Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש כזה צריך לתעד

:-D

לדעתי היה מפגש נהדר - מפגש מאוד גדול גם מבחינת מספר המכוניות וגם מבחינת מספר האנשים.

לא היה על האש וזה ממש לא הפריע - לפחות לי

לא זוכר כמה אנשים עברו לי ברכב אבל הייתי צריך לתדלק כשהגעתי הביתה :-P

כיוונתי במפגש הזה מערכות בארבעה רכבים שונים כאשר בשניים מהם היתה מערכת עם סט קדמי שני חלקים פסיביים והמערכות נשמעו - האחת טובה מאוד ונחמדה והשניה פשוט היתה נהדרת ומאוד אהבתי את התוצאה שהצלחנו להשיג מסט שני חלקים בהגברה פסיבית.

מעבר לכך מפגש שנכח בו מנהל פורום - איתמר

היה כרגיל כיף לפגוש את כל הוותיקים

ושוב - המערכת ברכב של ישראל כנראה תושלם אחרי שלוחית הרישוי שלו תקבל רשמית "רכב אספנות" :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש נחמד, מצטער שלא יצא לי להישאר יותר מדי והייתי הראשון לעזוב.

לפחות זה היה למען מטרה מקודשת - BI WIRE של רדיו-דיסק מקורי! שומעים זוועה! כיף!

אדי אל תדאג, הקרוס שלך שמור במקום בטוח ויעשה בו שימוש ביום מין הימים :wink:

למפגש הבא אני אנסה לארגן מדבקות כדי שכל אחד ירשום שם את השם שלו, למעט "הותיקים" לא הכרתי אף אחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא דואג

:-P זה כבר הקרוס שלך :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה באמת מפגש נחמד למרות שהגעתי מאוחר :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היה מפגש מאוד כיף הרבה אנשים חדשים.

פעם ראשונה שלי שאני רואה את איתמר ומדבר איתו פנים מול פנים ולא רק במחשב. אחלה בן אדם!

היה הרבה מכוניות והרבה אנשים עם מערכות טובות.

אני ממש נהנתי וגם ממש אהבתי את הקורבט הישנה והיפה ההיא.

מצפה לעוד מפגשים.

דודי.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד ,סוף סוף יצא לי לשמוע את המערכת בביג אסס של לאנוס והיא נשמעת מעולה.

תודה לאוהד BMW 525 על העזרה בכיוונים, ותודה מיוחדת לאדי לאנוס על הזמן, הידע והאכפתיות שלך בכיוון המערכת שלי

סוף סוף אני מתחיל להוציא את המקס' מהסט אפ.

יוסי הרכב שלך (הקורבט אספנות) מדהים מדהים מדהים.

אחלה שבוע לכולם

ערן

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אתה שמעת את המערכת ב"תחת הגדול" שלי ועוד היה מדהים לטענתך :-D אוי כמה שזה נשמע רע... ביג אסס ביצ' :-P

מעוד אהבתי את המערכות אצל רועי ואצל ערן

ואכן הקורבט 79 היא הקורבט מהעיצוב האהוב עליי - למען האמת זה הרכב שקבעתי לעצמי שאם הייתי צריך לבחור רכב מכל הזמנים שלצורה שלו אני הכי מתחבר זו כנראה הקורבט הזו, מעבר לכך אני חולה על כל המרצדס 2 דלתות של שנות ה80 ותחילת ה90.

שמעתי סט שלוש חלקים פשוט של DLS שדווקא ראיתי בו פוטנציאל מאוד גבוה - אפשר למצא את הסט הזה עוד הרבה מעבר למה ששמעתי.

המערכת אצל אוהד גם כן נשמעת לא רע בכלל - רק המיקום של הטוויטרים דורש שינוי לדעתי.

אני יכול לאמר שרמת המערכות שרואים אצל חברי הפורום - גם המערכת בתצורות הפשוטות ביותר, הן קפיצת מדרגה והן טובות לאין ערוך מאשר כמה שנים בודדות אחורה שלא לדבר על ימי קדם.

פשוט תענוג.

Pioneer TS-X150

פורסם

מפגש ראשון שלי, מאוד נהנתי!!

אדי תודה על העזרה עם הכיוונים, מצאתי מה שהרס לי את המוזיקה כול הזמן, הלאודנאס היה דלוק עם מקסימום.

הגעתי הביתה כיביתי אותו עכשיו אני מרוצה :-D

רק חבל שאנשים לא מדייקים, הגעתי ב 12:10 והסתבבתי לפחות שבע פעמים בחניה חיפשתי את המפגש.

בסוף ראיתי מישהו שהקדים אותי וחיכתי איתו.

חוץ מזה היה טוב 8)

פורסם

אכן היה מפגש מהנה,

אני אישית הגעתי מעט מאוחר, אך נהנתי מאוד לראות את החברים.

את הוותיקים ולהכיר את החדשים.

כן ירבו מפגשים כאילו...

שבוע טוב

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הגעתי פעם ראשונה למפגש, מאד נהנתי היה ממש כיף(לא שמתי לב שהזמן עבר כלכך מהר).

רציתי להגיד לכולם תדה על העזרה, במיוחד לאדי ו ל b.m.w 525 (כבר שחכתי את השם)

שומעים אצלי עכשיו באמת הרבה יותר טוב ואני די מרוצה מהתוצאה.

מחכה כבר למפגש הבא.

תודה לכולם ושיהיה שבוע טוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אז היה עוד מפגש נחמד מאוד, מפגש שני שלי

לי קוראים גיל ואני הייתי עם הסופר לנסר

מראש אני רוצה להודות לאדי על זה שהקדשת כמה דקות בכדי לשמוע את המערכת אצלי ברכב,

נקווה שעוד חודש הבא נבצע טאצים אחרונים ולקבל ממך עוד ביקורת על המערכת.

שבוע טוב לכולם

:lol:
פורסם

היה דיי נחמד אולי אגיע למפגש דרום ביום שישי

מישהו בא מכם?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...