Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

בבואי לחדש את הביטוח , אני שואף להפטר ממערכת הפויינטר אשר שותה לי את הכיס, את הסבלנות (מתקשרים על כל ישיבה ברכב מעל 20 שניות בלי התנעה וכו וכו' ) ואני מעריך שגם את המצבר.

הביטוח הסכים לוותר על הפויינטר תמורת תוספת תשלום שנתית של כ200 ש"ח (סביר לגמרי כי זה שליש מעלות דמי המנוי השנתיים של הפויינטר) אך מתנה זאת ברמת מיגון 71 שכוללת :

"שולל תנועה מקורי + התקן נגד שימוש במפתחות גנובים + עלוקה "

במקום רמת 91 אשר אני עומד בה כיום.

השאלה שלי היא כזו :

כיום יש לי : אימובילייזר מקורי שמכסה את נושא "שולל תנועה מקורי"

יש לי גם קודן רגיל של פויינטר שאני מניח שהוא ה"התקן נגד שימוש במפתחות גנובים"

אבל בעניין העלוקה לא ברור לי היכן אני עומד : כשאומרים עלוקה למה מתכוונים? יתכן שהקודן , שככל הידוע לי כולל ניתוק אחד מכסה גם את נושא העלוקה או כשאומרים עלוקה מתכוונים לניתוק נוסף אלחוטי .

אם אכן צריך להוסיף משהו, אני מעדיף להמשיך לשלם לפויינטר ולהמנע מהתקנות מקומיות ברכב.

אני מצרף את הדף מחברת הביטוח.

תודה.

1.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אהלן אייל...

אתה צריך לגשת למתקין של פוינטר שיבדוק אם יש לך עלוקה או לא.

יש כאלה שיש להם ויש כאלה שלא.

במידה ויש ,זכית ,ותתנתק מפוינטר,רמת המיגון מתאימה לך.

במידה ולא יש לך 2 אופציות(שאני הייתי בוחר את הראשונה)

*להעיף את הפוינטר מהרכב ולבצע התקנה של קודן עם עלוקה

יש מספיק מתקינים טובים שעושים את זה לאוטו שלך בעיניים עצומות.

*להשאר עם הפוינטר והעלוקה שתהיה לך זה פוינטר בחשבון בנק שלך.

נ.ב

רק לשם הבנת המשפט שלך שאתה אומר ש"אתה לא מעוניין בהתקנות מקומיות"

מה נראה לך הפוינטר הותקן במפעל??

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אתה צריך לבדוק עם הביטוח שלך מקבל מערכת איתור לא פעילה שכן מערכת כזו שהיא מנוטרלת מהמוקד לא שווה הרבה ,היה לי מקרה דומה וביקשו ממני קודן רגיל במקום האיתוראן

פורסם

כשהיא מנוטרלת היא משמשת כקודן רגיל.

savingangel ,ברור לי שהפויינטר הותקן בארץ . התכוונתי שאני לא מעוניין בהתקנות נוספות אלא בעקירת הקיים בצורה מסודרת.

ככל הידוע לי במקרה של עלוקה אלחוטית ,היא תצטרך להיות מותקנת על מערכת הדלק-דבר שאסור בתכלית האיסור ע"י VW.

מבחינת חשבון הבנק: התקנת קודם חדש עם עלוקה יכולה להסתכם בכמעט אלפיה, דמי שימוש לפויינר זה 600 ש"ח שנתי.

בכל מקרה החשבון נפגע. :)

אין כאן בכלל שיקול של איתור הרכב אחרי גניבה, אם הרכב נפרץ ונגנב אני מעדיף שלא ימצאו אותו . אני לא אוכל לחיות עם רכב מתוקן עם נזקים פנימיים וחיצוניים.

אם עוד לא ציינתי: לפי בדיקה שביצעתי ברדיו מילאנו לאחר רכישת הרכב, התברר שאין לי עלוקה נוספת לקודן ככה שכרגע אני בהתלבטות אם להמשיך עם הפויינטר או להתחיל בפירוקים ועניינים שזו אופציה פחות מועדפת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המקום של המשרדים נימצא בחולון באזור תעשייה רק אני לא בטוח שיש שם מרכז התקנות בכל מקרה אתה יכול ליצור קשר איתם והם גם יכולים לעשות לך את ההתקנה של הקודן

פורסם

אין אופציה נוספת.

כשמדובר ברכבים ספורטיביים (וVW בפרט, לא רק בספורטיביים) אין עד כדי כך גמישות , בדקתי בהמון מקומות.

עד שמגיעים למקומות שמבקשים סכומים סבירים למקיף (3000-4000 לשנה) אז דרישות המיגון גבוהות יחסית,

במקרה ההפוך דורשים ממך לעתים סכומים של 5 ספרות למקיף.

כשמדובר ברכב רגיל, השמיים הם הגבול.

בשורה התחתונה: המשכתי עם הפויינטר בינתיים. תמיד אוכל לרדת ברמת המיגון אם יתחשק לי לחפש צרות עם התקנות מקומיות נוספות. כרגע אין לי זמן להתעסקויות בעניין הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...