Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים,

 

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על אחת מ-2 האופציות הללו. זה רכב עבור אשתי + 2

 

חשוב בטיחות, אמינות, בג'ז גדול.

 

8)

פורסם

מנסיון עם הג'טה- מדובר ברכב מעולה , אפילו בגרסה החלשה של 1.6 DSG המנוע מתנהג מצויין, הרכב מרווח, ותא המטען ענק . לגבי אמינות של VW יש דעות לכאן ולכאן . שני הרכבים ברמת בטיחות מצויינת.

פורסם

הקרוז הוא רכב בטוח מאוד, מאובז, מרווח, עם תא מטען גדול לגבי האמינות הרכב לא עוד הרבה זמן יהיה אצלנו שנתיים ומפגין בינתיים אמינות בסדר גמור טפו טפו טפו.

לגבי הג'טה לא הייתי ממליץ לרכוש אותה עכשיו, מכיוון שהיא מצויידת עם המנוע העתיק 1.6 וכבר המחליפה הוצגה לפני חצי שנה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

×
×
  • תוכן חדש...