Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ToMeR, לפי תנאי האחריות הם לא חייבים לספק מסך חדש בתמורה. הנציג שלהם אמר לי בטלפון שהמסך שאני ייקבל לא יהיה ככל הניראה חדש.

הנציג גם הסביר לי שאינו יכול להחזיר את כספי בחזרה - אם אני רוצה, אני צריך להתנהל מול החנות (עם נהלים שהציג Black Joker ניראה שהסיכוי לכך לא גדול).

מבחינתי מדובר על פשרה. הפתרון האידיאלי זה כמובן לקבל את כספי בחזרה. אבל אני נותן להם את הצ'אנס לסגור את זה יפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סאגה ידוע של אנשים שלא עושים חיפוש וסקר שוק ליפני שהם קונים, מסתמכים על מוכרים שאומרים להם "אחי תקשיב לי יש לי 2 מסכים כאלה בבית ויש גם לאמא אבא סבתא סבתא ודוד מסך וזה המסך הכי טוב בעולם FHD בלא בלא בלא".

כשבפועל היית יכול להוסיף עוד 200-300 שקל ולהביא סמסונג FHD 24 אינטץ לד, רק חיפוש בגוגל, או אפילו לפתוח פה שרשור או באתר מחשבים אחר.

ומי לעזאזל קונה מסכים של פיליפס? חוץ מהצבא כאילו, טוב מטעויות לומדים...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...