Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה טועה Q-PiXeL

אם הוא מגשר זוג ערוצים וכל ערוץ הוא 150 ארמס אז בגישור זה 550 ארמס כי זה מכפיל את עצמו כפול 4 בגישור ואז זה יוצא קצת פחות :p:D

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
אתה טועה Q-PiXeL

אם הוא מגשר זוג ערוצים וכל ערוץ הוא 150 ארמס אז בגישור זה 550 ארמס כי זה מכפיל את עצמו כפול 4 בגישור ואז זה יוצא קצת פחות :p:D

אחי לא הבנתי תסביר עוד פעם

אם אני יש לי מגבר 4X100 W RMS אני מגשר 2

ערוצים ב-4 אום אז יוצא לי 200 RMS בערוץ המגושר נכון?

פורסם

זה רחוק מלהכפיל את "עצמו" פי 4

אי אפשר לחשב את הנתון הזה כי הוא תלוי בספק הכח של המגבר

לדוגמא המגבר שלי נותן 70 כפול 4, ובגישור של 2 ערוצים 200

מה שאומר כפול 2.8

במגברים אחרים היחס יהיה שונה, לדוגמא במגברים של רוקפוד היחס יותר גבוה...

אני רשמתי כ300 וואט מכיוון שהנתון של ה150 וואט גם ככה לא מדוייק.

Scooby WRX

פורסם
אתה טועה Q-PiXeL

בתיאוריה זה נכון אבל במציאות זה לא יהיה ככה ואני מדבר על המגבר הזה ספציפית. בוס לא אמינים בהספקים שהם נותנים. אבל הלאנזר שלי הוא גם 150X4 והם גם מגזימים בהספקים והוא מפוצץ תפיוניר הזה.

פורסם

לאנזאר מגזימים בין 10-20 אחוז מהנתון המקורי.

והגישור מכפיל את עצמו ב4 רק בחברות שנותנות נתון אמין או פחות מהנתון כגון רוקפורד סרווין אלפיין..

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
והגישור מכפיל את עצמו ב4 רק בחברות שנותנות נתון אמין או פחות מהנתון כגון רוקפורד סרווין אלפיין..

זה לא נכון

אתה לא קורא מה שאני ואייל כתבנו?

היחס בין העוצמה בערוץ רגיל לבין ערוץ מגושר משתנה ממגבר למגבר

במקרה במגברים החדשים של רוקפורד מהסדרות הפשוטות זה באמת ככה, אבל בסדרה הגבוה של רוקפורד, במגברים של XETEC או ALPINE זה ממש לא ככה...

Scooby WRX

פורסם
לאנזאר מגזימים בין 10-20 אחוז מהנתון המקורי.

אמממםםםם, לא נכון לומר כך.

יש מגברים שהם under rated, ויש כאלו שלא.

למשל סדרת האופטי דרייב שלהם: under rated.

אז תשתדל לדייק בהצהרות כאלו, כי לא כל המגברים או סאבים או כל רכיב

אחר הוא כמוצהר על "תעודת הלידה" שלו...

פורסם

כשהוא אמר לאנזר הוא התכוון לסידרת VIBE שמופצת לרוב בארץ.

גם אני הייתי רושם אותו דבר כי זאת הסידרה הכי נפוצה ושהישראלים ( 8) ) הכי אוהבים בגלל המחיר הנמוך לעומת התמורה הטובה.

• תוכן חדש...