Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מארבע מודעות אתה מסיק שיש נטישה המונית? זו היסחפות היסטרית.

מתוך כמה שנמכרו יש ארבע-שש מודעות למכירה?

אם מכרת אלפים - זו אכן כמות בטלה בשישים

אם מכרת שלושים מכוניות, 4-5 מכוניות זו בהחלט נטישה.

בכל מקרה, אני מסכים לגמרי עם רוני - רוב הקניות של הרכב הזה הן קניות אימפולסיביות (בעיני זה מאוד מוזר, להוציא באימפולסיביות 200 קילו שקל, אבל מצד שני - אני גם בלי אימפולסיביות לא הייתי מוציא סכום כזה)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה לא יכול להסיק על נטישה על סמך ארבע יחידות, וזה לא משנה אם נמכרו 40,000 או ארבע בלבד בכל התקופה.

סטטיסטיקה היא ממילא זונת המדעים, אבל עדיין - לערוך מחקר סטטיסטי על סמך ארבע מודעות זו חובבנות לשמה.

פורסם

מה שאמרתם נראה סביר - אנשים שקנו אותו חשבו שהם קונים 500 רק חזקה וקיבלו רכב לא מתפשר. כך או כך - זה טוב לחובבי ההגה שעולים כאלה הרבה על הכביש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני חגגתי השבוע 1000 ק"מ ראשונים עם האבארט 500 שלי, סקורפיונה לבנה עם אגזוז מונזה.

האבארט היא המכונית הספורטיבית הרביעית שאני מחזיק, קדמו לה 205GTI, מיאטה NC משופרת במיוחד ולזמן קצר גם קליאו 172.

מול האבארט עמדו לי כבחירה כל הספורטיביות שנמכרות כיום בארץ עד סכום של 200 אלף שקל ובחרתי בה לאחר שנהגתי על רובן.

את החודש הראשון לאחזקת העקרב אני אמצה לכם במילה אחת- תענוג.

יתרה מזאת אני אעיז ואומר שבשלב זה אני די משוכנע שבשבילי מדובר ברכב הכי מהנה שהיה לי אי פעם.

נוחות הנסיעה אגב עם חישוקי ה-16 היא סבירה לגמרי ולטעון שמדובר ברכב לא נעים לשימוש יומיומי זו הגזמה פראית לדעתי.

9.jpg

פורסם

אולי גילו להם שהם באותו מחיר מקבלים את הפונטו אבארת' החדשה?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
מכירה מהירה לאחר הקנייה איפיינה כמעט תמיד את שוק המכוניות הקטנות-קומפקטיות ספורטיביות.

רבים קונים אותן בשל הקסם שבהן או האופנתיות, ודי מהר מגלים שלצד היתרונות יש הרבה חסרונות פרקטיים, וזה רחוק מלהיות הדיל הכי טוב בעיר.

אם אני לא טועה, סה"כ נמכרו 23 מכוניות בשנה שחלפה, לא בדיוק להיט הסטרי.

ואני חושב הנתון של 30 או 20 מכירות לכל רכב ספורט זה כן טוב,ולאברט במיוחד, אפילו מאד טוב בהתחשב בעובדה שזה רכב בעל נישה מאד מאד ייחודית.

רכבי ספורט בד"כ נוטים להחליף בעלים יותר מרכב עממי( במיוחד כשהוא חדש), אני מניח שמי שקנה את הרכב לא אהב אותו לשימוש יום יומי, יכול להיות שאולי הרכישה "כבדה" עליו, ומאד יכול להיות שהוא מיצה אותו ובא לו לעבור לרכב אחר.

ובלי קשר אני מניח שהיום אפילו אדם שמוציא 200K שקל על הרכב עניין הדלק כן מציק לו, זה לא שהוא קנה רכב ברף של חצי מיליון וצפונה.

דבר נוסף לקרוא לנתונים האלה נטישה המונית בכתרת זה קצת מוגזם.

ואם כבר , מה אתם אומרים על האיביזה החדשה שגם היא כיכבה ביד 2 ? רכב בגמנט אחר וגם בו הייתה"נטישה המונית".

אביב8)

פורסם

23 יחידות לרכב כל-כך ממוקד, כביכול האנטיתזה למה שהישראלים אוהבים, זה יותר ממכובד. במיוחד שמדובר בשנת

מכירות ראשונה ושה-500 הייתה בשוק רק שבעה חודשים מתוך 12. לשם השוואה, מאזדה MX-5 שפעם הייתה

אחת המכוניות הנמכרות ביותר בסגמנט הספורטיביות/ספורט, מכרה בשנת 2010 מלאה רק 15 יחידות, ומסיאט איביזה

קופרה שלכאורה הרבה יותר מתאימה לישראל מכרו 26 יחידות בשנה מלאה - מה שאומר שב-2011 יש סיכוי ממש לא

רע שיימכרו כאן יותר אבארט מסיאט איביזה קופרה.

וקליאו ספורט? מסתבר שהיא הצלחה מסחררת, ושחובבי רכב שחשוב להם ניהוג והתנהגות לפני הכל, יש בישראל בשפע.

או שלושה אנשים ליתר דיוק בכל 2010. אווץ' :shock:

פורסם
אולי גילו להם שהם באותו מחיר מקבלים את הפונטו אבארת' החדשה?

אין מה להשוות בכלל.

ה500 אבארט מציעה הרבה יותר מהפונטו שמאוד מאכזבת.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
23 יחידות לרכב כל-כך ממוקד, כביכול האנטיתזה למה שהישראלים אוהבים, זה יותר ממכובד. במיוחד שמדובר בשנת

מכירות ראשונה ושה-500 הייתה בשוק רק שבעה חודשים מתוך 12. לשם השוואה, מאזדה MX-5 שפעם הייתה

אחת המכוניות הנמכרות ביותר בסגמנט הספורטיביות/ספורט, מכרה בשנת 2010 מלאה רק 15 יחידות, ומסיאט איביזה

קופרה שלכאורה הרבה יותר מתאימה לישראל מכרו 26 יחידות בשנה מלאה - מה שאומר שב-2011 יש סיכוי ממש לא

רע שיימכרו כאן יותר אבארט מסיאט איביזה קופרה.

וקליאו ספורט? מסתבר שהיא הצלחה מסחררת, ושחובבי רכב שחשוב להם ניהוג והתנהגות לפני הכל, יש בישראל בשפע.

או שלושה אנשים ליתר דיוק בכל 2010. אווץ' :shock:

קליאו ספורט זה רכב ממוקד. אתה יודע בדיוק למה אתה קונה אותו (או במקרה של השוק שלנו, אתה יודע בדיוק למה אתה לא קונה אותו). 500 אבארת' זה ילד\ילדה שרוצים את הפיאט 500 הכי יקרה ואבא משלם. מה לעשות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...