Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו (המסכן) של סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, מהתמונות נראה שהרכב לא רק בר-שיפוץ, אלא יהיה לא מסובך לשפץ. זה כאמור רק מהתמונות, וגם כתבו את זה לפני.

נתחיל בפחחות - בשלב הראשון ממש לא צריך. שטיפה טובה, פוליש, וזגגות. זה מה שצריך. אוטו שרואים עליו את סימני הזמן והחלודה זה לא דבר נורא. אני דווקא אוהב.

מכונאות- המפתח הוא עבודה עצמית. חלקים יש זמינים. ידע יש בספרים ובקהילת מקוררי האוויר. כלי עבודה צריך לקנות, אבל די בסיסיים. הדבר הכי יקר הוא חלקים. אני מעריך שהמנוע תפוס, ושכל השאר תקין (רק דורש ניקוי ושמנים / גריז). כמובן כל הגומיות וכל מה שקשור לבלמים צריך להחליף.

השורה התחתונה היא שזה ייקח כמה שנים, ההערכה שזרקו כאן של 20 אלף ש"ח ומעלה כנראה נכונה, אבל כשפורסים את זה על כמה שנים, מוציאים כשיש ולא כשאין - זה לא נורא. החוכמה היא להוציא כשיש, כאמור. ולעבוד על כל דבר בנפרד - כדי לא למצוא את עצמך יום אחד עם רכב מפורק לגורמים ובלי תקציב כדי לסגור אותו. קודם כל כל מה שצריך כדי שהרכב ייסע ויעבור טסט. אז אפשר להתחיל להתגלגל איתו. לאסוף מה שצריך, להיכנס לקהילת האספנים שמחביאים חלקים במחסן... :wink:, לראות מה אחרים עשו ואיך עושים את זה בלי להיות עשיר. :idea:

ההחלטה להיכנס לזה היא החלק הקשה. גם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד אחד. הצעד הזה הוא בראש, ההחלטה שהטנספורטר של סבא ייסע, ושאתה תגרום לזה לקרות. אחרי זה- זה יקרה. לא משנה כמה זמן זה ייקח, אבל זה יקרה.

3392019725_63aca028bf.jpg

אסף.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוסי שלום, אני חייב לספר לך סיפור נחמד. לפני בערך 5 חודשים נכנסתי כהרגלי ליד 2 לראות אם יש משהו מעניין וניתקלתי במודעה, לדעתי זה הרכב שלך, ובמודעה היה רשום שהבעלים הוא יוסף והאיזור היה חדרה בינימינה. התקשרתי למספר כדי לשמוע קצת פרטים על השיפוץ והיה נחמד מאוד לדבר עם האדם בצד השני. והמצחיק הוא שגם לסבא שלי ז"ל קוראים יוסף וגם הוא מאותו איזור בארץ...צירוף מקרים נחמד

אכן צירוף מקרים

שלבעלים הנוכחים גם קוראים יוסף

אבל אני יוסי:lol: איזה הבדל אה

אני ממליץ לך להשאיר את הרכב אפילו אם תאפסן אותו ותתחיל את השיפוץ עוד כמה שנים זה גם טוב

ולאט לאט תתחיל לאגור חלקים

דרך אגב כולם כאן צודקים זה כסף ולפעמים גם הרבה אבל זה יותר כיף מהכול

לי הייתה חיפושית 71 יד 1 של הסבא

זה תענוג לשחזר את הזמן

ואין כמו רכב שהיה אצל מישהו במשפחה שיש המשכיות כלשהי

יוסי

Picture 033.jpg

Picture%20130.jpg

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לפרטים בפרטי, מחיר ומיקום.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...