Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה מאוד כי אתחדש בסט חישוקים חדש (בעצם משומש) בשבוע הבא לרכב שלי (מרצדס C240 שנת 98 ) ואני מחפש סט צמיגים מתאים. הסיבה שהחלטתי לעבור לחתך נמוך יותר היא להקטין את זוויות הגלגול ולשפר את ההיגוי הלא מדויק עם סט הצמיגים נוכחי (195/65R15 של דנלופ בני 3 שנים)

הפרמטרים החשובים לי (לפי סדר החשיבות) הם:

-התנהגות כביש "הדוקה" ככל האפשר, גם על חשבון הנוחות.

-מחיר זול, אני זקוק לסט מלא.

-אורך חיי צמיג צפויים של כ 4 שנים/70K

-עמידות צמיג, לא הייתי רוצה צמיג עם דופן עדינה יתר על המידה הרגישה לנזקים כגון שפות מדרכה או בורות.

סגנון הנסיעה שלי הוא ברובו בין עירוני ורגוע מאוד חלק גדול מהזמן, אך אני זקוק לביצועים לעיתים כאשר אני מנסה להיהנות:wink:

כיום אני מנפח את סט הצמיגים הנוכחי שלי בלחץ מעט יותר גבוה מהמומלץ (כ 10% 38 במקום 34) כדי לקבל "חדות" בנסיעה. להבנתי, הקטנת חתך גורמת להקטנת לחץ הניפוח, מה יהיה הלחץ המומלץ לצמיגים בחתך של 225?

האם יש צורך לבצע כיוון פרונט לאחר שינוי החתך, החישוק והצמיג?

פורסם

תודה אייל, נשמעים זולים לחתך זה. ואיך הם מבחינת הפרמטרים הנדרשים? התנהגות הכביש, אורך חיי הצמיג ועמידות הצמיג.

פורסם
מישהו? (צמיגים במידה זו אמורים להיות נפוצים אצל הרבה אנשים:|)

ערב טוב.

הייתי ממליץ לך על ה TOYO PROXESS 4 .

הם זולים יחסית ויענו על דרישותיך.

דרך אגב: גם חישוקים חדשים נוכל להציע לך....

בפרטי בבקשה.

פורסם

הכוונה היא ל ?225/45ZR17 PROXES-4 ZR 94W TL

דרך אגב, מה ההבדל בין שני הסוגים?

PROXES-4 ZR 94W TL וה PROXES-R1R ZR 91W TL

דרך אגב קובי, אין ממש קשר בין רכות הצמיג (Tradeware) להתיבשות שלו. (חוץ מזה שצמיג רך יגמר מהר יותר ולא יגיע להתיבשות)

פורסם

עוד מישהו?

מצטער שאני מנג'ס אך אני אמור לרכוש את החישוקים/צמיגים השבוע והשינוי הנדרש הופך זאת להחלטה מאוד חשובה.

פורסם

חיים, ה 225/45ZR17 PROXES-4 ZR 94W TL

נראים זהים לאלה שיש לי על הרכב. אני לא יודע מה ההבדל בינם לבין ה T1R,

למרות שמבחינת מראה(מה שממש לא משנה) אהבתי יותר את ה T1R, שגם קצת יותר

זול. מנסיון עם הטויו, המחיר ב TIRES4U היה זהה לכל המקומות שבדקתי, ואפילו במקומות

מסויימים היה יותר יקר.

המחיר שמופיע שם הוא 672 ש"ח לאיזור המרכז, אבל מה שיפה שאם אתה בוחר את איזור

הדרום, בבאר שבע הם נמכרים ב 570 ש"ח...

בזמנו שאני החלפתי, גם היה הפרש, אבל קטן יותר של כ 50 ש"ח בין הדרום למרכז,

והצפון היה יקר יותר.

שאל את אנטון ביפו, הוא אמור להיות זול, אולי הוא יתקרב למחיר הזה.

דרך אגב, למה דווקא את הפרוקסס 4, ולא T1R או R1R?

פורסם

הטויו נבחר בגלל ההמלצות בפורום, הפרוקסס 4 נבחר בגלל שהוא היחידי הזמין בחנות בה אני שוקל לרכוש את החישוקים.

המחיר שמופיע שם הוא 672 ש"ח לאיזור המרכז, אבל מה שיפה שאם אתה בוחר את איזור

הדרום, בבאר שבע הם נמכרים ב 570 ש"ח...

לפי מה שאני רואה המחיר בTIRES4U הוא 575 - 695 ₪ לדגם 225/45ZR17 PROXES-4 ZR 94W TL. אני קיבלתי הצעה של 680 ש"ח לצמיג (בטלפון) וזהו הפרש של 440 ש"ח לכל הסט אך נאמר לי כי זהו מחיר המחירון החדש.

ההפרש הינו משמעותי למדיי ואני שוקל אם כדאי לרכוש שם את הצמיגים. מצד אחד, אני מעדיף לגמור את הכל במקום אחד ובמכה אחת (חישוקים+צמיגים+כיוון פרונט חדש) והיחס שקיבלתי (בטלפון) היה נהדר, שונה לחלוטין מאנטון:wink: אך שוב, 440 ש"ח זה לא מעט כסף.

מחר אהיה חכם יותר.

• תוכן חדש...