Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאיפה משיגים רוטב מוות (DEATH SAUCE) ?


oferh
שימו לב! השרשור הזה בן 1730 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בטיול האחרון לפראג קניתי לי בקבוקון נחמד של Naga (Bhut) Jolokia.

מי שמעוניין,זאת החנות

 

_vyr_38IMG_0168.jpg

יש לי גם פלפלים לא מזוהים,מישהו יכול לזהות?

IMG_20161206_223855.jpgIMG_20161206_223838.jpg

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

  • חברי המעגל הראשון
בטיול האחרון לפראג קניתי לי בקבוקון נחמד של Naga (Bhut) Jolokia.

מי שמעוניין,זאת החנות

 

[ATTACH=CONFIG]477733[/ATTACH]

יש לי גם פלפלים לא מזוהים,מישהו יכול לזהות?

[ATTACH=CONFIG]477735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]477734[/ATTACH]

 

הפלפלים הקטנים זה סודנים, אפשר להשיג יחסית בקלות בחנויות תבלינים, הייתי משתמש בהם להחריף את הסחוג (צריך להשרות במים כמה שעות לפני)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלפלים באמת נראים סודנים.

 

לגבי בקבוקונים, היתרון הוא שזה מחזיק הרבה. החסרון זה שגם כשזה עשוי מהפלפל שממנו טוענים שזה עשוי, לרוב זה מדולל למדי כך שמתוך פלפלי בוט או עקרב אתה מקבל בקבוק של 400,000 סקוביל. ע״ע טבסקו הבנרו שאני אתפלא אם מגיע ל-20,000 או מנות מקסיקניות שרק שפשפו עליהם הבנרו.

 

הכלל שלי זה או פלפל טרי, או רוטב/אבקה שאני הכנתי או משהו שעשו אותו בסצ׳ואן/הונאן/איסאן. אחרת, אי אפשר לדעת שזה יהיה באמת חריף, כי נדיר למצוא במערב מי שהולך עד הסוף עם החריפות במחיר שפוי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[ATTACH=CONFIG]477635[/ATTACH]

...

עדכון:

חוץ מחריפות עזה ובעיות עיכול קלות, הפלפלים האלה לא ממש מעניינים.

או ליתר דיוק, כל הקטע הזה של חריפות-יתר לא מעניין, אין שום הבדל בתחושת החריפות

ברגע שעוברים סף מסוים, בין חתיכה קטנה של הבנרו לבין מנה גדושה של פלפל חריף מקומי מצוי.

יש הבדל ברמת המיידיות שבה הריריות שלך מותקפות, אבל נו, אני לא בתחרות ״מי גבר״ של קולג׳ אמריקני...

 

בסופו של דבר קליתי את החבורה יחד עם כמה חלפיניו עדינים בתנור,

וטחנתי במעבד מזון עם חומץ, מלח, סוכר ושום. יצא מעולה. פחות שורף, יותר טעים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שנתיים מאוחר יותר...

מי שרגיל, כל המערכות בגוף מתרגלות.

לא שורף

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...