Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש רכשתי איביזה FR יד 2 עם 22 אלף ק"מ

בובה של רכב מבחינה מכאנית מושלם.

לצערי ההפך הנכון הוא מצב 2 גאנטים ברכב , שרוטים ופצועים ברמה לא נעימה לעין :cry:

חרשתי את הפורום ולא מצאתי שרשור שמתייחס לשיפוץ\מילוי\שיקום\תיקון גאנטים... האם מישהו מכיר\ממליץ על מקום במרכז

(רצוי ת"א והסביבה) שמתעסק בתחום הזה?

אם כן אשמח מאוד להמלצות

תודה וחג שמח

פורסם

אני מהצפון אז אני לא יכול לעזור לך לגבי המלצות למקומות, אבל מבחינת מחיר העלות היא, לפחות בצפון, 500 שקל לגאנט.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כסף לא הבעיה

אני פשוט לא יודע אם זה נכנס תחת קטגוריית פחחות? או פנצרייה? או מוסך מורשה?

מי מתמחה בכאלה דברים?

אשמח לעוד עזרה ?

תודה :)

פורסם

אתה בחור של מקוריות? או שאולי תתחדש לאיזה ג'אנט אפטרמרקט אחר, אולי לגדול במידה או משהו שיתן מראה יותר יפה לרכב ?:]

פשוט אני לא מאמין בעניין השיקום מילוי וכל הדברים האלה, נראה לי יותר עדיף לחפש ג'אנטים ביד 2 או משהו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

חבל לתקן , בזמנו גם ליהייתה FR עם ג'אנטים קצת פצועים , כל תיקון ג'אנט בסדר גודל של 500 שקל.

יצא לך 1000 שקל תיקון. עדיף כבר למכור את הג'אנטים שלך ב1500-2000 שקל להוסיף את ה1000 תיקון שבכל אופן היית צריך לשלם ולקנות ג'אנט אפטרמארקט רחב יותר ויפה יותר שגם ישפר לך את ההתנהגות גם את המראה וגם את היחודיות.

• תוכן חדש...