Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת כספת למחשב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן אכן אכן

אלון, מדובר בפסגת זאב האגדית, ובזמן האחרון המפחידה כל מי שיש לו vw , זה ממש מכה קשה מאוד לשכונה כזאת נחמדה,

אבל יש מסביבנו הרבה בני דודים ולא חסר.

בכל מקרה ממש חוסר בושה למשטרה שנותנת ככה לגנבים לפעול כאילו הכול שייך להם פה.

המשטרה לא מוכנה לעשות כלום,

הסברתי להם שזה אותו דפוס (עבודת הכנה של ניטרול התאורה), באותה שכונה, באותן שעות והם לא מוכנים לעשות כלום בנידון.

התשובה שלהם היתה : מעניין לנו ת'ת%ת, אם גונבים לך תקנה חדש ואם יגנבו את החדש תקנה עוד חדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפחיד לשמוע את כל הדברים הללו.

כנראה שברשימת הדרישות שלנו ברכב חדש, הדרישה הראשונה תהייה רכב לא גניב ורק לאחר-מכן, כוח/נוחות וכו"...

פורסם

הפתרון לכל הגניבות האלה הוא לא כספת\איתוראן\רוטווילר בבגאז'. פשוט אנשים צריכים להפסיק לקנות חלפים ממקורות מפוקפקים במחירים מפוקפקים וככה לא תהיה לבני דודים סיבה לגנוב.

אפילו בפולקסווגן אפשר לטפל במחירים הגיוניים בהחלט במוסכים אמינים, גם אם לא מורשי יבואן.

פורסם
מפחיד לשמוע את כל הדברים הללו.

כנראה שברשימת הדרישות שלנו ברכב חדש, הדרישה הראשונה תהייה רכב לא גניב ורק לאחר-מכן, כוח/נוחות וכו"...

זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בתקופה האחרונה, למרות שיש לא מעט שחושבים ככה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סתם רעיון, אני זורק פה כפפה.

לא ממש חדשני, אבל אולי ניתוק מכני על משאבת הדלק, אולי ניתוק חשמלי? (כן, אני יודע שזה הרבה עבודה ולא מתאים לכל אחד..)

אולי סתם ניתוק בסופי שבוע, לא יודע, צריך להיות מקורי, בדיוק כמו שהם משתכללים, מערכות ההגנה דווקא לא.

אה, יש לי , אקדח פא"מ.:? :?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

צריך כל פעם לפרק חלק כלשהו ברכב שבלעדיו אי אפשר להניע. או לעשות ניתוק סודי עם מפסק מכני - משהו בסגנון שgt94 מציע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תשים מה שמחייבים אותך ולא צריך מעבר. מקסימום יש מקיף למרות שלא נעים שגונבים לך.

לעניין הכספת, יצא לי לראות רכבים שמותקנת עליהם כספת ולא נגנבו אך הגנבים ביצעו וונדליזם ברכב. יצא לי לראות גם רכבים שנגנבו עם כספת עליהם.

הכל תלוי בגנב אם הוא בא מוכן או לא. לרוב לא.

לגבי נזק למחשב בהתקנת כספת- הכל תלוי בהתקנה ובאיכות המוצר.

התחממות לא תהיה כי לא תופסים את כל המחשב בפולסוואגן בתוך כספת כמו נניח בסובארו.

ד"א-

1. מחשב הרכב רותח בעבודה רגילה וללא כספת(רמה של כוויה).

2. יש מאלומניום ויש מברזל. חסרונות ברזל- משקל כפול ופיזור חום נמוך. אלומניום- מחיר גבוה לפי מיטב זכרוני

פורסם
הפתרון לכל הגניבות האלה הוא לא כספת\איתוראן\רוטווילר בבגאז'. פשוט אנשים צריכים להפסיק לקנות חלפים ממקורות מפוקפקים במחירים מפוקפקים וככה לא תהיה לבני דודים סיבה לגנוב.

אפילו בפולקסווגן אפשר לטפל במחירים הגיוניים בהחלט במוסכים אמינים, גם אם לא מורשי יבואן.

לך תשכנע את נהגי מוניות שישלמו עוד מאות-אלפי שקלים על חלקים...

כל עוד יש מוניות סקודה ו-VW על הכביש, שוק "החלפים המפוקפקים" לרכבי VAG ימשיך לשגשג.

צריך כל פעם לפרק חלק כלשהו ברכב שבלעדיו אי אפשר להניע. או לעשות ניתוק סודי עם מפסק מכני - משהו בסגנון שgt94 מציע.

מפסק סודי באמת נשמע כמו פתרון טוב. לא כל רכב אפשר/כדאי לגנוב עם גרר.

השאלה היא איך עושים את זה למי שאין מספיק ידע או זמן לעשות לבד.

פורסם

מה, אתם באמת ובתמים לא מבינים את הקומבינה?:shock:

לחברות האשראי יש אינטרס גדול שיגנבו לכם את הרכב!

אינטרס ענק, כי הוא מספק חלקים לקומבינטורים שקונים מהם את כל רכבי ה"אובדן להלכה".

אם מחר ימציאו אזעקה בילתי ניתנת לניטרול, לא יהיו יותר חלקים זולים (גנובים), כל הקומבינטורים לא יקנו את הרכבים וחברות הביטוח גם יהיו תקועות עם הרכבים האלה וגם יפסידו הרבה כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא איך עושים את זה למי שאין מספיק ידע או זמן לעשות לבד.

חשמלאי/מתקין אזעקות יכול לעזור בזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לך תשכנע את נהגי מוניות שישלמו עוד מאות-אלפי שקלים על חלקים...

כל עוד יש מוניות סקודה ו-VW על הכביש, שוק "החלפים המפוקפקים" לרכבי VAG ימשיך לשגשג.

אז שהחברים שלנו בכנסת יוציאו חוק שאוסר סחר בחלקי חילוף שלא ניתן לעקוב אחרי מוצאם. אני מאמין שכל חלק חילוף שיוצא אפילו מהמפעל הכי זניח בסין מקוטלג באיזשהו אופן. מצד שני, הם עסוקים מדי בלפרוס מלכודות מהירות אז כנראה שזה לא יקרה בקרוב:|

להגן על הרכב זאת בעיה. בסופו של דבר יש מובילית, ואם הרכב מסונדל אז אפשר לפרק גלגלים.

פורסם

אין למדינה אינטרס לעצור את גניבות הרכב, הם מרוויחים הרבה יותר ממיסוי על רכבים חדשים שיעלו על הכביש במקום הגנובים.

כל החאפרים שמתקנים את הרכב בשטחים צריכים להיענש ולהיקנס ברמה שתגרום להם לוותר מראש בפעם הבאה !

לא יתכן שאנשים יפחדו להחנות את הרכב בחניה הפרטית שלהם בביתם !

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז שהחברים שלנו בכנסת יוציאו חוק שאוסר סחר בחלקי חילוף שלא ניתן לעקוב אחרי מוצאם. אני מאמין שכל חלק חילוף שיוצא אפילו מהמפעל הכי זניח בסין מקוטלג באיזשהו אופן. מצד שני, הם עסוקים מדי בלפרוס מלכודות מהירות אז כנראה שזה לא יקרה בקרוב:|

ומה יעזור חוק? יש גם חוק שאסור לגנוב רכבים. זה מזיז למישהו?

עד שהמשטרה לא תזיז את עצמה ותתחיל לטפל בגנבות לפחות בחצי מהאינטנסביות שהם נלחמים "בעבריינים" שנסעו 5 קמ"ש יותר מהמותר, שום דבר לא ישתנה.

אבל בעצם, למה להם? פעם אחרונה ששוטר ירה בגנב רכב שניסה לדרוס אותו, הוא נכנס לכלא.

בקיצור, נראה שבזמן הקרוב נמשיך לפחד להשאיר את האוטו בחנייה הפרטית...

חשמלאי/מתקין אזעקות יכול לעזור בזה.

הבעייה שהוא יתקין את זה כמו שהוא כבר רגיל להתקין שלל עלוקות/אזעקות מה שיוריד משמעותית את האפקטיביות - הגנב ידע איפה לחפש את זה (=החיבור לחשמל האוטו, לא המתג).

פורסם

Morph00, אתה יכול לבקש ממנו להתקין את זה איפה (למשל ניתוק משאבת דלק) שאתה רוצה. למשל במקום חימום חלון אחורי בדש בורד ובשביל חימום לעשות כפתור במקום סודי.

אפשרות נוספת סין בית פיוזים לרכב לעשות צמה בנייה עצמית וכל פעם לקחת הביתה בית פיוזים.

פורסם
סתם רעיון, אני זורק פה כפפה.

לא ממש חדשני, אבל אולי ניתוק מכני על משאבת הדלק, אולי ניתוק חשמלי? (כן, אני יודע שזה הרבה עבודה ולא מתאים לכל אחד..)

אולי סתם ניתוק בסופי שבוע, לא יודע, צריך להיות מקורי, בדיוק כמו שהם משתכללים, מערכות ההגנה דווקא לא.

אה, יש לי , אקדח פא"מ.:? :?

נצל"ש.

לאמא שלי היתה פורד פיאסטה שהאימובילייזר שלה נדפק. מה עשתה? הלכה למוסך, וסידרו לה שם "מתג קסמים" דיסקרטי (לא הצלחתי למצוא אותו עד שהיא הראתה לי איפה הוא :lol: ) שבלעדיו הרכב אפילו לא מניע אלא רק נדלקים האורות בלוח השעונים. ייתכן שזהו המתג שמנתק את משאבת הדלק או משהו בסגנון.

עקב מכת הגניבות אני התחלתי לחשוב על אופציה שכזו. האם מישהו מכיר דרך לבצע זאת? אני חושב שפניה למוסך היבואן שיבצע זאת היא די הזויה.. :?

• תוכן חדש...