Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני פונה רק למי שמבין בסאונד מי שלא יודע עדיף שלא יענה אני לא מחפש צרות

אז השאלה היא כך יש לי מערכת באוטו עם 4 יציאות כל יציאה 50 וואט שמפיקה הספק נומינאלי של 20 וואט rms השאלה היא אם אני שם רמקול של500 ואט עם הספק נומינאלי של 250 וואט rms זה גורם להתחממות של המערכת ככל שההספק של הרמקול גבוה יותר ? ועוד שאלה כשאני קונה רמקול הדבר הכי חשוב שצריך להסתכל עליו הוא ההספק הנומינאלי דהיינו rms ? ההספק המקסימאלי לא אמור לעניין אותי ? או שגם לו יש תרומה ? כי אם לא אז למה לרוב רושמים על רמקולים הספק מקסימאלי וההספק הנומינאלי תמיד רשום בקטן או שהוא לא רשום ? כי מנצלים את החוסר ידע של האנשים ? תודה לעונים

• תוכן חדש...