Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי ביואיק לאקרוס שנת 2008, שלאחרונה רואה קצת יותר מדי מוסך על אותן תקלות.

למזלי אני עדיין בתקופת אחריות אך זו עתידה להיגמר בקרוב והעובדה הזו גורמת לי לחשוב טוב.

על אף שמצבי מרשה לי להמשיך להחזיק את האוטו אני בהחלט שוקל אם לעשות זאת.

מחירי הדלק והביטוח רק עולים ועולים ואני מרגיש שאני משלם קצת מעבר לגבול הטעם הטוב.

מחירון האוטו היום עומד על כ-140,000 שקלים. מכירת האוטו תאפשר לי לקנות הונדה סיויק חדשה ולא משהו מעבר.

(מעדיף שלא להתעסק עם יד 2 אלא אם כן מדובר בממש מציאה).

האם כדאי לי לבצע מהלך שכזה או שמא אני עתיד למצוא עצמי משלם כמעט את אותם הסכומים על חבילה הרבה פחות מהנה?

אשמח לתגובות.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אני חושב שהביואיק מציעה חבילה לא רעה בכלל.

אם הרכב מטופל, אני לא רואה סיבה לא להחזיק אותו.

קשה לי להאמין שמלבד הוצאות על טיפולים שוטפים אתה תסבול בגלל תקלות שונות פה ושם.

הרכב יחסית אמין, אצלנו במשפחה אנחנו מחזיקים ביואיק לה סייבר 2002, ואפילו שהרכב נחמד כבר מתיישן, הוא מאוד אמין.

לא חסרים מקומות ומוסכים שהם לא מורשה, אבל מאוד מקצועיים שמטפלים באמריקאיות במחירים נוחים. וזאת מניסיון.

היינו מטפלים קבוע ב UMI, אבל אחרי סיבוב קליל באזור התעשיה מצאנו עוד כמה מוסכים שמספקים את אותם החלקים ועבודה בהפרשים של מאות שקלים מ UMI, אז למה לא?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אין בכלל ספק שהחבילה הכוללת מרשימה למדיי וקשה לי לדמיין את עצמי נוסע עכשיו על סיויק, גם כזו של 2011.

עם זאת, ישנה איזה תקלה בהגה שכל הזמן חוזרת ומסרק הגה כבר הוחלף בעבר. זה לא מפריע לי כרגע כי שוב, אני במסגרת אחריות אבל אני יודע שהוצאה של תיקון החלק הזה מגיעה לסכומים גבוהים שאעדיף להימנע מהם.

נוסף על כך, משהו אומר לי שכדאי לי לקחת את מה שהמחירון שקופץ באנג'י מדי חודש השאיר לי ולהתקדם לאוטו אחר.

השאלה היא אם קיימת המכונית שתגרום לי להרגיש כאילו לא ירדתי ברמה יותר מדיי אך גם חסכתי הוצאות גבוהות עתידיות.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

זה מתאים יותר לייעוץ ברכישת רכב, חבר הכל נמצא בראש אם אתה מחליט שאלטו זה הרכב בשבילך אז לא משנה מה יגידו אחרים אתה את שלך החלטת (סתם דוגמא קיצונית עם האלטו ב140K יש אופציות סבירות)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ממליץ לך לבצע טרייד אין, אי אפשר לקבל מחירון על הרכב שלך ואפילו לא קרוב לזה.

אכן הכיוון צריך להיות מחירון תמורת רכב חדש - תנסה אולי לרכוש את הסיביק עם 5 דלתות, היא לטעמי מרשימה לא פחות מהלה-סייבר שלך ובטוח תהייה יותר אמינה ויותר חסכונית - מה גם שאני בטוח שהמחירון של דגם כזה מיוחד שומר על ערכו.

פורסם

כדאי לך לחשוב על שברולט מליבו - גם יש סיכוי טוב שיתנו לך מחירון, ותצטרך להוסיף לא הרבה כסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מכיר את ההונדה סיוויק החדשות מקרוב. פחות מקרוב את הביואיק הישנות והחדשות עוד פחות.

לחבר שלי יש ביואיק לה סייבר שנת 2003 3.8 אוט'.

לי יש הונדה סיוויק 08 ומכיר מקרוב גם את החדשה לגמרי 2011. (חבר סגר עסקה עם העבודה שלו)

אני בחור גדול יחסית. 1.87 מאה+30 קילו.

בהונדות חסר לי מקום והמושב ממש לא לטעמי, מעבר לעובדה שהרכב ממש נמוך. המיתלים שלו קשים כמו אבן קצרים ממש וכל סדק בכביש גורם לך לחשוב שעברת על הגראנד קניון (זה שבארה"ב לא זה שבחיפה). מצד שני את המנוע 1.8 וי טק עם תיבת ההילוכים טיפטרניק, אהבתי גם אהבתי. חלק לינארי מושך יפה (לא טיל בלסטי) אבל בסך הכל מהנה.

רק שמבחינתי הוא קצת מצועצע יותר מדי.

עדיין יש שם כפתורים שאני לא יודע מה הם עושים. והווליום של הסטריאו עולה עם המהירות. גם ב08 וגם ב11.

הביואיק הרבה יותר נוחה לי, המרחב הפנימי, המושבים, התחושה הכללית של הרכב לדעתי הרבה יותר מוצקה. המתלים פשוט אדירים לפי דעתי, מגהצים את הכביש וגם בור רציני בכביש מגיע אלייך בתור טפיחה קטנה על הישבן במקרה הגרוע. המנוע קצת מאכזב, זה לא אומר שאין לו כח אבל כשאתה יושב על מנוע אמריקאי עתיר אינצ'ים שגורם לך לבחור בין לקחת את המשפחה למסעדת יוקרה ובין להאכיל את האוטו. אתה מצפה ליותר. אני אישית ממש לא מסתדר עם התיבת הילוכים. או שהרכב פתאום קופץ לי לסל"ד אסטרונומי ועוד רגע מאיר עם "יחידות התאורה" את השמיים. או שהרכב מתעצל להוריד הילוך ומזדחל במעלה הגבעה.

לעומת זאת החבר שהיא בבעלותו מסתדר איתה יופי. הוא רגוע(בניגוד אליי) לא מושך איתה את הסל"ד.

אם היו שואלים אותי מה אני מעדיף (בליסיג בהחלפה או משו כזה)? אני מאמין שהייתי הולך לכיוון הביואיק.

אבל אם הייתי צריך לקנות אחת מהן בחיים לא הייתי קונה אמריקאית. אלה אם כן זה של קרייזלר ורשום על זה JEEP ויש לזה צמיגים ממש גדולים:twisted:

חג שמח.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
אין בכלל ספק שהחבילה הכוללת מרשימה למדיי וקשה לי לדמיין את עצמי נוסע עכשיו על סיויק, גם

נוסף על כך, משהו אומר לי שכדאי לי לקחת את מה שהמחירון שקופץ באנג'י מדי חודש השאיר לי ולהתקדם לאוטו אחר.

אתה כבר בסה"כ אחרי ירידת הערך הגדולה (או לפחות לקראת סיומה). אם תקנה הונדה 2011 בכ-140 אלף אתה לא חושב שהמחירו ן יתאבד כל חודש? אתה צפוי להפסיד כ-20K בשנה לדעתי רק מירידת ערך

• תוכן חדש...