Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי את הפולו החדשה ה 1.2 TSI הטורבו מכונית נדירה ומעולה תמורה מלאה לכסף!!

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

אני קניתי את הפולו 1.2 ומאד מרוצה. נהגתי גם על 1.4 ידנית אבל אין מה להשוות

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם
באותו מחיר אתה קונה את האיביזה עם מנוע 1.2 החדש....אז למה להתספק ב 1.4? עם כל הכבוד ל VW

איכות ההרכבה והחומרים של סיאט פשוטים והאיכות של הפולו הרבה יותר איכותיים!!! זה עונה לך על התשובה אבל כל אחד קונה מה שהוא אוהב... ואתה צודק שיש לסיאט טורבו באותו מחיר של ה 1.4 של הפולו אבל יש אפשרות להוסיף עוד קצת ולקנות את ה 1.2 TSI פולו ,בסך הכל זה עניין של הכסף שמוכנים להשקיע ברכב..

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

המחיר בהחלט קורץ אבל אתה משווה בין 2 רכבים שונים לגמרי!

קודם כל גיר ידני מול dsg

וגולת הכותרת זה המנוע המשודך לתיבת ה dsg מנוע 1.2 tsi זריז ומהנה, פשוט חווית נהיגה אחרת מהמנוע הפשוט של ה 1.4

תעשה נסיעת מבחן ותבין על מה אנחנו מדברים

גילוי נאות

גם אני הזמנתי פולו tsi ומחכה בקוצר רוח להגעת הרכב, רק שתדע שיש זמן המתנה ארוך

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אז זהו שעשיתי על שניהם כמעט ולא הרגשתי הבדלים אפילו הגיר רגיל הייתה חזקה יותר, ה1.2 מגניבה זה נכון כי האבזור מצוין והעברת הילוכים מאוד נעימה אבל מבחינת כוח לא יודע אולי אני לא כזה מבין אבל באמת שהידנית הרגישה יותר זריזה יותר חיה

פורסם

אז בכלל טוב הגיר הידני מרגישה לך יותר זריזה (מוזר כן אבל סבבה) אז הרווחת! אמנם הוא מאובזר פחות אבל לא בצורה משמעותית (תאי אחסון, ציפויי עור, משענת יד קדמית ו 2 דברים שדווקא חבל שאין זה מחשב דרך ושליטה מההגה על המערכת)

כמובן שיותר כייף לנהוג ברכב ידני אבל לא לכולם זה מסתדר (פקקים, שעות נסיעה מרובות וכו')

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...