Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוקיה הכריזה על 2 טלפונים סלולריים חדשים שיריצו את הS3.

הדגמים:

E6 (טלפון עסקי בדומה לE71 E72 - שהצטיינו בסוללה) עם מסך ברזולוציית 480*640, מסך מגע.

הסוללה ע"פ ההצהרות: תחזיק עד 31 יום זמן המתנה (!) ו7.5 שעות זמן שיחה.

פרטים באתר של נוקיה

http://www.youtube.com/watch?v=tL9EO3R_f_I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

X7:

טלפון מולטימדיה עם מסך מגע 4" ברזולוציית 640*360 (גורילה גלאס כמובן כמו בN8).

פרטים באתר של נוקיה

http://www.youtube.com/watch?v=GRF5q6C8Oug&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שני המכשירים יחזיקו מצלמה של 8 מגה פיקסל אך עם FIXED FOCUS לפי מה שהבנתי...

שני המכשירים מצוידים בSYMBIAN ANNA (כינוי לSYMBIAN 3 PR2.0).

כרגע ה N8 מצויד בסימביאן 3 גרסה 1.2 ויש לו כמה באגים מעצבנים.

הANNA באה לפתור ולשפר את הבאגים האלו. לדעתי ללא הבאגים האלו הN8 הוא מכשיר מושלם (למי שאוהב טאץ' כמובן).

בתור אחד שכותב הרבה מאוד בטלפון (SMS ומיילים) החזקתי E71, E72, אייפון 4 ועכשיו N8.

לצערי מסך טאץ' אינו מספק (עבורי) לכתיבה ואפילו אינו נוח. בטח לכתיבה מרובה.

הסוללה גם קצת הציקה (טוב אחרי שמתרגלים לE71 אין מה לעשות).

בקיצור אני פוזל לכיוון הE6... חזרה לטלפון "עסקי".

פורסם

תלוי למי.

אם אתה FAN של חידושים, אפליקציות ומשחקים - אל תקנה.

אם אתה מחפש טלפון לשיחות, SMS, אמינות, סוללה טובה ואיכות שמע ללא תחרות - אין יותר טוב מנוקיה.

פורסם

אכן , במיוחד שהקיץ מגיע דור חדש של חומרות עם כרטיסי מסך משמעותית חזקים יותר ומעבדי דואל קור.

אני שם לב שלנוקיה עדיין משעמם והם עדיין מחליטים לבדוק עם 70000 מערכות הפעלה שונות במקום להשקיע באחת טובה באמת (רמז - לא סימביאן)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השאלה למה לעזאזל צריך על מכשיר אמבדד מעבד דואל קור וכרטיס מסך קטלני, כשהוא בסה"כ צריך להוציא שיחות GSM, לגשת מידי פעם לאינטרנט ולצלם תמונות...

דווקא על הE72 היה מעבד ARM 11 600mhz והוא מטוס. החוכמה היום היא לדחוס כמה שיותר פונקציונאליות בכמה שפחות חומרה. אפשר תמיד לתקוע מעבד עם 4 ליבות ו2 ג'יגה זיכרון, השאלה מה יהיה עם הסוללה (אותה לא מצליחים כמעט לשפר בתקופה האחרונה) ולמה לעזאזל צריך את כל זה?

אם אתה אוהב לשחק, זה משהו אחר. אני לא משחק בטלפון ומעולם לא שיחקתי...

פורסם

חבל שנוקיה ממשיכה עם המערכת המקרטעת שלהם ולא מתקדמים הלאה. פעם נוקיה היו שם-דבר, היום הם לא שווים יותר מדי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפחות שישימו מיגו

עכשיו ברצינות, גם סוני אריקסון עברו לאנדרואיד.

בנוגע לאמינות, מכשירי אנדרואיד מאוד יציבים חוץ מזלילת הסוללה.

ניהול הזכרון ומעבד מאוד טובים כמו האופציות ל oc\uv

מנהל משימות מוצלח ובכלל חוסר תקלות שנתקלתי בהם עד כה.

מה גם שאין מצב להפוך את המכשיר ללבנה.

הסמסונג הוא המכשיר הכי נפוץ לשינויים, אחריו הדרויד וhtc.

חוץ מהנקסוס כמובן.

האנדרואיד עומד להמשיך להתפתח כשאפל והסימביאן רק הולכים לצדדים מבחינת םיתוח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בתור משתמש ב- E71 כשנתיים וחצי שלא מצא ב- E72 שדרוג משמעותי...ה-E6 הוא מועמד חזק ביותר בתור המכשיר הבא שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שמע, גם לי היה E71 והייתי מאוד מרוצה ממנו. מהמכשיר עצמו, זאת אומרת. ממע' ההפעלה הרבה פחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמע, גם לי היה E71 והייתי מאוד מרוצה ממנו. מהמכשיר עצמו, זאת אומרת. ממע' ההפעלה הרבה פחות.

אני דווקא די מסמפט את הסימביאן, אבל זה אולי כי הסמארטפון האחרון שבאמת השתמשתי בו היה מבוסס ווינדוס מובייל שהיתה מזעזעת לדעתי. טרם יצא לי לשחק עם מערכת הפעלה Android או ממש להשתמש כמה ימים באייפון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצלי זה בדיוק ההפך: עברתי מסימביאן לווינדוס מובייל 6.5 ואני לא מבין איך יכולתי לסבול את סמביאן :-)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בתור בעלים חצי מבסוט של E72 אני בטוח שאף אחד מהנ"ל לא יהיה המכשיר הבא שלי.

איכות שיחה בינונית ביותר, יחד עם מערכת הפעלה שנתקעת יותר מדי לא גורמים לי לרצות להמשיך בקו הזה.

לא אשקר - המכשיר הזה עם המקלדת המלאה שלו נוח מאוד מאוד מאוד. אבל אני חושב שהמכשיר הבא שלי יהיה iphone.

נחכה בסבלנות שגרסה 5 תצא.

פורסם

הE6 עם שיווק נכון, שוק אפליקציות מספיק רחב, ועדכוני מע"ה בזמן יכול להיות בלאקברי קילר.

לדעתי נוקיה צריכים להתבסס בשוק העסקי עם מכשירי S3 ומיגו (מערכת ההפעלה שכל עסק יכול להתאים אותה לצרכים שלו ולסינכרון עם המערכות שלו), ומשם להתחיל את המתקפה על האייפון והאנדרואיד.

הם לא מבינים איזה מכרה זהב יש להם ביד.

נ.ב. אני צריך להיות איש שיווק שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...