בעצם פיסטון בודד ומסכן ולא חשוב מאיזה מוצא אבל בהחלט היה פעם פיסטון ברמה.

כששמעו הפיסטונים על הדיון בפורום טענו כל הפיסטונים, פה אחד, שבכל סיבוב הם ברמה, למעשה כמעט ברמה הכי גבוהה במנוע, (קצת מתחת לשסתומים והראש). הם סיפרו לי שיש במנועי בוסר פיסטונים ברמה נמוכה.

חלק מהם אפילו סיפרו לי, בסוד, שהם הגיעו "כמעט" מאירופה (אנגליה זה ליד אירופה) וחלק אחר ממש טענו שהגיעו מאירופה "התרבותית", כלומר מגרמניה אבל מה לעשות לתורכים היתה נגיעה בחלק מהם.

הפיסטונים הכי "פושטים" הגיעו מארצות המהגרים כמו אמריקה וישראל.

כל הפיסטונים הנ"ל הכחישו כל קשר לפורום או לדברי ה"פיסטון" הבודד... אחדים מהפיסטונים טענו שאולי הבעיה היא ברינגים של פיסטון הפורום, שנשמע כאילו הם שחוקים ובלויים!

אז מי הוא/ היא זה ה"פיסטון" הזה?!

כיצד נעזור לו להתקין רינגים לעשות ראש, שליפ סופפים, לעבור אוברול, ולאחר התיקון להסתובב בשמחה, עם כל חבריו?

כדי לסייע בשיפץ הפיסטון הבודד המנועים דורשים שם, תמונה וכתובת!

אני בדעה כי הפיסטונים טועים!

לכל פיסטון יכולה להיות כל דעה! אפילו אם היא מוטעית בעיני, אפילו אם הוא מסתתר, אבל רק בתנאי כי דעתו אינה פוגעת בכבודם של אנשים אחרים.

אתה - בטח שלא פיסטון, וגם לא קראנק (ואפילו לא קרענק..)

אתה - תותח.

פורסם

האנשים עושים את המפגשים.

אתה מוכן להגיד את עוד פעם בבקשה...לא רואים את זה במשפט אחד הרבה....:wink: - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האנשים עושים את המפגשים.

לבקשת רן אמרתי שוב...:lol:

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...