Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב להחליט: C4 או 308 - מבצע "חבר".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי מה-207 אך החלטתי לשדרג למשפחתיות, ההבדל במחיר נראה לי הגיוני (עוד 15K).

כרגע ה-308 נראית לי פחות מועדת לתקלות בשל מיעוט הפינוקים / גאדג'טים שיש ב-C4.

מה דעתכם על ההתלבטות ובכלל - על הרכבים?

תודה!

פורסם

אני התלבטתי בינואר במבצע של הסתדרות המורים שם הוצעה רק ה-308 כי ה-C4 עדיין לא הגיע.

אני ויתרתי על ה-308 עקב תיבת ההילוכים המרגיזה והעבודה שהוצגה כבר מתיחת פנים שתגיע ארצה תוך כמה חודשים. הדגם החזק מצוייד במנוע טורבו חזק וגם קיבל תיבת הילוכים חדשה עם 6 הילוכים.

גם ה-C4 מצויידת באותה תיבה אלא אם אתה מדבר על הדגם הבכיר שמצוייד בתיבה רובוטית. אני לא התחברתי לעיצוב לא בפנים ולא בחוץ ולדעתי הפיג'ו הרבה יותר נאה ואלגנטית. את הדגם החזק הייתי פוסל בגלל הגיר אבל כדאי שתעשה נסיעת מבחן בכדי לדעת אם הוא מתאים לך, למיטב הבנתי בהמך הוא יגיע עם גיר אוטומטי רגיל כמו בפיג'ו 308/508/סיטרואן C5. הדגם החלש והמאובזר הוא הבחירה הכי טובה לדעתי.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

לא ידעתי שה- 308 המוצעת אינה מהדגם החדש, זה היה חשוב...! תודה!

אני חושב שאבחר בה על פני ה- C4.

האם מישהו יודע מתי אמורה להגיע ה-308 החדשה?

האם לדעתכם אוכל להזמין אותה מראש במבצע חבר?

ודבר נוסף - לפי מה שקראתי, הדגם החדש אמור להגיע עם תיבת ה- AT8 המשודרגת (כפי שאמורה להיות כבר עכשיו ב- C4), האם זה נכון?

פורסם

הדגם החדש יגיע רק בחודשי הקיץ וקשה לי להאמין שאפשר להזמין אותו מעכשיו.

ולפי עיתונאות הרכב והסוכן הרכב אמור להגיע עם התיבה המוכרת בגירסה משודרגת. חבל שלא התקינו בו את תיבת 6 ההילוכים שהייתה הופכת את ה-308 לאחת המשפחתיות הכי טובות.

פורסם

האם ה- C4 הנוכחית מגיעה עם תיבת ה- AT-8?

אבדוק מחר אם ניתן להזמין מראש את ה- 308 החדשה ולהמתין.

אני לא חושב שכדאי לקנות את הנוכחית כשהדגם המעודכן בפתח.

פורסם
האם ה- C4 הנוכחית מגיעה עם תיבת ה- AT-8?

אבדוק מחר אם ניתן להזמין מראש את ה- 308 החדשה ולהמתין.

אני לא חושב שכדאי לקנות את הנוכחית כשהדגם המעודכן בפתח.

היי דודו

אני נמצא באותה סיטואציה כמו שלך (מבצע חבר וגם התלבטות בין הדגמים !) בהתחלה התלהבתי מה 308 והלכתי להזמין אחת

אבל המוכר בסוכנות שיכנע אותי לוותר בגלל אותה סיבה שעוד מעט משנים לה את הצורה החיצונית והמליץ לי ללכת על C5

אחרי שעשיתי נסיעת מבחן בC5 ודווקא נהניתי הרבה אנשים הפחידו אותי מכך שלסטרואן יש ירידת ערך גבוהה ואם זה לא מספיק אז הגיר של

אותו דגם הוא רובוטי מה שגרם לי להתרחק מהרגב הזה (שלא ברצוני כי אהבתי)

שבוע לאחר מכן אותו סוכן התקשר לברר מה איתי וזה שהמבצע עומד להסתיים ושעלי לקבל החלטה וגם סיפר לי שדגם חדש של פיג'ו (508)

הגיע לסוכנות ושאקפוץ לבדוק !!

ואכן קפצתי יחד עם האישה והאמת שנינו אהבנו את הרכב והחלטתי שאני מזמין אחד ! אך שוב נפלתי לעוד התלבטות והפעם בין ה 508 לבין ה C5 ! האמת שכולם מפחידים אותי מהסיטרואן אך לא יודע למה אני מאד נמשך לרכב הזה וכרגע אני שוב בהתלבטות !

ספר לנו אם ניתן להזמין את הדגם החדש של 308 ומתי אמור להגיע ושיהיה לכולנו בהצלחה !!

פורסם

אייב, כמו שנאמר לC5 יש גיר מעולה תוצרת יפן (אני מבין שזו מילת הקסם שתשפיע עליך... )

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אייב, כמו שנאמר לC5 יש גיר מעולה תוצרת יפן (אני מבין שזו מילת הקסם שתשפיע עליך... )

אתה צודק לזה יש השפעה רבה על ההחלטה שלי, מבחינה מכנית הרכב עומד בכל הסדנרטים שאני מבקש ! אבל עכשיו נוצרה דילמה חדשה

והיא ירידת הערך שאופינית לרכב הזה !! אני מחזיק את הרכב לתקופה של 3 וחצי שנים אני חושש שבתקופה הזו הרכב יאבד הרבה מערכו ואני אפסיד המון כסף

פורסם

בתור מי שמתכוון לשדרג לדגם החדש של C5 בעוד 2-3 שנים אני בהחלט מקווה שהמחירון יתרסק :-P

שבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...