Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגליות ומציאות ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 786
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארה"ב נראה לי שדווקא אולי לא כלכלי במובן שלא יהיה אפשר למכור אח"כ ולהרוויח, אל עדיין אפשרי ולא בור כסף. בארץ זה הרבה יותר בור בגלל עלויות ייבוא.

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

פורסם (נערך)
פורסם
בנוסף נראה לי שהרכב הוא מעל 4 טון, כך שלא תוכל לקבל אישור יבוא (למיטב ידיעתי)

חשבתי שעכשיו אפשר להביא אוטובוסי-אספנות לארץ

a fairmount, a fairmont. my kingdom for a 2-door sedan V8 1978 fairmount!

פורסם

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/17801713.pdf

לפי ההוראות האחרונות שיש ברשת מנובמבר 2013 , ניתן להביא רכב פרטי או מסחרי במשקל כולל של עד 4 טון , או אופנוע

אם יש לך סימוכין אחרים אשמח לשמוע ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברושור מקורי של סוסיתא סטיישן מ1971, אולי מישהו מכם מעוניין...

http://www.ebay.com/itm/1971-Sussita-Autocars-Triumph-1300-Van-Truck-Brochure-Haifa-Israel-Hebrew-ws2111-/370770339214?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5653a2658e

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...