Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגליות ומציאות ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 786
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MG MIDGET 1972

http://www.ebay.com/itm/MG-Midget-base-1972-mg-midget-running-project-/281249765890?forcerrptr=true&hash=item417bcada02&item=281249765890&pt=US_Cars_Trucks#ht_54wt_1153

1000 דולר.. מאריזונה.

1972 MG midget 1275cc runs but clutch slave cyl just gave out.Has some rust bubbling under paint.Needs paint and some upholstery.Tires ok.Newer battery.Rebuilt shocks installed on front have rebuilts for rear.Pass door needs window but I have a complete door with window.Have the bumpers and visors.Top is torn.Have new tail light lenses and restoration manual.Just need to get rid of projects that are never going to get done.I do not ship but can help shipper or buyer with loading.Please look at pics and ask questions.Thanks

פורסם
MG MIDGET 1972

http://www.ebay.com/itm/MG-Midget-base-1972-mg-midget-running-project-/281249765890?forcerrptr=true&hash=item417bcada02&item=281249765890&pt=US_Cars_Trucks#ht_54wt_1153

1000 דולר.. מאריזונה.

1972 MG midget 1275cc runs but clutch slave cyl just gave out.Has some rust bubbling under paint.Needs paint and some upholstery.Tires ok.Newer battery.Rebuilt shocks installed on front have rebuilts for rear.Pass door needs window but I have a complete door with window.Have the bumpers and visors.Top is torn.Have new tail light lenses and restoration manual.Just need to get rid of projects that are never going to get done.I do not ship but can help shipper or buyer with loading.Please look at pics and ask questions.Thanks

Wow הרכב נימכר ב 1000$ דברתי עם המוכר כנראה באמת רכב לשיפוץ קליל. ממש מחיר טוב

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

טוב אם לדייק זה לא אב טיפוס , אלא אחד מתוך 4 האופנועים שנשלחו מיפן לארה"ב לפני התחלת ה"יצור ההמוני " של הסדרה הראשונה לצרכי תצוגה

זה סוג של אב טיפוס.

כל זה לפי מה שהמוכר אומר כמובן ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לאוהבי האופנועים ורכבי המשא יחד.

החמודי הזה 500סמק שנת 1947 המוכר טוען שהוא במצב נסיעה, ושאפשר לסחוב על גבו 1 טון.

אם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו והופך אותו לגרר אופנועים פרטי בחצר. , טוב מותר לחלום לא?

http://www.ebay.co.uk/itm/Moto-Guzzi-Ercole-500cc-trike-/121280201087?pt=UK_Motorcycles&hash=item1c3cdd017f

טנדר גוצי.JPG

עריכה אחרונה על ידי fantic84
פורסם

מאוד מיוחד.

מעבר לזה שהוא תלת , אני לא מוצא את ה-V האופייני לגוצי.

האם כך היו כל הגוצים בתקופה זו ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...