Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל התותחים בפורום!

אני מאוד אעריך עזרה בנושא הבא.

יש לי 45K . ננעלתי על פוקוס מהדגם הישן. למה?

אומרים שהיא אמינה, נוחה, כיפית לנסיעה, זולה יחסית ליפניות, ובטיחותית.

מה הבעיה אז?

הבעיה היא שאני מחפש את דגם הגיאה עם ה4 כריות אוויר וגלגלי המגנזיום,

מעבר לחודשיים... ו...כלום, קדחת.:cry:

רגע לפני שנשברתי והלכתי לקנות את הדגם הפשוט, עם 2 כריות אוויר, נתקלתי באופל אסטרה.

איזה מפרט! 6 כריות אוויר, 5 כוכבי בטיחות לעומת 4 של פוקוס, 4 כוכבי בטיחות לילדים, 1.8סמ"קesp...ו כמעט באותו מחיר!

מה הבעיה אז?

הבעיה היא שאומרים שהיא נדירה, בטח בהשוואה לפוקוס, ולכן הטיפול והחלקים מאוד יקרים, תא מטען יותר קטן, פחות כיפית.

האם הטענות האלו נכונות?:shock:

אנחנו משפחה עם 2 וחצי ילדים, ואני מקווה שתא המטען של האסטרה יספיק לעגלה וכו'.

אנא עזרו לי. כל תגובה תתקבל בשמחה!:-D

יהונתן.

פורסם

אני רק רוצה לציין שמצב השוק של האסטרה הוא till death do us part :lol:

בעוד שהפוקוס נהנית מסחירות טובה, האסטרה לא ממש. כי בארץ לא מחבבים אופל.

V5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באסטרה הזאת לא נהגתי, אבל הפוקוס לא מהנה לנהיגה ולא משהו בכלל (1.6) הדגם שאתה מחפש (2.0) כנראה יותר טוב.

גם לדעתי עדיף לך לקנות פוקוס, אם אתה מחפש סחירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שהיו אסטרות צבאיות מהדור שהוא מחפש. כולן היו דור 4 (99-04)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבר שלי גם בסוג של דילמה כזאת רק שהקונטרה היא רנו מגאן ידנית.

אם יש משהו שהרתיע אותו בלהכנס לכול הסיפור עם אופל אסטרה זה העובדה שכמעט לכול הרכבים ביד 2, יש פחות מ-100 אלף קילומטראג', וכבר יד 3-4...

אבל חוץ מזה, לרכב יש 6 כריות אוויר, בטיחותי מאוד, ניראה טוב, שנתון גבוה יחסית, יחודי יחסית לשוק הישראלי, ואפילו חסכוני יותר בדלק מרכב אוטומט רגיל(בעל תיבה רובוטית)

מה שכן, לא יודע בסוף על מה תלך, אבל לקנות רכב ב-45 אלף עם 2 כריות אוויר?? לפי דעתי כדאי לך לעשות חושבים שוב, במיוחד במיוחד כשיש לך ילדים.

פורסם

הבעיה העיקרית של אסטרה זה מחיר החלפים היקרים ללא סיבה,

הסיבה של המחיר היא UMI.

כנראה זאת הבעיה שלרכב אין שוק.

נהגתי ברכב כזה בזמנו כשחיפשתי רכב אחר לאשתי ואני לא יודע אם הבעיה היתה ברכב ספציפית שראיתי אבל הרכב הרגיש ממש ממש כבד ובקושי זז [בהשוואה לפוקוס ואפילו למגאן הישנה 5 דלתות שהיתה לה אז.]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...