Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פסאט

משום מה כשיש קצת רוח בחוץ לא בהכרח הכי חזקה

האוטו משתגע ורוקד מצד לצד,תופעה מוזרה כי מדובר ברכב כבד, ברכבים קלים כמו מזדה או טויוטה זה לא קורה.זה קורה לי רק בנסיעה בינעירונית מעל 70 או קמ"ש.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

התיאור שלך לוקה בחסר .

מה זה " רוקד" מצד לצד ?

עובר נתיבים ?:lol:

עובר לכיוון התנועה הנגדי ?

אל תשכח שגם הכביש רטוב אז זה טבעי שתרגיש תזוזה מעטה , כמובן שאתה יכול לתקן אותה לסירוגין ולא רצוי לעשות עקיפות "דחוקות" במצב הזה.

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהבולמים חלשים מאד.

תנסה לתת דחיפה לרכב מהצד כשהוא עומד. אם הוא זז וישר חוזר למקום זה בסדר.

אם הוא ממשיך להתנענע כמה שניות אז כנראה שזו הבעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאני נוהג ברכב ויש רוח האוטו רוקד ההרגשה היא כאילו אני נוסע על חול

האוטו מאוד רגיש לרוח -רוקד הכוונה שחוטף רוחות ומרחף בתוך הנתיב

לא עובר לנתיב הנגדי אך גם בלי זה זה מפחיד

מישהו יודע מה הבעייה?

פורסם

קורה בכל רכב, גם ברכב שלי. הכל תלוי בחוזק הרוח, אם זה ברוח סערה אז זה לגיטימי ופשוט צריך להיות קצת יותר עירני, אם זה ברוח יחסית קלה אז יכול להיות שיש בעיה.

פורסם

קרה לי פעם בכביש החוף עם סופרלנסר שרוח חזקה ממש דחפה אותי תוך כדיי סיבוב גדול ממש נלחמתי עם ההגה לא לעוף לשוליים:-D

נשמע כמו לחץ אוויר לא תקין בצמיגים או בולמים שעשו את שלהם.

פורסם

גם קרה לי בכביש 6, כנראה שעברתי בתוך נתיב חזק של רוח, הרכב פשוט עף והייתי צריך להפנות את ההגה לכיוון הנגדי בשביל לא להגיע לאין שוליים.

דבר ראשון - בדוק לחץ אוויר בצמיגים.

פורסם

תופעות כאלו, וכן של חוסר יציבות בקו ישר במהירות גבוהה, נגרמות בד"כ בגלל חופשים במתלים, במיוחד הקדמיים.

יש לבדוק: גומיות, כולל מוט מייצב, תפוחים, מיסבים, מסרק הגה על כל חלקיו.

דני

פורסם

לחץ אוויר נבדק כל מספר ימים ותקין לחלוטין לפי הוראות יצרן.

מדובר גם ברוחות קלות יחסית,אני צריך ממש להאט את הרכב כדי שהרוח לא תעיף אותי מחוץ לנתיב שלי.

מה הקשר של עניין הבולמים ? האם מדובר על בולמים אחוריים או קדמיים?

איזה עוד סיבות יכולות להיות לבעייה?

• תוכן חדש...