Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי החלפתי אצלי ברכב אאודי 80 שנת 1985 את הספידומטר לאחר שהיה אצלי בבית ובנוסף הוחלף גם כבל הספידומטר כי מד המהירות היה מגמגם.

בימים האחרונים אני שם לי כי במהירות בין 40-60 המד קצת רועד, היום התקשרתי למכון הספידומטרים שהייתי בו והתשובה שלו היתה כי "אתה שם לב יותר מדי לפרטים קטנים הכל בסדר הכבל חדש, זה לא רכב ולוח חדשים"

יש לציין כי השארתי בעבורו 400 ש"ש על התיקון, האם לקבל את תשובתו או להתעקש שיבדוק שוב?

פורסם

אני זוכר שנהגתי באאודי שמונים הצורה שלפני העגולה [אני לא זוכר שנה אבל הצורה המרובעת] והמחט קפצה אבל בקטנה משהו כמו 2~3 מ"מ בד"כ בהילוך שני סוף הילוך ראשון,

הבעיה היתה קיימת לי גם באוסטין מטרו ישנה ,

אני חושב ,תקנו אותי אם אני טועה אבל שהדבר קורה עקב שהספידומטר מכני

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...