Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מקרה משעשע ומביך גם יחד, היום בצהריים live מול עיניי המשתאות, מה שנקרא "לא נגענו".

מחלף ירקון לכיוון צומת סגולה, בערך ב-13:00. כבר מרחוק אני מזהה צומת פקוקה ורמזורים לא פועלים ומהבהבים בלחץ בצהוב.

עומדים בתור וכיאה למדינה מנומסת וסבלנית, כל אחד מנסה לדרוס את האמ-אמא של החרא שחותך אותו בדרך אל החופש.

ברקע אני שומע סירנה ומתאר לעצמי שעוד רגע יגיח שוטר טוב ויעשה סדר בבלאגן.

ואז הוא מגיח.

ואז מתחילים הצחוקים.

נשבע לכם, העתק מושלם של הסצנה מתוך "השוטר אזולאי" כששייקה אופיר מנסה

להרגיע את התנועה ואת החרדים המשתוללים ללא הצלחה. אז גם פה היו חרדים (נחזור אליהם בהמשך בליהוק מפתיע)

ובעיקר נהגים שציפצפו על השוטר - המסכן, שהיה לבד, מכוון את אחד הכיוונים ומאחוריי גבו מנצלים את זה שהוא הסתובב

ופשוט מזנקים לצומת. המסכן מסתובב אליהם כדי לעצור אותם - אז התנועה הנגדית מזנקת בעצמה...

וככה ל-4 כיוונים למשך 5-6 דקות. היה מאוד עצוב לראות אותו מפזז בין כל התנועה שטסה לכיוונו.

ומה עושה שוטר שלא מצליח בעבודתו? נכון! רץ לניידת ועף משם כל עוד נפשו בו :shock:

או אז התייצבו "נושאי המגבעת" יחד עם אזרח נוסף והתחילו לכוון את התנועה בכזאת יעילות (בלי ציניות בכלל),

שתוך דקה הצומת כמעט התרוקנה! ובלי אף "נשיקה בין פגושים"!!

תהיו בריאים,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני יודע שב-24 השעות האחרונות כתבתי תגובה דומה בשרשור אחר ובהקשר אחר, אבל אם נשים את הצחוק לרגע בצד, המצב שתיארת הוא מאוד, אבל מאוד עצוב.

תמיד נחמד לצחוק על המשטרה ולשים אותה ללעג ולקלס, אבל כשיש כבר שוטר שבאמת מנסה לעשות משהו לטובת הציבור, גומל לו אותו ציבור בזלזול, התעלמות וסיכון חייו של השוטר. אם אני הייתי במקומו, אני די מאמין שהייתי נוהג בדיוק כמוהו - חס על חיי, עוזב את המקום במהירות ומשאיר את הכולירות שיתפוצצו עם עצמם.

אוי לנו ואבוי לנו אם אלה הם פני החברה שלנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

או אז התייצבו "נושאי המגבעת" יחד עם אזרח נוסף והתחילו לכוון את התנועה בכזאת יעילות (בלי ציניות בכלל),

תהיו בריאים,

איתי.

איך אתה מסביר את זה?

• אחראי פורום
פורסם

ההסבר מאוד פשוט. סה"כ הם היו כ-5 חבר'ה. 3-4 מהם חסמו חלק מהנתיבים ובחור נוסף שיחרר כיוון אחד.

אותו שוטר היה לבד וכנראה שגם הוא לא הצליח לעשות רושם על כמה עשרות רכבים בכל נתיב.

בכל פעם שנתקעתי בצומת עם רמזורים תקולים, היו שם 2-3 שוטרים שהשתלטו על העניין בלי בעיות.

אתמול הייתי בטוח שאני פשוט לא רואה את שאר השוטרים, אבל לא - הוא פשוט היה לבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה שאלעד אמר ^

במדינה אחרת גם שוטר בודד היה יכול לנהל צומת עם רמזורים תקולים.

פה זה לא מתאפשר כי חלק גדול מציבור הנהגים מורכב מאנשים מטומטמים שלא מבינים שהשוטר נמצא שם לטובתם, ולא כדי לדפוק אותם או לעכב אותם.

V5

• תוכן חדש...