Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ידנית עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אני כבר זמן די רב בחיפושים אחר אוטו בשבילי ואודה לכם אם תעזרו לי למצוא

אז בעיקרון אני מחפש אוטו שיהיה מינימום ככה שנת 99 אבל עדיפות ל 01,02 רק ידני ק"מ נמוך ועדיף 3 דלתות אבל זה פחות חשוב

וכמובן מצב טוב וללא תאונות זה בסך הכול הכללי וכמו שרשמתי התקציב הוא עד 20,000 ככה אם יש משו שווה אז אפשר עוד קצת

לפי מה שראיתי האפשרויות שלי זה

-סיאט איביזה בסביבות השנים 2000-2002

פיג'ו 206- 2001-2002

קולט 2000

זה בערך מה שראיתי מה אתם מציעים?

תודה לעוזרים

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

תנסה הונדה הצבק השנים 99

3 דלתות אחלה רכב.

נסעתי עליו כמה פעמים.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

כה ראיתי הרבה הצ'בקים 98-99 למכירה ואני ממש בעד הונדה כי זה חברה מאוד אמינה ואני יודע את זה מניסיון

הבעיה היא המחירים שדורשים על הסוויקים בשנים האלה ממש יקר יחסית הצ'בק שנת 99 מוכרים מינימום ככה 26,000 וגם זה קשה למצוא ובמחיר הזה אני יכול להביא אולי אוטו טיפה פחות טוב אבל מודל יותר גבוה ו ה 98 אותו עיקרון המינימום שראיתי זה באיזור ה 21,000 וזה גם אם ק"מ גבוה כך שזה קצת בעייתי

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל ה HGT יש להם נפח 1800 ולפי הבנתי ככול שנפח המנוע גבוה יותר זה אחד הסיבות לתצרוכת דלק גבוה ק ואני די מעדיף רכב כמה שיותר חסכוני במיוחד במחירי דלק כמו שיש עכשיו.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

אתה טועה ולא טועה.

זה שהנפח מנוע יותר גדול לא אומר שהוא זולל יותר דלק ממנוע קטן יותר, לפעמים זה הפוך והוא חסכוני יותר.

במקרה של הפונטו HGT זה נכון, היא לא חסכונית כמו הפונטו הרגילה ואפילו רחוקה מזה. אבל לא ציינת שזה מה שאתה מחפש בהודעה המקורית. :-)

פורסם

צודק שכחתי להתייחס לתצרוכת דלק אז כמו שכבר הבנת עדיפות לכמה שיותר חסכוני,,חוץ מזה אני לא מת בכללי על פיאט

אם יש לך הצעות לאיזה רכב אחר בסגנון של מה שאני מחפש אשמח לשמוע.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

הבנתי אותך הבעיה אם האיביזה שקצת קשה למצוא 2001-02 באיזור ה 20,000 ש"ח אבל אני מאמין שאפשר למצוא משו..

אני גם צריך לבדוק אם שכן שלי לגבי האוטו שלו,שכן שלי מוכר גולף 99 ידנית עם 145,000 ק"מ ואבא שלי גם נסע אליה ואמר לי שהיא באחלה מצב השאלה היא רק כמה הוא ירצה אליה הוא אמר שהוא רוצה מחירון רק צריך לבדוק כמה זה עכשיו המחירון שלה.

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

אל תהיה בטוח שרכב ידני בשנתונים שאתה מחפש , יהיה חסכוני יותר מאוטומטית אם שנתון קצת יותר גבוה.

העדפתי האישית היא לחסוך עוד 5-6-7 אלף וכבר תוכל להביא אקסנט שנת 2005-6

או אופטרה או אוואוו

• תוכן חדש...