Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיחות וצ'יטוט בפורמים בחו"ל הומלץ למיפלץ הפלאג הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NGK-Spark-Plug-76-84-BMW-R100RS-Platinum-Iridium-NEW-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2562661c76QQitemZ160564649078QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

בגלל מחסום השפה הטכנית לא הצלחתי להבין מה הם יתרונותיו פרט לשימוש ארוך יותר, והאם שווה

לנסות להביא מחו"ל או שניתן להשיג כזה בארץ.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם המלומדת-תודה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השאלה היא אם המצת אכן מבצע את מה שהם רושמים וזה לא סתם ליופי.

בכל מקרה זה מה שרשמו עליו מבחינת יתרונות ותכונות. כל השאר לשיפותך.

NGK Laser Iridium and Iridium IX features:

• Precision Laser-welded Iridium center electrodes – 6X harder than platinum
  • מרכז האלקטרודה שעשויה מאירודיום מרותכת על ידי לייזר והיא 6 פעמים יותר חזקה מפלטניום.
  • Precision alumina ceramic insulators
  • חרסינת אלומינה מבודדת מדיוקת
  • Corrosion-resistant shell with triple high pressure gas seals
  • מבנה עמיד לקורוזיה עם שלושה אטמים ללחץ גבוה
  • Screw or snap-on electrical connectors
  • חיבורי חשמל מתברגים או נצמדים (הכוונה לצורה שבה חוטי ההצתה מתחברים לראש הפלאג
  • Pre-installed metal compression gaskets
  • טבעת לחץ אטימה עשויה ממתכת מורכבת עוד במפעל.
  • Copper-core electrode cooling
  • קירור האלקטרודה על ידי נחושת
  • Application specific heat-range design
  • צורה המתאימה בדיוק לכל טווח חום
  • OEM approved – Designed for high performance engines
  • מאושר על ידי היצרנים. מתוכנן למנועים עם בצועים גבוהים
  • ceramic insulators

מבודדים העשויים חרסינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רן שלום רב !

לאחר שקראת את התרגום הטכני המלולי, ובוודאי השתכנעת, אולי תעשיר את חברי הפורום לאיזה רכב אתה מיעד מצת זה, והאם כחלק מהשדרוג בכוונתך גם לשדרג את חוטי ההצתה לעבים יותר בעלי התנגדות גבוהה ואורך חיים גבוה יותר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למה חוטי הפלאגים צרכים להיות בעלי התנגדות גבוהה?

הם לא צרכים להוליך כמה שיותר טוב?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

צביקה, נראה לי שהוא מעוניין לרכוש אותם לאופנוע שלו. בפירסום של המצתים רשום שהם מיועדים לאופנועי במו 1000 סמ"ק. אז כנראה שזה הייעוד שהוא מעוניין בעבורם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
The down side of carbon fibers is high resistance and thus reduced spark energy

...

ולא נראה לי שהבעייה במיפלץ היא הפרעה לקליטת רדיו....(שלו או של שכנים...)

בקיצור, KISS

פורסם

הלו זה רדיו?!

איפה רדיו? התנגדות גבוהה יותר, בחוטי סיבי פחם, גורמת לאיבוד אנרגיה לניצוץ.

פספסתי משהו?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לפי הכתוב באתר באנגלית, ולאחר שסיננתי את מה שלדעתי זה קישקוש פרסומי, נראה לי שהיתרון של המצת הנ"ל הוא שהאלקטרודה המרכזית עשויה מחומר שנשחק לאט יותר, ולכן תוכל לנסוע יותר לפני שתצטרך להחליף מצת.

אם זה שווה או לא - החלטה שלך.

דני

פורסם
הלו זה רדיו?!

איפה רדיו? התנגדות גבוהה יותר, בחוטי סיבי פחם, גורמת לאיבוד אנרגיה לניצוץ.

פספסתי משהו?

Most OEM wires use a carbon fiber as this produces minimal RF noise. The down side of carbon fibers is high resistance and thus reduced spark energy.

פורסם

פספסתי אותך ובגדול..

אני שאלתי למה חוטי פלגים צרכים להיות בעלי התנגדות גבוהה על מנת להיות טובים יותר, אתה העלת את הקישור, בקישור האיזכור היחידי שהיה לגבי התנגדויות וחסרונות הוא המשפט שצטטתי..

היתרונות של החוטים המקוריים כלל לא רלוונטיים כרגע, אלא ההתיחסות להתנגדות והניצוץ.

:roll:

• תוכן חדש...