Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאיפה משיגים רוטב מוות (DEATH SAUCE) ?


oferh
שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הקערה הזו משלימה ל2 קילו שנאספו הקיץ מהשתילים.

משקל ממוצע של פלפל הינו 6 גרם ;)

 

זה אילץ אותי להכין חצי קילו רוטב מ Dorset naga

אל תשאלו על מתכון, מסובך לאללה, קליה ו2 שלבי בישול :)bd2df315a2238211f84065edc563a55f.jpgda39c7f182e2370afe90d3aae3fcded6.jpg2a1ec776246b32ba0036d4f025b2c913.jpg

אם מישהו מעוניין, רוב השתילים שנתנו את הפלפלים האלו הם למכירה כדי שיקבלו את מקומם שתילים שצריכים לעבור לכלים גדולים כי טרם נתנו תנובה השנה

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

סלט פלפלים קלאסי עם מוקשים - גמבות קלויית בתנור עם צאנקים קלויים מכל אחד מהזנים הללו, טעים ומפתיע אש.

 

לפי הסדר עם כיוון השעון

Peach ghost scorpion

Ghost pepper

7 pod caramel

7 pod douglah

7 pod barakpore

 

ae00161d9b221c43838a92c48334941a.jpg

 

 

הגוסט, הקרמל והבארקפור אלו שתילים למכירה

 

 

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון

חזרתי מארה"ב, בסופר המקומי מצאתי קיר שלם של DEATH SAUCE מכל הסוגים והגולגלות השונות,

בסופו של דבר משיקולי מקום בחרתי באחד קטן- שבסופו של דבר התברר כבחירה די מוצלחת:

 

http://cajohns.com/store/index.php?route=product/product&product_id=138

 

מדובר ברוטב שמורכב מ78% פלפלים ו22% חומץ ואף חומר נוסף מעבר לכך.

הרוטב עשוי מ3 סוגי פלפלים:

Fatalii Chiles, Red Savina Chiles, Bhut Jolokia Chiles

הטעם באופן מפתיע ממש טוב, טעם פלפלי ומורגש ולא סתם צריבה כימית בלי טעם וריח, וגם החריפות על הכיפאק.

ממש הפתיע אותי שאפשר לעשות משהו שיהיה גם חריף מאוד וגם טעים מאוד בלי להתפשר.

מה שכן, לא משנה כמה חריף יהיה הDEATH SAUCE או הסחוג או כל סוג תמצית אחרת של חריף שיצא לי לטעום - שום דבר לא עושה לי שיהוקים כמו חריף טרי רגיל ופשוט מהסופר (בתלות בעונה, כמובן) - למישהו יש הסבר לתופעה הזו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כנראה עניין פסיכולוגי, אבל לא רק.

 

הפלפלים שמוכרים בארץ אמנם לא מאוד חריפים (במונחים של משוגעים לדבר), אך תחושת החריפות הנלווית לאכילתם היא מיידית. הסוגים הסופר חריפים, שנמנים כמעט כולם על הזן Capsicum Chinense, הם בעלי טעם חזק, שמפנה מקום לחריפות בהדרגה.

 

פשרה טובה בין שתי התכונות הם הפלפלים שמקובלים במזרח אסיה. הם חריפים ברמה שנושקת להבנרו (150 אלף ויותר) אך כמו הפלפל "ניו-מקסיקו" של הירקן, הם מכים מיד. למיטיבי לכת, העקרב הטרינידדי נחשב לפלפל שמכה די מהר, והוא שני בחריפות רק ל-Reaper, וגם זה רק בממוצע.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
נראה תרופתי כזה ;)

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

נכון, בדיוק בגלל זה התפלאיתי שהטעם בדיוק הפוך למראה- לא כימי בכלל, וטעים מאוד.

מחלקת העיצוב שלהם פישלה פה בגדול :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בזמן האחרון חוגג עם הרוטב נאגה ג'ולוקיה של מלינדה

http://www.worldmarket.com/product/melindas-naga-jolokia-hot-sauce.do

 

מומלץ בחום, ממש טעים ולא סתם חריף שורף בלי טעם. יש גם באמאזון.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם אשכרה מכניסים משהו לפה מבקבוק שמצוייר עליו גולגלות וכתוב DEATH , לא עדיף לכם צניחה חופשית או באנגי ?

בלי מצנח ובלי חבל חח

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

 

http://instagram.com/newworldofdisorder

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת, מכל הרטבים שהכנתי תמיד אלו שהיה בהם נאגה יצאו הכי טעימים (נאגה - הכוונה לכל אלו מבנגלדש-הודו), אלו זנים שיש להם ארומה מאוד מתובלת וכנראה כל הטעמים האלו יוצאים היטב בבישול וטחינה.

 

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
האמת, מכל הרטבים שהכנתי תמיד אלו שהיה בהם נאגה יצאו הכי טעימים (נאגה - הכוונה לכל אלו מבנגלדש-הודו), אלו זנים שיש להם ארומה מאוד מתובלת וכנראה כל הטעמים האלו יוצאים היטב בבישול וטחינה.

 

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

 

האם זה אחד מהצהובים שהבאת לי בזמנו? (הבאת 2 צהובים קטנים שונים, לשניהם היה טעם חזק מאוד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, כמו הצהובים בהודעה #181 dorset naga שמהם הכנתי את הרוטב הצהוב כמעת חצי ליטר יש שם בבקבוק ועדין לא נגמר (ולא התקלקל טפו טפו טפו)

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי עכשיו מיקס של זרעים ל 16 פלפלים מהאיביי. יש טיפים לגידול? הכוונה לגדל בגינה ישירות בקרקע

 

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זרעים מאיביי??

טעות חייך.

מזמינים רק מאתרים מוכרים בתחום זה

056e4061a875d99db51d8de9881067fc.jpg

 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...